Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben çok kötü faranjit oldum :2: yatak döşek yatıyorumboğazım çook kötü, ballı nane limon çayı içe içe midem bulandı ilaç da içmek istemiyorummm
kızlar elınızı gobegınıze koyunca hareketlerı hıssedebılıyorsunuz dımı hatta babamız bıle hıssettı oglunun hareketlerını co cabuk yer degıstırıyorlar balık gıbı![]()
merhaba herkese,
ben 56 kg ıle hamıle kalmıstım, su anda 60 kg yum. 18.haftamdayım. bu arada boyum 1.63
oglumuz olacak bızım de :)
bugun ve yarın mothercare lerde %50 ındırım var, pırlanta ındırım gunlerındeler.
bız oglum ıcın bir sürü kıyafet aldık, bır de komsularımızın ördükleri var sağolsunlar.
oğlu olacak olan arkadaslar, ısım konusunda alternatıflerınız nelerdır ? ısım dusunen oldu mu hıc ?
ben özellikle sabahları ne tarafa yatarsam o tarafa kayıyo genelede solda hissediyorumKızlar ara ara karnında sertlik oluşup okşayınca geçen var mı bebeğin hareketi diyorum böyle tek taraflı tam ortada oluyor uzanınca siz de de oluyor mu ?
merhaba ben çok kötü faranjit oldum :2: yatak döşek yatıyorumboğazım çook kötü, ballı nane limon çayı içe içe midem bulandı ilaç da içmek istemiyorummm
geçmiş olsun mathelda. Bu rahatsızlıklar da hep hamileliği mi bulur ne? İlaç filan da içemiyoruz hepten zor geçiyor...Umarım iyileşirsin![]()
geçmiş olsun canım, bol bol su iç, nane limonu da çok sıcak içme, biraz ılısın öyle iç, boğaza iyi gelmez çok sıcak ya da soğuk.
tek çare bol bol yatıp dinlenmek..
sağolun kızlar, dün bütün gün yattım bugünde yatıyorum ama eşimde grip olmuş galiba ateşi var yataktan kalkamıyor onla da ben igileniyorum, faranjitin üstüne birde grip olursam vay halimee :2:
bu bir deneme mesajıdır.. acaba hamilelik takvimim eklendi mi? :)))
merabaaa herkese günaydın nasılsınız annelerim bayadır girmiyodum günler geçiyo 20ye dayandık benim karnım çok gerildi pul pul dökülüyo belime kadar napıcam bilmiyorum bebe yaı kullanıyorum arada bir ama o da kıllanma yaptı ayın 1inde ayrıntılı için gidicem o zaman doktora krem sorucam var mı krem kullanan
Günaydın annişler;
Bende griple boğuşanlardanım, allahtan bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi...
pencil83 ne güzel almışsın mobilyanı, sorması ayıp ama ne kadara aldın acaba
Bende almak istiyorum ama maddi durumdan dolayı baya bir bakınıyorum,uygun olsun diye
Bir yandan da oda alsam mı almasam mı diyorum ne yapacağımı şaşırdım![]()
ya sitede sorun var giriş yaptığım halde kabul etmiyor.
pencil83 mobilyalarını ve bebek arabanızı güle güle kullanın.güzelmiş.çiçekli almışsın oğluşuna dikkatimi çekti. ben daha kıyafet alışverişine bile başlamadım.bulantıdan keyfim yok ki dışarı çıkayımama sizden görünce insan özeniyo
![]()
merhabalar eylül anneleri... en başlarda katılmıştım aranıza ancak uzun zamandır yazmadım.. arada okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor.. 19+3 deyim. hayırlısıyla oğlum olacak inşallah.. bizde isim bulamadık oğluşa sizler gibi... mobilya alışverişine başlayan oldu mu? biz biraz erkenciyiz herhalde dün odasını ve arabasıyla oto koltuğunu aldık küçük beyin.. çok mu acele ediyoruz acaba? :))) Eki Görüntüle 390908 Eki Görüntüle 390910
sağol canım.. ben çok şükür iyi sayılırım. gördüğüm her şeyi alasım geliyo ama kendimi frenliyorum tabii :)) eveeet oğluşum için çiçekli aldım teyzesi.. beyaz ve sade bulabldiğim tek modeldi.. çok oyuncaklı modelelr var öyle istemedim. bununda sadece çekmece kulpları çiçek. ilerde sıkılırsam kulapları değiştiririm.. odamı halısı, perdesi ve uyku setiyle biraz mavileştirmeyi düşünüyorum.. bakalım hayırlısı...
kızlar isim işini ne yapacaz.. ben stres oluyorum düşündükçe.. hiçbir ismi beğenmiyorum...
çok güzel canım güle güle kullansın ben de mobilya beşiğe heves ediyorum ama
sonra katlasam katlanamz ne yapcam kaç ay yatacak diye park yatak almaya karar verdim dolabını alacağım sadece
yanımızda yataıyorlar en az 2 yıl senin ayrı bir beşik daha alman gerek :)
ben de oda yapmaya karar verirsem beyaz istiyorum dediğin gibi halısıyla ve uyku setiyle mavileştirilir , süper de olurBakalım şimdilik oda yapacak bütçe pek yok gibi ama kısmet...
Biz isim işini dün hallettik şükür ama kesin mi diye sorarsan %100 değil tabi. Belki bi ihtimal değişebilir.
Oğlumun ismi Tuğraolacak hayırlısıyla... Nasıl ?
hayırlı olsun, ismiyle büyüsün Tuğra bebek.. benim çok beğendiğim isimlerden biri ancak ocak ayında abimin ikinci oğlu oldu ve adını Alperen Tuğra verdik :)) onun için benim listede yok ne yazık ki bu isim...