• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iyiyim bende canım büyüyoruz işte varmı değişik bişiler sende
alışverişe başladın mı

günaydın herkeseeeeeeeeee..uzun zamandır yoktum kızlar eşim trafik kazası geçirdi:( onun için yazamnadım..neler oldu acaba ben yokken geçmişe şöyle bir göz atayım barii

çok geçmiş olsun canım

günaydın kızlar
öğleden sonra dr.a gidicem, çikolatayı ultrasona girmeden kaç dk önce yemek lazım:9:
benim bebiş hep yatıyo gittiğimde, ayakları uzatıp topluyo fln ama zıpladığını göremedik yaw
bakalım çikolata işe yarıcak mı

günaydın kızlar
öğleden sonra dr.a gidicem, çikolatayı ultrasona girmeden kaç dk önce yemek lazım:9:
benim bebiş hep yatıyo gittiğimde, ayakları uzatıp topluyo fln ama zıpladığını göremedik yaw

canım ben yarım saat önce çikolatamı yiyip bidde meyve suyumu içiyrmmmm
işe yarıyoo göbek atıyoo valla hep ultrasondaaaa:1::1::1::1::1::1::1:

bide kesinlikle aç gitmemeye çalış o zamanda uyuyolarrrrrr

iyiyim bende canım büyüyoruz işte varmı değişik bişiler sende
alışverişe başladın mı
baslamadım henuz cnmm cuma gunu ızmıre gıdıyorum ordan cıcıler alıcaz kuzumaa ınss:16::16:
günaydın kızlar

cıkolatayı gırmeden 5 dk once ye canım ıns ııse yarar hayırlı haberlerını beklyoruz ıns:nazar::nazar:

bu arada herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlaarrr
bebişler nasıııııı
ıyı cnm bebıslerr yaramazlık yapıolar bazen ama bugun ıyı:)) zıplıo zıplıo durduramıyorum senınkı nasıl :nazar::nazar::nazar:

baslamadım henuz cnmm cuma gunu ızmıre gıdıyorum ordan cıcıler alıcaz kuzumaa ınss:16::16:

cıkolatayı gırmeden 5 dk once ye canım ıns ııse yarar hayırlı haberlerını beklyoruz ıns:nazar::nazar:

ıyı cnm bebıslerr yaramazlık yapıolar bazen ama bugun ıyı:)) zıplıo zıplıo durduramıyorum senınkı nasıl :nazar::nazar::nazar:

AAAAAAAAAAAA izmirlimisin yoksaaaaa
ben oralıyımmmmm
al vallla çeşit çeşit şeyler bebişe ordan,ben malesef bu yaz gidemiycem bebiş 7 aylık olucak yolda bişey olur die korkuyrmmmmm
Anneannesine sipariş veriyrz o getircek artık bize ordaaaannnnnnn

benim bebişte dün kasıklarıma çok ağrı yaptıııı ,arada sırada rahmimede vurduuu,üzdü birazcık annesini ama şimdiiii çok uslu teyzesiiiiii
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
bugünde pek neşeli pıt pıt yapıp hareket etmeye çalışıyoooooo:46::46::46::46::46::46::46::46:

canım ben yarım saat önce çikolatamı yiyip bidde meyve suyumu içiyrmmmm
işe yarıyoo göbek atıyoo valla hep ultrasondaaaa:1::1::1::1::1::1::1:

bide kesinlikle aç gitmemeye çalış o zamanda uyuyolarrrrrr
bi de çikolatayla deneyelim bakalım. ben zaten bikaç pıt pıt hissediyorum ama bebek mi değil mi anlayamıyorum.
ne zaman dr.a gitsem yatıyo oluyo, hareketli görmek istiyorum inş.

ben 15 dk önce fln yiyeyim bari, ikinizin söylediğinin ortası olsun:1:
ben kilo aldım göbek yağlandı da, ondan mı hissetmiyorum acebaa

kızlar 9 tane alttan çıtçıtlı badi aldım 3-6 ay diyor yeni doğanda 3 tane aldım
kaç tane almak lazım
daha alcak çok şey var

bi de çikolatayla deneyelim bakalım. ben zaten bikaç pıt pıt hissediyorum ama bebek mi değil mi anlayamıyorum.
ne zaman dr.a gitsem yatıyo oluyo, hareketli görmek istiyorum inş.

ben 15 dk önce fln yiyeyim bari, ikinizin söylediğinin ortası olsun:1:
ben kilo aldım göbek yağlandı da, ondan mı hissetmiyorum acebaa

Yok canım ya bende kilo aldım benimde göbiş yağlandı vallaaaaa
hissetmeme sebebin yağdan değildir :1::1::1:
bende o haftalar yavaş yavaş başlamıştı pıt pıtlar seninde yalında netleşirrrr

pıt pıt yapıp yaptığı yerde kaşıntı yapıyo benim yaramazzzz
inşallah bende en kısa zamanda tekmelerini hissedermmmm:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
4 göz bekliyrmmmmm valaaaaaa:1::1::1::1::1:

kaç tane almak lazım
daha alcak çok şey var

ooooooooooooooo annesiii alışverişe başlamışızzzz
güle güle kullansın prensess

bence yeterli canım yaaa bebiş zaten çok hızlı büyüyecek ilk aylar,,,,,aldıklarında yeterlidir bnce idare ederr
bide beiş kilolu doğarsa elinde kalmasınn
doğuncada yetersiz gibi gelirse tekrar alırsınnn

kaç tane almak lazım
daha alcak çok şey var

cıtcıtlı badıler en cok kullanılanlar cnmm yenı dogann setlerınden aldınmı hastane cıkısı dıe satılıo hanı.. ben onların kadıfesınden buldum .. kıs olucagı ıcın bıde bızım buralar serınlıo ovakıtler .. sızce penyemı kadıfemı olmalı.. ben o_3 ay arası cok sey yıgınla alma taraftarı degılım hemen kucuk kalıcaklar cünkı 3-6 AY DAHA mantıklı cnm..bıde tulumlar oluoya ayaklı onlarda az kullanılııo haberınız olsun..alt ust patıksız olanları daha uzun kullanıyolar ben ole almayı dusunuyorumm .. patıklı pantolanı boyu uzayınca bacakları kasılıoo gıydıremıyosun ozamanda .. bakalımm bende yakında baslıcamm neler alıcam :))

aslında ben erkenden alışveriş yapma taraftarı değilim..uğursuzluk getirir diye korkuyorum,6.aydan sonra almaya başlarım heralde..insab görünce dayanamıyo tabi dimi:) cici cici almak ister herşeyden..

cıtcıtlı badıler en cok kullanılanlar cnmm yenı dogann setlerınden aldınmı hastane cıkısı dıe satılıo hanı.. ben onların kadıfesınden buldum .. kıs olucagı ıcın bıde bızım buralar serınlıo ovakıtler .. sızce penyemı kadıfemı olmalı.. ben o_3 ay arası cok sey yıgınla alma taraftarı degılım hemen kucuk kalıcaklar cünkı 3-6 AY DAHA mantıklı cnm..bıde tulumlar oluoya ayaklı onlarda az kullanılııo haberınız olsun..alt ust patıksız olanları daha uzun kullanıyolar ben ole almayı dusunuyorumm .. patıklı pantolanı boyu uzayınca bacakları kasılıoo gıydıremıyosun ozamanda .. bakalımm bende yakında baslıcamm neler alıcam :))

genelde 3-6 aldım canım ama ilk zamanlarad lazım olacak
o sınırı bilmek lazım bir kaç tane 0-3 lazım olur herhalde
ilk zamanlar patikli kullanlıyormuş
ama uzarsa keserr tığla işlersin çok da güzel olur :)
kadife çok şık canım
ama penye daha sağlıklı diye sordum doktora hemşirelere sor istersen daha ii bilirler

ooooooooooooooo annesiii alışverişe başlamışızzzz
güle güle kullansın prensess

bence yeterli canım yaaa bebiş zaten çok hızlı büyüyecek ilk aylar,,,,,aldıklarında yeterlidir bnce idare ederr
bide beiş kilolu doğarsa elinde kalmasınn
doğuncada yetersiz gibi gelirse tekrar alırsınnn

başladık canım da ne zor ya cahillik ne alcağımı bilmiyorum :1:
çok şey de almk istemiyorum
tulumları çok seviyorum 1-2 tane de ondan alsam
3-4 tane de pantolan alsam yeter herhalde
yetemzse babsını gönderirim çocuğum açıkta kaldı git bişeyelr al derim :1:

Son düzenleme:
hepinize çok teşekkür ederim..bebişimin hareketlerini bu haftadan sonra hissetmeye başlarmıyım acaba??

Canım ben 20. haftanın içindeyim ama tam olarak hissetmiş değilim kızım olucak kızlar içinde biraz tembel olur derler yaaaa ondan mı bilmiyrm
hissettiğim şey pıt pıt ardından kaşıntıııı
özellikle tatlı yediğimde şımarıyo benimkiiiii:1::1::1::1::1:

Back
X