- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
22 aylık olan kızıma yarin tuvalet eğitimine başlıyorum bakalim nasil günler geçireceğiz
Allah kolaylık versin şimdidenn canım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 aylık olan kızıma yarin tuvalet eğitimine başlıyorum bakalim nasil günler geçireceğiz
Çok sevindim canim kesinlikle endiselenme 50 kilo ile başladım gebelige 66 kilo oldum 9.ayın sonunda ve on ay sonra 47 kiloydum tek formülüm su ve emzirmek aşırı hareketli bi çocuğum yok peşinde çok kosmadim çok emzirdim sadecene güzel morel vemrişsssin cnaım yaaaa çokk mutlu oldum birden kilo konusundaki korkum gittti:)
saolasınnnnnnn
Bend kakao yağı almıştım sonra ciltte esmerlesme yaptigini duydum ve kullanmadım sadece zeytinyağı sürdüm göğüslerime karnima karnimda hiç çatlak olmadı gelgelelimki hiç aklima gelipde sürmediğim bacakların en üst yani camasirin bittiği iki yan bölge çatlak hiç düşünemisim sonuç olarak sızma zeytinyağı kesinlikle herşeyin tek kurtarıcısi bebek popo pisikleri pisik kremleri surda dursun tek zeytinyağı acil çözüm hemen geçiriyor bebeklerimizin poposundaki kızarıkligi ilk başlarda sık emmesinden göğsümüz acıyacak çatlayacak tek ve acil çözüm sızma zeytinyağı her derde deva elinizden düşürmeyeceksiniz
Teşekkür ederim arkadaşlar inşallah asariz bu süreci ben onun ağır kokusuna banyo sonrası dayanamıyordum durabilirsen dus sonrası iyi olur ama ben önce sürerdim zaten o nemli bırakıyoCanım zeytinyağını her akşam sürmek lazım yoksa duştan önce yada sonra mı???
umarım en kısa zamnda alışır seni pek yormazzz annesiii
Çok sevindim canim kesinlikle endiselenme 50 kilo ile başladım gebelige 66 kilo oldum 9.ayın sonunda ve on ay sonra 47 kiloydum tek formülüm su ve emzirmek aşırı hareketli bi çocuğum yok peşinde çok kosmadim çok emzirdim sadece
Evet canim bol süt yapıyo ben normal doğum yaptım ana baba usulü yani :-D çok kötü anlardı ama bak geçip unutuldu tekrar yasayaçagim ama düşünmüyorum bile ben doğum sonrası çok çektim çok dikişim vardı popomun üstüne oturamamistimmaşallahh sana cnaım inş. bu bebişinden sonrada öyle olursunnn,
ben hamilelikten önce diyete girmiştim 5 kg 3 ayda verdimmçok zor diyet yapmak ama inş. doğumdan sonra dediğin gibi bol bol su tüteteceğim zaten çok su içerimm, bildiğim kadarıylaa çokta süt yapıyormuş su dimi.
Doğumun nasıldııı inş. oda güzel gçemiştir.
kızlar gene kaynatmışsınız sayfalarca :) yetişemiyorum size ben çok mutluyum cünkü 3 kilo aldım çok şükür sonunda :)
hepinize öpücükler iyi gecelerrr....
iyi gecelerrrrrr![]()
günaydın herkeseeeeeeeeee..uzun zamandır yoktum kızlar eşim trafik kazası geçirdionun için yazamnadım..neler oldu acaba ben yokken geçmişe şöyle bir göz atayım barii
bu arada çarş. günü ultrasona gittim cinsiyet için..önce %100 kız dedi sonra erkekde olabilir dedi..sonra emin değilim 1 hafta sonra bidaha gel dedi..iice kafam karıştı yaw pişman oldum gittiğime,bu cuma 3lü taramam var özel dr.umda inşallah netleşir..
gunaydın cnm gecmıs olsunn allah daha beterınden saklasın sımdı nasıl esın ıyılestımı ?
çok sağol canım çok şükür ufak tefek yaralarla atlattı..parmağında bi kırık vardı ameliyat ettiler onun dışında önemli bişi yok..ben nedense bu içimdeki çocugu erkekmiş gibi hissediyorum hala..hayırlısı bakalım..
günaydın herkeseeeeeeeeee..uzun zamandır yoktum kızlar eşim trafik kazası geçirdionun için yazamnadım..neler oldu acaba ben yokken geçmişe şöyle bir göz atayım barii
Slm kizlar nasilsiniz?biz alisveris yapmaya basladik valla:)battaniye alt acma hirka tulum aldim.aksamda foruma gircem alisverise:)bugun ocak annelerinden arkadasima. gidecegim..