2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bnmde toplu cnm balon yutmusum gıbı sıvrı duruo:))öle olunca erkekmıs dıolar ama hyrlısı bızımkısı gostermıo bısı:)))

öyle tabi canım göbek olayına bişiy diyemem ama dr un dediği ibi erkekse kızımla pek bi fark olmadı sadece kızım da meyvaya aşerdim bunda canım bişey çekmedi bulantım aynı oldu yalnız hareketler farklı kızım sabun gibi kayardı avucumun içinde buda vuruyo sert sert ama tabi ALLAH bilir bana göre herşey hurafe

ıyı gayet cnm bndeoleyım 1,30 kg almısm

kızımda doğuma 90 kiloyla girince gözüm korktu canım benimde ama bunda dikkat ediyorum işin tuhaf yanı lohusalığım biter bitmez 55 kiloya düşmüştüm herkes şaşırmıştı senin yarın nereye gitti felan diyolardı kzıımda 4.500 kilo doğdu sezeryan olmuştum mecburen bu nasıl olcak bakalım

Canım at bir resimde eğlence olsun yorum yapalım kız

valla bızımkı gostermdgı ıcn dr.kıza benzetyrm dıo banada kız gbı gelıo hyrlısı saglıklı olsunda.canım resım eklemeyı bende cok ıstyrm amaişyerındeyım oyuzden atamyrm fırsat bulunca ıns.ılerkı zamnlrda atarım

oyy kırkbınkere masallh kızına canımbaya kılo almıssın sen sezryan mı ben normal dogum ıstyrm ama nası dayanıcam onuda bılmyrm canım ppek tatlı

ohhhhhhhhhh maşallah pek güzel göbüşler

oyy kırkbınkere masallh kızına canımbaya kılo almıssın sen sezryan mı ben normal dogum ıstyrm ama nası dayanıcam onuda bılmyrm canım ppek tatlı

evet canım son zaman ayakkabıyı bırak terlikler bile zor oluyodu boyumda 1.65 çok kısa değilim ama 90 kilo olunca tam bir adile naşit olmuştum benim canım da pek tatlı ama normal doğum olmasını istemiştim ama bebek kilolu diye olmaz dediler birde benim kızım sezeryanda bile alnı mosmordu yani hayati tehlikesi olunca mecbur kaldım yalnız daha sonra sezeryanın bana hiç sıkıntısı olmadı birde belden aşağıyı uyuşturdular o ana acı çekmeden tanık olmakda çok güzel birşey bence bu arada kızımı eylül 2010 da doğum yapmıştım dr bunada 16 eylül dedi bakalım ikiside heralde eylül bebği olucak

merhabalaarr.. bakıyorumda herkes göbüşlerini paylaşmaya başlamış ama bakınca şok oldum benimki neden bu kadar küçükki maşallah size yaa kocaman olmuş bebişler.. Nazar Emir Bebek

maşallah göbişlere valla benimkide baya büyüdü ama iş yerindeyim ve resim yok malesef ki kızlar

Eki Görüntüle 382438 bu da benim göbüşüm ama pek iyi olmadı

denedim bakalım oldu mu bilmem

Eki Görüntüle 382515 bizim neyimiz olacak kızlar hadi bi tahmin

bu arada kızlar kilom 61 1.5 kilo almışım nasıl sizce iyi demi

yıyım sızın gobuslerınızı masallahh pek sekersınız kızlarr acılısı ben yaptım fotoda devamını beklıyorumm arada atalım bolelıkle ılerlemelerımızı gormus oluruzz hepınızın gobuslerı cok gusel cıkmıss masallah 41 keree

merhabalaarr.. bakıyorumda herkes göbüşlerini paylaşmaya başlamış ama bakınca şok oldum benimki neden bu kadar küçükki maşallah size yaa kocaman olmuş bebişler.. Nazar Emir Bebek

benımde gecen hafta bırden buyudu cnm sıkma canını cabucak kocaman olucak gobusun gorursunn

kızlar benimki yine pıt pıt diye vurmaya başladı.ama budefa pek halsiz.acıktımıki yavrum.gidip bişeyler yeyimde canlansın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…