memorial ın doğum hizmetleri epey bi kapsamlı die okumuştum. doktorları da zaten iyidir
bak bakalım bize de yazıver :)
Evet evet herşeyi soracağım...Salı günü doğum fiyatı da alabilirim ama eylüle kadar değişir ki...Ay yandı kızcağız o zamannnnn
Şaka şakaaaaa
ama çok şanslısın doktorun hakkında bilmediklerini öğrenirsinnnnnn
Kızlar ben kaçıyorum. Eşimle birseler izleyelim biz...İyi geceler...
Zaten duştan sonra öyle bir emiyor ki cilt, bu yağ nereye gitti diyorsun 30 sn de...
Aman büyümesinler istemem ben. Zormuş büyük göğüs.Nereye koyacağını şaşırıyorsun. Süt yapacak kadar büyüsünler ama sonra tekrar çekebilirler....
kk takıldı, sonra da beni kapı dışarı etti :)
neysem ben çıkem. çok yoruldum bugün
ii gceler sizilere
hatunirem, aybükem2008, seraphic
ii gecelerrr kızlarrr
iyi geceler canım
keyiflerrr nasıl kızlarrrrrrr umarım herkes iyidirr
ah kıyamam canım yaaaa geçmiş olsunnnnn Allah şifa versinnn inş. kısa zamandaaaaa düzelir miden.biz bugün pek iyi deiliz sabahtan beri çıkarıyorum midemde yanma ekşime var en korktuğum şeydi kızımda 7 ay da olmuştu 15 gün çekmiştim drla görüştüm gaviscon iç dedi bol su tüketiyorum hiçbişi yiyemiyorum havuç. salatalık öyle geçiştirdim günümü ayran çok iyi geldi sen nasılsın cnm
Eki Görüntüle 385116 Eki Görüntüle 385119 Eki Görüntüle 385120
bugun hamıs kıyafetlerı aldım nasıl sızce ? grı olanın xl aldım buyuk oda rahatoldu oyuzden ..grı olan 2o kırmızı olanda 16.9o
kızlar yağlanmaya başladınız mıher gün yağlanmayı hiç sevmiyorum
kırmızıdan ben de aldım. çokkk tatlı. güle güle kullan cnm
ben başladım. bizde genetik ama sonradan keşke yapsaydım dememek için aklımda kalmasın diye yapıyorum.
kakao yağı ve kayısı yağını karıştırdım. aktarım fındık yağıda koy dedi ama onu koymadım. ikisini yapıyorum
gecmıs olsuncanımm ıns en kısa zamanda geecer..biz bugün pek iyi deiliz sabahtan beri çıkarıyorum midemde yanma ekşime var en korktuğum şeydi kızımda 7 ay da olmuştu 15 gün çekmiştim drla görüştüm gaviscon iç dedi bol su tüketiyorum hiçbişi yiyemiyorum havuç. salatalık öyle geçiştirdim günümü ayran çok iyi geldi sen nasılsın cnm
kırmızıdan ben de aldım. çokkk tatlı. güle güle kullan cnm
saol cnm bende cok begenerek aldımm .. babamızda cok sevdıı hatta bayıldıı cok seker oldu dedı :))
gunaydın cnm bız 9 da uyandıkk kahvaltımızı yaptık sımdıanca bakabıldım esım netten gazete okuyordu cunkii bende kuzuma yelek örüyorumm .. bıtınce resmını atıcamgünaydın..
herkes pazar uykusunda heralde. ben de erken kalktım bugün, yarın dr.a gidicem inş iyidir bebiş.:44:ıns canım ii haberlerını beklıyoruzz ..
ıı geceler kızlarbugun ılk tetanoz asımı oldumm .. kalp atıslarınıda dınledıler.. sımdılık agrım olmadı ıns yarında olmaz.. 2. dozu bır ay sonra yapıcaklarmıss ...kıloma baktılar 1 kg almısın dedı bundan sonra almaya bak dedı :)) bende yıyom zaten ıns alırım dedımm
Yaaa kızlar yaaa sizi şikayet edecem hamile hakları heyetine yaaa,Peluska valla minnacık bir göbek bu... Ben 1 kilo almış olmama ragmen bunun 3 katı büyüklüğünde bir göbeğim var..
kızlar bakın limango da ne buldum fiyatı 19.90 tl göz atın fikirlerinizi bekliyorum.kutusuda çok şık.
B]Canım bu kadar şey sadece 20 ,TL ye ise çok iyiyimiş hala devam ediyormu kampanya?ben oraya üye değilim bakamıyorum.[/B]
l
Yok canım erken değil ancak bu haftalarda hissedersin artık yavaş yavaşSelam kızlar yarın 14. haftamıza giriyoruz bende seyirmeler var bebeğimi hissediyor olabilir miyim acaba daha erken değil mi :26:
Üzülme arkadaşım yalnız değilsinCanım yaaa benimde yememem lazım çok kilo aldım 6 kiloloooo
ama durduramıyrm kendimiiiiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
İzle hayatım izle bakılım bi de eylülden sonra görüşelim bu konuları olurmuKızlar ben kaçıyorum. Eşimle birseler izleyelim biz...İyi geceler...
Islak cilde uyguluyosunuz dimiAcaba yağları sprey şişesine koysak fısfıslasak olur mu ki :26:böyle yağ çok ziyan oluyor
günaydın..
herkes pazar uykusunda heralde. ben de erken kalktım bugün, yarın dr.a gidicem inş iyidir bebiş.:44:
merhaba kızlar..nasılsınız bakalım?? biz bebişle iyiyiz ama sanki karnım her geçen gün daha da ağırlaşıyomuş gibi geliyo bana.. mutfakta uğraşırken dahada bi belim ağrıyo sizdede varmı böyle bişey.. şimdiden sonra olması normalde bana biraz erkenmiş gibi geldi. bütün hamilelik boyunca böyle belim ağrıyacaksa vay halime neyse bebişim için herşeye katlanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?