- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
benim 12. haftada erkek demişti doktor, sonrada kanamam olduğu için sık sık gittim doktora, her gittiğimde yine erkek dedi, en son ptesi günü gittik, ultrasonu karnıma koyar koymaz karşımıza 2 bacak ve bir pipi çıktıdoktorda artık kesin erkek baksana gözümüze sokuyor dedi doktor sen öğrenemedin sanırım değil mi ?
merhaba kızlaar yürüyüşümü yaptım geldim biraz hava iyi geldi bana
Oh ne güzel yarasın canım :) Bende çıkacaktım bi baktım rüzgar ıslık çalıyo dedim neyse ev daha rahat yapmam gerekn işler var da hiiçç yapasım yok :)
hayır banada 12 haftalıkken erkeğe benziyo dedi dr. um..sonra başka bi hast. ye gittim ama o dr. değildi,radyologdu galiba oda önce kız dedi sonra 20dk baktı emin değilim dedi..yarın tekrar gidicem 3lü tarama için inşallah kesinleşir yaben nedense erkek gibi hissediyorum hala
kızlar sizce park yataklar nasıl görüntüsü şık değil ama kullanışlımı acaba
Ben kızım 2 yaşına kadar park yatak kullandımkızlar sizce park yataklar nasıl görüntüsü şık değil ama kullanışlımı acaba
kızlar beınmkı başladı yine pıt pıtlara dünkü kadr kuvvetli değil ama. öğlen pek bişi yıyemedm sevdgm ymkler yoktu yavrum ac kaldı galiba(( çıkım biraz bişiler alım nazlı kızçeme
ben park yatak alacağım, etrafımdaki kullananlar genelde memnun ablam mesela yeğenim yaklaşık 4 yaşına gelene kadar kullandı şimdi kaldırdı ikinciye kullanacak.
Ben kızım 2 yaşına kadar park yatak kullandım
2 yaşında oda aldım ona,zaten o kadar sık uyanıyoduki geceleri odası olsa da ben orda yatardım heralde
park yatak çok pratik şık değil evet ama kullanışlıki ben çok karşıydım o ne öyle haşır haşıur diyodum
2 yaşından sonra katladık kaldırdık şimdi oğluuşuma yine çıkarıcam ve uykusuz her geceee şarkısını söylicem.
meyve ye canın bişey istemiyorsa
elma,çilek,muz
hayırlı olsun. lieracı kaça aldın nette 36 tl
iki katlı olanları var bide normal sizce hangisi daha iyi sallanmıo galiba bu yataklar normal beşik düşünüyordum ama bunlar sanki dha raht
iki katlı olanları var bide normal sizce hangisi daha iyi sallanmıo galiba bu yataklar normal beşik düşünüyordum ama bunlar sanki dha raht
ayrı oda yapmayacağım için bana kolaylık olacak, iki veya üç katlıları daha iyi diye biliyorum ama sallanma durumundan haberim yok cnm
bende ayrı oda yapmayı düşünmuyorum cnm bıtane buldumda cok guzel yaa 190 tl yazıoyodu ıkı katlı müzikli falanmış çok şekerdi
Kızlar akşama yemeğiniz varmı yaa
off biri yapıp bana getirse ne makbule geçer varya
patatesli börek yapacam da anacım ne zahmetli iş
patatesi soy,rendele kavur yap falan off
neyse ben arada gelirim gene.
Yanında domates çorbası,siz dom. çorbasına salça da koyuyomusunuz acep?
nasıl yapıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?