:) sagolasın
evet gelir gelmez aldıklarımız yaydık eşimle, bi süre bakındık :)
ben de hissetmek istiyorum artık :)
Aldıkalrımız bizim hep ortada... Yayıp seviyoruz arada bir...:)) ben aldıklarımızı arasıra tekrar açıp, bakıyom :)))
Ayrıntılı ikiliden daha pahalı.Neyse vereceğiz artık ne kadar derlerse.:26:24 nisanda benim randevu.
ama ayrıntılı mı dörtlü mü bilemedim bak:26:
cihangir beyin vizit 270 lira+ usg ücreti
ikili için 270+150 ödemiştim
ne güzel az kiloyla götürüyorsun :) ben hiç söylemiim![]()
Aslında fil gibi yiyorum ama mümkün olduğunca yürümeye çalışıyorum. Belki ondan az aldım.
Belinin arkasına sürmeyi unutma. Bir de göğüslerine...Badem yağı kıllanma yapar korkusuyla kullanmıyorum. Yoks açok iyi geldiğini söylüyorlar.bende duştan sonra bebekyağı sürüyom. bazen de badem yağı... artık ne olursa bahtıma. çünkü ne yaparsan yap çatlayacaksa çatlar diyorlar...
senin doktor da na kdar önemsiyor krem olayını. benimki hiiç bişi söylemedi şimdiye kadar, ben de sormadım :)
kaşıntılar bende de var. sabahları kremleniyorum, kaşıntı gelince de bebe yağı sürüyorum
eheh di mi. ben de tam kaldırmadım zaten, ara ara açıp bakarım diye
sağlıklı gelsinler de
evet benim Dr. böyle tiyolar veriyor...Kremleri gece yatarken sürersen daha iyi olur dedi bana. O yüzden gece sürüyorum. İlla lierac kullanmana da gerek yok. Aktarlardan uygun yağları alıp lieracla dönüşümlü kullanabilirsin dedi.Ben unnadodan 3 tane lierac ısmarladığım için onu da kullanıyorum ama.