2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:)))benım kayınvalıdemde kız olursa adını alara su koyun dedı bne cocugumn ısmını kurandan koymak ıstyrm o kuranda yok dedım:))ebrar düşünyrm kız olursa erkek olursada beraat furkan

benim kayınvalideme maşallah o zaman daha hiç siz ne isim düşündünüz die bile sormadı fikir belirticenide düşünmüyorum sağolsun öle huyları yoktur sizede rabbim kolaylık versin

maşallah maşallah ben okurken yoruldum nasıl can yettiriyosun tebrik ediyorum

ay birde detaylarını yazssaydımv ar iice okurken yorulurdunnnnn dün eve gittim resmen motor taktım çorbaydı ymeekti pilavdı salataydı derken dört döndüm tabi çaydı kahveyi meyveydi derken totom koltuk zor gördü sonrada gece uyuyamadım yorulmuşumD hehe tabi sabah kalkıp işe gelmeside cabası

:)))benım kayınvalıdemde kız olursa adını alara su koyun dedı bne cocugumn ısmını kurandan koymak ıstyrm o kuranda yok dedım:))ebrar düşünyrm kız olursa erkek olursada beraat furkan

senin seçtiğin iki isimde çok güzel canımmmm
ben kayınvalidemi hiç karıştırmıyorum sormayıd adüşünmüyorum kayınpederime sorcağım amaDD onu çok seviyorum hehe
benimde aklımdan geçen sirac
bakalım naisp olurmu bileiyorum

çok şanslısınızzz kızlarr.bizde kaynana olacazzz

benim kayınvalideme maşallah o zaman daha hiç siz ne isim düşündünüz die bile sormadı fikir belirticenide düşünmüyorum sağolsun öle huyları yoktur sizede rabbim kolaylık versin

umarım huylu huyundna vazgeçmez de fkir beyan etmez hehe

aman canım ben bu tempoda ev işi yapmıyosundur yardımcın falan vardır die düşünmüştür hamiş hamiş nie yoruyosun kendini bu kadar ama

:)))) heheh süt içeisn gelmiyormu yawssssss yorulmaaa süt iç özendirsin bebikim

Yok cnm bulantılarım ve kusmalarım geçmedi ki. hamilelğimin başından beri içemiyorum zaten

ben böyle gezsem bayılır kalırım

aman canım ben bu tempoda ev işi yapmıyosundur yardımcın falan vardır die düşünmüştür hamiş hamiş nie yoruyosun kendini bu kadar ama

ev işi yapmıyorum canımm gelen bir kadınım var 15 günde bir gelyor bütün işlerimi hallediyorr, ay mutfak yetiyorrrr yemeyide yedirmeyide sevincee çıkmaıyorum mutfaktan,
bende kızıyorum kendime çok yoruyorum kendimi diye ama o an analmıyorum cnaım yaaa sonra çıkıyor acısı

az once arkadasımla konustumm .. 8 haftalık hamıle oldugunnu soledı 14 subatda hamıle kalmıs surprıs olmus :)) 7 arkadasım vardı hamıss sımdı 8 oldu yokmu artıran

Yok cnm bulantılarım ve kusmalarım geçmedi ki. hamilelğimin başından beri içemiyorum zaten
ben böyle gezsem bayılır kalırım

kıyamam sana canımyaaa( inş. düzelir herşeyyyy
yok yok bayılmıyor merak etme insanDD
seneye bu zamanlardaaa evin dört köşeisni azberleyeceğiz nasılsaa nereye çıkacaızzz şimdinin tadını çıkarıyoruz biz o yüzden

ayyy bende severim mutfağı ama biraz tembellikte var bende galiba bide bu sıra rahim genişlediğinden alt karnımda ağrı oluyo tedirgin oluyorm ondanda çok yormuyorum kendimi dedim gibi tembellikte var biras

Kizlar okuyorum okuyorum bir turlu yetisemiyorum hiziniza :) ne guzel haberler alinmis bugun, bir cogunuz cinsiyetleri ogrenmis, hepinizi tebrik ediyorum. Allah saglikla kucaklariniza almak nasip etsin darisi ogrenemeyenlerin(benim basina
Bu arada yeme icme konusu gecmis ben abartmadikca herseyden yiyorum, yediklerimiz ya da ictiklerimiz direk bebegi etkilemiyor. Hic kisitlamiyorum kendimi, dogduktan sonra o da herseyden yicek zaten alissin biraz herkes kendine iyi baksin

kızlar cici bakın kendinizee ben kaçıyorummmm bugün çlok çene çaldım işide boşladım ii akşamlar Allaha emanet olun sizler bebişlerinizz :)sevdikleirniz

haydaaaaaa neden götürmüyor seniii yawsss

cnm kayınvalıdem uzkta oturo gtmemız 2 saatı buluo otobustu metrobustu kotu olursun dıo kısacası senle hıc ugrasmcm demk ıstıoda (goturmuo kaynvalıdem cok kızıo onabenı bırakıp gelıo dıe ama napalım oda bole işteee

az once arkadasımla konustumm .. 8 haftalık hamıle oldugunnu soledı 14 subatda hamıle kalmıs surprıs olmus :)) 7 arkadasım vardı hamıss sımdı 8 oldu yokmu artıran

bu sne cok doğurgan bısene olcak galıba benmde etrfmda cok hamıle var:)))

amin cnm, kesede bir sorun yok evet ama 2 kere yoğun kanama geçirdiğim için ister istemez korkuyorum, yarın gideceğiz başka bir doktora bakalım inşallah güzel haberlerle döneriz.

amin cnm, kesede bir sorun yok evet ama 2 kere yoğun kanama geçirdiğim için ister istemez korkuyorum, yarın gideceğiz başka bir doktora bakalım inşallah güzel haberlerle döneriz.

ıns canım ıns güzel haberlerle donersınz dualrım senınle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…