2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hayır banada 12 haftalıkken erkeğe benziyo dedi dr. um..sonra başka bi hast. ye gittim ama o dr. değildi,radyologdu galiba oda önce kız dedi sonra 20dk baktı emin değilim dedi..yarın tekrar gidicem 3lü tarama için inşallah kesinleşir ya ben nedense erkek gibi hissediyorum hala

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende çok yoruldum kendimi taşıyamıyorum ne olacagız biz 9.ayda bilemiyorum

Oh ne güzel yarasın canım :) Bende çıkacaktım bi baktım rüzgar ıslık çalıyo dedim neyse ev daha rahat yapmam gerekn işler var da hiiçç yapasım yok :)

bende ev işlerinden kaçmak için çıktım ama yine eve döndüm off hiş iş yapasım gelmiyo benimde. evet rüzgar vardı yine de sıcaktı güzel yani

inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım, çikolata ye gitmeden birde bol su iç o zaman hareketli oluyorlarmış. bende hep kız hissediyordum ama erkek çıktı işte

kızlar beınmkı başladı yine pıt pıtlara dünkü kadr kuvvetli değil ama. öğlen pek bişi yıyemedm sevdgm ymkler yoktu yavrum ac kaldı galiba(( çıkım biraz bişiler alım nazlı kızçeme

kızlar sizce park yataklar nasıl görüntüsü şık değil ama kullanışlımı acaba

ben park yatak alacağım, etrafımdaki kullananlar genelde memnun ablam mesela yeğenim yaklaşık 4 yaşına gelene kadar kullandı şimdi kaldırdı ikinciye kullanacak.

Son düzenleme:
kızlar sizce park yataklar nasıl görüntüsü şık değil ama kullanışlımı acaba
Ben kızım 2 yaşına kadar park yatak kullandım
2 yaşında oda aldım ona,zaten o kadar sık uyanıyoduki geceleri odası olsa da ben orda yatardım heralde
park yatak çok pratik şık değil evet ama kullanışlıki ben çok karşıydım o ne öyle haşır haşıur diyodum
2 yaşından sonra katladık kaldırdık şimdi oğluuşuma yine çıkarıcam ve uykusuz her geceee şarkısını söylicem.

kızlar beınmkı başladı yine pıt pıtlara dünkü kadr kuvvetli değil ama. öğlen pek bişi yıyemedm sevdgm ymkler yoktu yavrum ac kaldı galiba(( çıkım biraz bişiler alım nazlı kızçeme

meyve ye canın bişey istemiyorsa
elma,çilek,muz

ben park yatak alacağım, etrafımdaki kullananlar genelde memnun ablam mesela yeğenim yaklaşık 4 yaşına gelene kadar kullandı şimdi kaldırdı ikinciye kullanacak.

iki katlı olanları var bide normal sizce hangisi daha iyi sallanmıo galiba bu yataklar normal beşik düşünüyordum ama bunlar sanki dha raht

iki katlı olanları var bide normal sizce hangisi daha iyi sallanmıo galiba bu yataklar normal beşik düşünüyordum ama bunlar sanki dha raht

ayrı oda yapmayacağım için bana kolaylık olacak, iki veya üç katlıları daha iyi diye biliyorum ama sallanma durumundan haberim yok cnm

ayrı oda yapmayacağım için bana kolaylık olacak, iki veya üç katlıları daha iyi diye biliyorum ama sallanma durumundan haberim yok cnm

Benimki de 2 katlı
biraz büyüyünce dönünce düşecek gibi oluyolar zaten
tutunup kalkabiliyor ara katı kaldırıp direk yatırıyosun iyi oluyor o zaman.

bende ayrı oda yapmayı düşünmuyorum cnm bıtane buldumda cok guzel yaa 190 tl yazıoyodu ıkı katlı müzikli falanmış çok şekerdi

Kızlar akşama yemeğiniz varmı yaa
off biri yapıp bana getirse ne makbule geçer varya
patatesli börek yapacam da anacım ne zahmetli iş
patatesi soy,rendele kavur yap falan off
neyse ben arada gelirim gene.
Yanında domates çorbası,siz dom. çorbasına salça da koyuyomusunuz acep?
nasıl yapıyosunuz?

slm kızlAR Naslısınız?herkez ve bebişleri iyidir inş.Benim oğluşum olacakmış allah.ın izniyle..))))))Allah herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

bende ayrı oda yapmayı düşünmuyorum cnm bıtane buldumda cok guzel yaa 190 tl yazıoyodu ıkı katlı müzikli falanmış çok şekerdi

beğendiysen içine sineni al canım ben baştan beri tahta beşik fln düşünmüyorum benim hoşuma gidiyor modelleri, gez dolaş araştır bol bol vaktin varken..

ben yazın salça koymuyorum ama kışın ve şu sıralar az az koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…