- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
günaydın taze anneler nasılsınız. ya bana bu aralar bi haller oluyoooo 2 gündür bebeğimrüyalarıma giriyo hayır olsun diyerek başalayayım anlatmaya geçen gün benim tatlı meleğim annemin kucağında bende ona cici cici elbiseler çıkartıyorum dolabından adını da nesrin diye sesleniyorum . bu gece de eski okul müdürmü gördüm masanın üstünde herkesin günlüüğü varken benimkini okuyo ve bana '' 10 ağustosta doğumun varmış hayırlı olsun diyo'' ayy ne dersiniz çıkar mı ki rüyam acaba
cnm isim için kararsızssan bi beklentin varsa bi işaret olabilir duymuştum bi kaç kere ama beklenen doğum tarihine uzaksa doğumgününe takılmagünaydın taze anneler nasılsınız. ya bana bu aralar bi haller oluyoooo 2 gündür bebeğimrüyalarıma giriyo hayır olsun diyerek başalayayım anlatmaya geçen gün benim tatlı meleğim annemin kucağında bende ona cici cici elbiseler çıkartıyorum dolabından adını da nesrin diye sesleniyorum . bu gece de eski okul müdürmü gördüm masanın üstünde herkesin günlüüğü varken benimkini okuyo ve bana '' 10 ağustosta doğumun varmış hayırlı olsun diyo'' ayy ne dersiniz çıkar mı ki rüyam acaba
Günaydınn :) Hayır olsun rüyan. Ben de çok görüyorum bebeği de görüyorum değişik şeylerde görüyorum. Bebebğin için hiç sen birine nesrin koyacam adını dedin mi? Ya da nesrin dye biriyle yeni tanıştın mı? ondan öyle görmüş olabilirsin canım :) 10 ağustos mu bi man gelsin görürürz artık hangi gün diye sonra dersin rüya görmüştüm çıktı ya da çıkmadı diye bizlerede :)
Günaydın hatun kişiler :) Epeydir yoktum yeni arkadaşlar eklenmiş hepiniz hoşgelmişsiniz. Memleketteydim eve yeni döndüm. Bebişim ve ben gayet iyiyz hatta tombiğiz de ben çok kilo aldım sanırsam doktorum bana birazcık kızacakSizler nasılsınız inşaallah iyisinizdir sayafalr çok ierlediği için hiç bakmadım direk bodoslamasına daldım :)
Sanıram konu tetanoz aşısı bana sağlık ocağındaki hemşire 21 ve 25. haftalarda gel dedi bu hafta 20yim yarın ayrıntılı ultrason çektircem Allahn izniyle. Haftaya cuma da gider aşımızı vurulurz artık. Vurulan arkadaşlar aşı kolda çok ağrı yapıyormuş öyle mi?
Selam kızlar
Dün doktora gittim cinsiyetini öğrenemedik göstermedi sıpabağdaş kurmuş yavrum
cnm isim için kararsızssan bi beklentin varsa bi işaret olabilir duymuştum bi kaç kere ama beklenen doğum tarihine uzaksa doğumgününe takılma
:) Benimkide bacakları kapalı hep elleriylede yüzünü kapatıyo sürekli. Doktor bu çok edepli olacak diyo bana çekecek zayyyii :))Sağlıkla hayırla doğsunlarda kız da güzel erkek de :)
Selam kızlar
Dün doktora gittim cinsiyetini öğrenemedik göstermedi sıpabağdaş kurmuş yavrum
canım sen kaç haftalıksın ?
sen bir hafta benden öndesin canım peki bebişin hareketlerini hissediyormusun
ben 2 gündür yogun hissediyordum bugün uyuyor sanırım arada pıt pıtlıyor sadece
bu arada dün gece resmen kabus gibiydi kara basanlar bastı beni neydi o öyle simsiyah elleriyle çok korktum yaa..onun yüzünden saatlerce gözüme uyku girmedi.
resmen boguyordu beni besmelesiz yatmamak lazım.sesim de çıkmıyor anne diye bağırıyorum fakat nafile kimseye duyamıyorum.
sonunda besmele duayla uyanabildim ancak...
14 haftayı geçti canım2 hafta sonra tekrar gideceğim
sen bir hafta benden öndesin canım peki bebişin hareketlerini hissediyormusun
ben 2 gündür yogun hissediyordum bugün uyuyor sanırım arada pıt pıtlıyor sadece
bu arada dün gece resmen kabus gibiydi kara basanlar bastı beni neydi o öyle simsiyah elleriyle çok korktum yaa..onun yüzünden saatlerce gözüme uyku girmedi.
resmen boguyordu beni besmelesiz yatmamak lazım.sesim de çıkmıyor anne diye bağırıyorum fakat nafile kimseye duyamıyorum.
sonunda besmele duayla uyanabildim ancak...
Hanımlar ben 20 haftadyım boyum 1.75 76 kilo ile hamile kaldım şu an da 82 kiloyum biraz hızlı kilo aldım. Biraz iş yapınca çarşıya çıkıp yürüyünce ya da otobüste normal mesafe gidince kasıklarım ağrıyor. Yengemler kilomdan dolayı diyorlar, Annem de ortanca abimde öyleymiş bebek alçaktır diyor dikkat et kendine yürüme felan, böyle durumlarda erken doğum riski oluyormuş. Benim gibi iş yapınca , yürüyünce kasıkları, karnı ağıran kimse var mı? Yarın ayrıntlı ultrasona gidecem inşaallah doktorumu da görebilirim ona sorsam rahatlıyacağım...
Hanımlar ben 20 haftadyım boyum 1.75 76 kilo ile hamile kaldım şu an da 82 kiloyum biraz hızlı kilo aldım. Biraz iş yapınca çarşıya çıkıp yürüyünce ya da otobüste normal mesafe gidince kasıklarım ağrıyor. Yengemler kilomdan dolayı diyorlar, Annem de ortanca abimde öyleymiş bebek alçaktır diyor dikkat et kendine yürüme felan, böyle durumlarda erken doğum riski oluyormuş. Benim gibi iş yapınca , yürüyünce kasıkları, karnı ağıran kimse var mı? Yarın ayrıntlı ultrasona gidecem inşaallah doktorumu da görebilirim ona sorsam rahatlıyacağım...
hımm..ozaman benimki gösterir inşallah yarınyoksa göbeğim göğsüm değil,ben çatlıcam meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?