- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
'kimler bebeklerin cinsiyetini öğrenmek ister' topicine baktınızmı hiç..ben yazdım tarihleri kız dedi..gerçekten doğrumu hesaplıyo acaba?
benimkini yanlış hesapladı..
öylemii..bakalım benimki ne çıkıcak..Allah ım geçsin şu 20 saat:78::79:
kızlar demir hapımı alamıyorum, yutamıyorum, midem bulanıyo, kusuyorum, sizdede bu sorunlar varmı
geçer geçerhayırlısı neyse o olsun cnm.banada kız demişti.ama dün oğluşumun pipisini gösterdi doktorum
şimdi senle tarihlerimiz çok yakınya iice heyecan yaptım benn :92::94:
seninde belli olur büyük ihtimalle..doktora girmeden su iç ve tatlı yee
tamam canım..su içerim,çikolatada yerim,zati kahvaltı yapıp gitcem ozaman da hareketli olur heralde.. hayırlısı bakalımm
kızlar demir hapımı alamıyorum, yutamıyorum, midem bulanıyo, kusuyorum, sizdede bu sorunlar varmı
tamam canım..su içerim,çikolatada yerim,zati kahvaltı yapıp gitcem ozaman da hareketli olur heralde.. hayırlısı bakalımm
bende bu akşam erkenden yatıcamm biran önce sabah olsun diye
:))) bende ben de..bende erken yatıcam sabah erken gelsin diye. çukulata da aldım.
hayırlısı tatlım.doktor bana ne doğuyor içine dedi.bende erkek deim.evet doğru dedi) senin ne doğuyorr
hadi hayırlısı o zman, ben sabah erkenden kuş gibi kalkarım yataktan herhalde,, genelde uyuyamıyorum doktor günü gelince :)
keşke herkes benim gibi hamile olsa..ne mide bulantısı,ne halsizlik,nede aşerme..kocam bana kızıyo artık sen ne biçim hamilesin diye maaşallah bana yaww :79:
hadi hayırlısı o zman, ben sabah erkenden kuş gibi kalkarım yataktan herhalde,, genelde uyuyamıyorum doktor günü gelince :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?