2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydınn :) Hayır olsun rüyan. Ben de çok görüyorum bebeği de görüyorum değişik şeylerde görüyorum. Bebebğin için hiç sen birine nesrin koyacam adını dedin mi? Ya da nesrin dye biriyle yeni tanıştın mı? ondan öyle görmüş olabilirsin canım :) 10 ağustos mu bi man gelsin görürürz artık hangi gün diye sonra dersin rüya görmüştüm çıktı ya da çıkmadı diye bizlerede :)

cnm isim için kararsızssan bi beklentin varsa bi işaret olabilir duymuştum bi kaç kere ama beklenen doğum tarihine uzaksa doğumgününe takılma

Selam kızlar
Dün doktora gittim cinsiyetini öğrenemedik göstermedi sıpabağdaş kurmuş yavrum

yok canım ya şu zamana kadar tanıdığım nesrin adında biri hiç olmadı hiç isim üzerine yoğunlaşmadık bile nerden çıktı anlamadım. tarihe gelince bende sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı ama kardeşimin doğumunu da rüyamda görmüştüm ve gördüğüm tarihte dünyaya geldi malum mu oluyo ne ama bu rüyayı görünce daha bi heyecanlandım açıkcası sağılkla gelsin bebelerimz o tarihte bendeki durumu yazarım artık

sen bir hafta benden öndesin canım peki bebişin hareketlerini hissediyormusun
ben 2 gündür yogun hissediyordum bugün uyuyor sanırım arada pıt pıtlıyor sadece
bu arada dün gece resmen kabus gibiydi kara basanlar bastı beni neydi o öyle simsiyah elleriyle çok korktum yaa..onun yüzünden saatlerce gözüme uyku girmedi.
resmen boguyordu beni besmelesiz yatmamak lazım.sesim de çıkmıyor anne diye bağırıyorum fakat nafile kimseye duyamıyorum.
sonunda besmele duayla uyanabildim ancak...

Selam kızlar
Dün doktora gittim cinsiyetini öğrenemedik göstermedi sıpabağdaş kurmuş yavrum

:) Benimkide bacakları kapalı hep elleriylede yüzünü kapatıyo sürekli. Doktor bu çok edepli olacak diyo bana çekecek zayyyii :)) Sağlıkla hayırla doğsunlarda kız da güzel erkek de :)

cnm isim için kararsızssan bi beklentin varsa bi işaret olabilir duymuştum bi kaç kere ama beklenen doğum tarihine uzaksa doğumgününe takılma

yok biz babayla isim konusunda nedense fazla rahatız daha çok alınacaklara takıyoruz. aslında doktor ağustos 15ten sonra hazırlıklı ol dedi ama onun hesapladığı tarih benim sattan 10 gün sonrası bende geç döllenme olmuştu da yani normal sata göre uyumlu aman ya kafam karıştı:44:

Ah ah canım o rüyaları bana sor bir de. Düz duvaramı tırmanmıyorum okyanusta tel gibi köprüden mi geçmiyorum papağan olmadığım kalmştı geçen rüyada da halkını kurataran bir papağandm ahahaha :)) Hayır olsun. Canım bebek olsun olmasın besmele her hayrın başı. Yatarken dediğin gibi daha dikkat etmek lazım. En azından 3'er kere Fatiha, İhlas, Nas, Felak ellerimize oyup her yerimize sürelim ki şifa olsun. Peygamber efendim daha çok ağrıyan yerlerine yaparmış. Ben her gece göbişimi ovalıyorum öyle bebişe şifa olsun diye :) Bu günlerimizde geçecek inşallah Allah hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip eyler inşaallah...

bende fazlaca hissediyorum şükür olsun ki sıpa zıp zıp zıplıyo özellikle akşamları çok yoğun oluyo tepmeler. aman diyim dikkatli ol oku üfle rabbim korusun bizi ve bebişlerimizi:18:

benim bebeğimde en son kontrolümüzde secde halindeydi yavrum benim
çok duygulandım onu öyle görünce rabbim meleklerimizi nazarlardan kem gözlerden korusun inş.
evlat sevgisi bambaşka bişey yaa hiç bişey mal mülk beni bu kadar mutlu etmememişti.
şimdi hayatı daha çok seviyorum yavrumun sayesinde kucaklarımızada sağ salim sağlıklı RABBİMİN izniyle alırız inş.
RABBİM o mis gibi cennet kokularını koklamayı nasip eder inş.

canım sormuşsun farketmedim canım burda bazı arkadaşlar 7 8 haftalıkken bile hissetiklerini söylemşlerdi ben çok üzülmüştüm ki ben hissedemiyorum diye. Doktorum da daha çekirdek kadar şey nasıl hissedeceksin takma kafana dedi. Şimdi tabi büyüdü çok hafif hissediyorum biraz fazla kilo alınca yatarken zorlanıyorum yan yatınca daha çok belli oluyor. Sende bu hafta iççinde başlarsın hafiften hissetmeye karnın kaşınıyormuş gibi oluyor. Çok tatlı bir his :)

Hanımlar ben 20 haftadyım boyum 1.75 76 kilo ile hamile kaldım şu an da 82 kiloyum biraz hızlı kilo aldım. Biraz iş yapınca çarşıya çıkıp yürüyünce ya da otobüste normal mesafe gidince kasıklarım ağrıyor. Yengemler kilomdan dolayı diyorlar, Annem de ortanca abimde öyleymiş bebek alçaktır diyor dikkat et kendine yürüme felan, böyle durumlarda erken doğum riski oluyormuş. Benim gibi iş yapınca , yürüyünce kasıkları, karnı ağıran kimse var mı? Yarın ayrıntlı ultrasona gidecem inşaallah doktorumu da görebilirim ona sorsam rahatlıyacağım...

cnm kilonla alakası yok o çok hareket etmenden yanii normal bide anneniin dediğii gibi aşağıdadır ama çıkar yukarı bendede oluyodu ama geçti

ben benn bennnimm canım.ben 48 kilodayım boy 1.60 kiloyla alakalı değil bence
biraz iş yapayım çarşıya falan çıksam hemen kasıklarıma ağrı giriyor ilk başlarda daha yogundu tabiii
bende dinlene dinlene yapıyorum işimi gücümü fakat hamilelikte benim kadar yürüyen biri yoktur sanırım bazen yeri geldi çok yürüdüğüm zamanlar olmuştur
en son bu yüzden acillik bile oldum zararlı bence ayakta durmak yürümek dikkat et yorma kendini sende canım..

canım bence onun hiç kiloyla alakası yok ben de yorulunca hemen kasıklarda batmalar oluyo bide belim çok ağrıyo. biraz dikkat etmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…