Ne uykusu anacııım 7.30 da kalktım
AÖF sınavına gittim 80dk dikildim orda paramı aldım geldim.
şimdi de temizlik yapacam keşke bunun içinde para verseler bana
ne diyeyim pek çalışkansınız, benim bebiş tembel çıktı.
sınav görevi istemiyorum bikaç aydır.
en son ehliyet sınavına gitmiştim başım döndü sersemlikten, keyfine düşkün bi hamileyim ben
evet parası iyi oluyo ama ne bileyim, benden kıymetli değil yaCanım yaa nakit para veriliyor iyi geliyor bi hafta sonu 120 TL bi
açığı kapatıyor..
arkadaşlar bişey soracagım size lcw büyük beden hamile pantolanları varmı ben 82 kiloyum bacaklarım çok kalın pantolon bulabilirmiyim sizce
arkadaşlar bişey soracagım size lcw büyük beden hamile pantolanları varmı ben 82 kiloyum bacaklarım çok kalın pantolon bulabilirmiyim sizce
bulursun canım, lcw nın zaten kalıpları geniş, hamile kıyafetleri bi kat daha geniş.
ben normalde 38 giyiyodum, 5 kilo aldım ama lcw nın hamile pantolonunun 38 i hala biraz bol.
Islak cilde uyguluyosunuz dimi
daha kolay emiliyor valla fıs fısla akıcı olurmuki,
ben avcumla ovuşturup yağlanıyorum
eşim pehlivan diye dalga geçiyor
Ne uykusu anacııım 7.30 da kalktım
AÖF sınavına gittim 80dk dikildim orda paramı aldım geldim.
şimdi de temizlik yapacam keşke bunun içinde para verseler bana
bulursun canım, lcw nın zaten kalıpları geniş, hamile kıyafetleri bi kat daha geniş.
ben normalde 38 giyiyodum, 5 kilo aldım ama lcw nın hamile pantolonunun 38 i hala biraz bol.
canım ben daha dün lcw deydim.kendi bedenimi ararken 42 44 bedenleri gördüm.ama sen kaç bedensin bilmiyorum.ben 36 bedenim.salopet aldım dün lcw den.ama hamileler için salopet yoktu.38 benden normal salopet aldım.çok rahat hele bacakları benim gibi ikitane daha sığar.
kızlar hamileliğimin başında 68 kiloydum. 3. aya kadar 72 kilo oldumşimdide 71 kilo olmuşum.. ne anormal bi kilo tablosu değilmi :44: :44:
tabiki bulabilirsinarkadaşlar bişey soracagım size lcw büyük beden hamile pantolanları varmı ben 82 kiloyum bacaklarım çok kalın pantolon bulabilirmiyim sizce
bi yuerden takip etmiyosun okula görev geliyor kabul ediyosun sadeceayy ne güzell 120 tl iii para :)
ama ben hiç aöf sınavlarını duymuyrum nereden takip etmek lazım
6.ayına kadar 44 beden idare eder beni sonrası Allah kerim:)
meraba kızlar günleriniz nasıl geçiiyor ben 18 haftama girdim çok şükür fakat 2 gündür göğsümden süt geliyor
bendeki süt renginde değil su gibi sıvı bişey kaşıntı şeklinde kendini gösterdi.
araştırmalarımda bu konu hakkında bu bilgileri buldum.
Gebeliğin 16 haftasından itibaren memeler süt üretimine başlarlar. Bu dönemden sonra meme ucundan açık sarı, saman rengi az miktarda sıvı gelebilir. Buna Kolostrum adı verilir ve halk arasında “ağız sütü” olarak da tanımlanır. Kolostrum ilk geldiğinde yoğun ve sarı renklidir, ilerleyen dönemde daha açık renkli ve daha sulu bir hal alır. Bebeğin ilk günlerdeki ihtiyaçlarını, gerek besin gerekse bulaşıcı hastalıklara karşı koruyucu antikorlar bakımından mükemmel şekilde karşılayan bu kıvamlı sıvı gebeliğin mucizelerinden biridir.
sizlerdede oluyormu.aslında biraz endişeleniyorumda.bidaki kontrolümde dr yinede sormayı düşünüyorum.
kızlar hamileliğimin başında 68 kiloydum. 3. aya kadar 72 kilo oldumşimdide 71 kilo olmuşum.. ne anormal bi kilo tablosu değilmi :44: :44:
Canım sıksam benimde çıkar ama dokunmuyorum hiç
sende oynama sakın,memelerdeki süt bezeleriyle rahim kasları arasında bi ilişki var
sonuçta doğumda rahim kasıldıkça memelrde süt üretimine başlıyor
yani tabi tıbben bilmiyorum ama o halde memeden sütü sağınca
sanki rahim de kasılmaya erken doğumamı başlar diye bi çıkarım yapıyorum ben.:26:
Sen gene de dr. sor ve o çok değerli sıvıyı aman sıkıp ziyan etme
bebeğine yapmışsın ne güzel yarasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?