ben 14 eylül doğumluyum.bebişimin doğmu hastanedeki doktoruma göre ya 8 yada 9 eylüle geliyor.pazartesi günü anasağlık hesapladı.onlara görede 12 eylüle geliyor.galiba bizim bıdık benimle aynı gün doğacak bu gidişle.annemde 11 eylül doğumlu.artık anneanne anne torun birarada kutlarız.üç kız takılırız.
ben 14 eylül doğumluyum.bebişimin doğmu hastanedeki doktoruma göre ya 8 yada 9 eylüle geliyor.pazartesi günü anasağlık hesapladı.onlara görede 12 eylüle geliyor.galiba bizim bıdık benimle aynı gün doğacak bu gidişle.annemde 11 eylül doğumlu.artık anneanne anne torun birarada kutlarız.üç kız takılırız.
merhaba kızlar
eski üyelerin çoğu yok cezalılar mı yoksa üyelikten mi ayrıldılar?
bı kac arkadsımız cezalıydı bazılarıda uyelıkten ayrıldı galıba
neden ceza aldılar??
ben cok ıstydm bebsım bnmle aynı gun olsn dogum gunu dıe ıns olur analı kızlı (dr. Suan kıza benzetıo dha goremedık bısı) başak olucaz
ne gusel tesaduf olmus cnm benım bebısede 11 eylul ddedıler saglıkocagında aynı gun dogururuzz belkıde ıns
olabilir neden olmasın.bu bıdıkların ne yapacağı belli de değil ya hayırlısı bakalım.ben zaman ilerledikçe doğumdan korkmaya başladım.sezeryan istemiyorum ama normal doğuma da cesaretim yok.ben bebeğimi karnımda büyütsem:)
Kızlar cok acıktım ya ekmek arası bısıler yedım yerken bogulucam yaaa:)))ben aparatıf seyler yemeyı sevıyorıö yemek yıynce mıdem kootu oluo sızınde olemı??
olmaz koklamak ıstıyorum ben hemencıkk kucaklamakk :)) banada kız gıbı dedılerr allahımm acmadı gıttı ne saklıosa mınık kusumm .. kordonuyla oynuoo herhalde canı sıkılmıss..yıyım ben onu
benım canım daa yemek ıstemıo senın dedıgın gıbı ekmek arası yemek daha ıı gelıo mıdeme snkı sulu yemek hıc ıstemııyorumm sebze yıyorum genelde zeytınyaglı tavsıye ederımm yanındada bı kase yogurtt saglıklı beslenmek lazımm mınık kuslarımız ıcın
sende arada sohbet et bebişinle bak sıkılıyor.benim kelebeğimde okadar hareket etti hiç durmadı kordonu zaten almış önüne bide en son bağdaş kurmasın mı.doktor diyor bak bağdaş kurdu.dedim nekadar olduki ne bağdaşı kurabiliyor.bi alemler bu bebişler.
Kızlar cok acıktım ya ekmek arası bısıler yedım yerken bogulucam yaaa:)))ben aparatıf seyler yemeyı sevıyorıö yemek yıynce mıdem kootu oluo sızınde olemı??
ben artık midemi çözemiyorum kafasına göre takılıyor.ama sabah çok bulanıyordu.gece yarısı saat 3 te kalkıp çilekle,taze badem yersem bide tuzlayıp yedim.mide neyapsın buna.yazık midemede üzüldüm.
salatalık vazgecılmezım annemlere gıdınce ıstahım daha cok acılıo onume alıyrum bıssuru tuzlyıp tuzlyıp yıyorum
benimde annemlerde iştahım açılıyo, dışarıda maşallah hiç bulantım olmuyo..salatalık vazgecılmezım annemlere gıdınce ıstahım daha cok acılıo onume alıyrum bıssuru tuzlyıp tuzlyıp yıyorum
senin bebeğinin cinsiyeti belli mi?benim bebeğim kız,acayip derecede salatalık,domates,ekşi meyve ve bol yeşillikli salata canım istiyo.yemeklerde hiç gözüm yok meyve ve sebze delisi oldum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?