bnmde toplu cnm balon yutmusum gıbı sıvrı duruo:))öle olunca erkekmıs dıolar ama hyrlısı bızımkısı gostermıo bısı:)))
ıyı gayet cnm bndeoleyım 1,30 kg almısm
öyle tabi canım göbek olayına bişiy diyemem ama dr un dediği ibi erkekse kızımla pek bi fark olmadı sadece kızım da meyvaya aşerdim bunda canım bişey çekmedi bulantım aynı oldu yalnız hareketler farklı kızım sabun gibi kayardı avucumun içinde buda vuruyo sert sert ama tabi ALLAH bilir bana göre herşey hurafe
Canım at bir resimde eğlence olsun yorum yapalım kız
kızımda doğuma 90 kiloyla girince gözüm korktu canım benimde ama bunda dikkat ediyorum işin tuhaf yanı lohusalığım biter bitmez 55 kiloya düşmüştüm herkes şaşırmıştı senin yarın nereye gitti felan diyolardı kzıımda 4.500 kilo doğdu sezeryan olmuştum mecburen bu nasıl olcak bakalım
oyy kırkbınkere masallh kızına canımbaya kılo almıssın sen sezryan mı ben normal dogum ıstyrm ama nası dayanıcam onuda bılmyrm canım ppek tatlı
Eki Görüntüle 382438 bu da benim göbüşüm ama pek iyi olmadı
Eki Görüntüle 382457 bende ekliyim
denedim bakalım oldu mu bilmem
Eki Görüntüle 382515 bizim neyimiz olacak kızlar hadi bi tahmin
bu arada kızlar kilom 61 1.5 kilo almışım nasıl sizce iyi demi
merhabalaarr.. bakıyorumda herkes göbüşlerini paylaşmaya başlamışama bakınca şok oldum benimki neden bu kadar küçükki maşallah size yaa kocaman olmuş bebişler.. Nazar Emir Bebek
gayet sık cnmm
ben de çektim ama bilgisayarın kamerası pek iyi değil yine de ekliyim de nerden ekliyoz
siz şerbetler için o üsülü bardaklardan yapırmaı düşünüyor musunuz..
o kadar insana mevlütte bardak yetişmez ki
ay inş. canım biran önce büyüsün karnımda kıpır kıpır olmasını istiyorum..benımde gecen hafta bırden buyudu cnm sıkma canını cabucak kocaman olucak gobusun gorursunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?