:)))benım kayınvalıdemde kız olursa adını alara su koyun dedı bne cocugumn ısmını kurandan koymak ıstyrm o kuranda yok dedım:))ebrar düşünyrm kız olursa erkek olursada beraat furkan
maşallah maşallah ben okurken yoruldum nasıl can yettiriyosun tebrik ediyorum
:)))benım kayınvalıdemde kız olursa adını alara su koyun dedı bne cocugumn ısmını kurandan koymak ıstyrm o kuranda yok dedım:))ebrar düşünyrm kız olursa erkek olursada beraat furkan
oyyy maşallh cnım sananegusel ben hafta ıcı hep ısten eve evden ıse haftasonu eşim annesıne gıdıo goturmuo benı bende hep gdıp annmde kalıyrm (
gözün aydın canım.alışverişlerin çok zevkli geçicek eminim.kızlar için okadar güzel giysiler varki heyecanlanıyorum şimdiden.benim bebişimde kesin olmamakla bereber kız görünüyor şimdilik.dün baktım kız kıyafetlerine harikalar .almamak için zor tuttum kendimi.
benim kayınvalideme maşallah o zaman daha hiç siz ne isim düşündünüz die bile sormadı fikir belirticenide düşünmüyorum sağolsun öle huyları yoktur sizede rabbim kolaylık versin
ay birde detaylarını yazssaydımv ar iice okurken yorulurdunnnnndün eve gittim resmen motor taktım çorbaydı ymeekti pilavdı salataydı derken dört döndüm tabi çaydı kahveyi meyveydi derken totom koltuk zor gördü sonrada gece uyuyamadım yorulmuşum D hehe tabi sabah kalkıp işe gelmeside cabası
umarım huylu huyundna vazgeçmezde fkir beyan etmez hehe
:)))) heheh süt içeisn gelmiyormu yawssssss yorulmaaa süt içözendirsin bebikim
:)))) bizimkide biraz fazlaaa azcık dinlensek fena olmaz
programımı yazayım geçen hafta cumartesinden
cumartesi: 12 ye kadar işteeydim sonra eve gittim eşimle yemek yiyip dışarı çıktık alışveirş falan yaptık arkadaşlarla bulluştuk yemek yedik gece 11:30 du döndük
pazar: kalkıp kahvaltı yapıp (11 gibi) dağlara attık kendimizi ormanlık piknik alanına gittik orada çay faslı yürüyüş falan sonra arkadşalara buluştuk çaşrıya indik ykm falan alışveirş derken 9 du eve geldik
pazartesi: akaşma kadar işteydim o gün evd eçıkmadık
salı:iş çıkışı kayınvalidmelerdeydikk 12 ydi döndüğümüzde
çarşamba: benim kızlarla günüm vardı akşam yemektne sonra 11:30 a kadar onlarlaydım
perşembee:arkadaşlar buluştuk oyun oynamaya gittik :)
cuma:evdeydik
cumartesi:yarım gün çalıştım çıkışta alışveirş yaptım eve gititm pijamaları giydim arkadaşlar aradı 4 gibi tekrar çıktık oyun oynadıkkk yemek yedik falan gece 12 ydi döndük eve
pazar: arkadşaları yemekli aldım gece geç saatti gittiklerinde
pazartesi(dün) yemekli misafirim vardı
bugün: akşam kayınvalidemlerdeyizzz yemekten sonra arkadaşlarla çıkacğaız
yarın çarşmba günüm var kızlar günü
aman canım ben bu tempoda ev işi yapmıyosundur yardımcın falan vardır die düşünmüştür hamiş hamiş nie yoruyosun kendini bu kadar ama
inş canım inş aman dilimi ısırım çünkü hiç sevmedim bu durumu kayınvalidemlede aram iidir bozulmaz inş
Yok cnm bulantılarım ve kusmalarım geçmedi ki. hamilelğimin başından beri içemiyorum zaten
ben böyle gezsem bayılır kalırım
ev işi yapmıyorum canımm gelen bir kadınım var 15 günde bir gelyor bütün işlerimi hallediyorr, ay mutfak yetiyorrrr yemeyide yedirmeyide sevincee çıkmaıyorum mutfaktan,
bende kızıyorum kendime çok yoruyorum kendimi diye ama o an analmıyorum cnaım yaaa sonra çıkıyor acısı
haydaaaaaa neden götürmüyor seniii yawsss
az once arkadasımla konustumm ..8 haftalık hamıle oldugunnu soledı 14 subatda hamıle kalmıs surprıs olmus :)) 7 arkadasım vardı hamıss sımdı 8 oldu yokmu artıran
canım yanlış hatırlamıyorsam kesede bir sorum yok demişti ama doktor değil mi?
bu önemli bence bir çok sorunu direk egale ediyor zaten inş.. herkesin bünyesi farklı. inş çabucak bu sorunu da atlatırsın.
iş tehlikeye gelince hiç birimiz yüzde yüz tehlikesiz değiliz ki zaten. sen dinlenmene bak yeter bence.
allah hepimizin yardımcısı olsun. sağlıkla sıhhatle sonuna erdirsin inş.
amin cnm, kesede bir sorun yok evet ama 2 kere yoğun kanama geçirdiğim için ister istemez korkuyorum, yarın gideceğiz başka bir doktora bakalım inşallah güzel haberlerle döneriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?