2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım yaaaa erken değil mi daha sağma makinesi içinnnnnnn:44::44::44::44::44::44:
yoksa ben miii yalnış düşünüyrmmm

ne biliiim eşim de ben de biraz araştırmayı seviyoruz şimdiden herşeyi araştırdık.ve aklımızda bi marka olsun dedik. bana kalsa şimdiden bebek bezi alıp stok yapacaktım ama arkadaşlar uyardı bazı bezler bazı bebeklerde pişik yapıyo hemen öyle çok alma dediler. sanırım da haklıllar.

tabi canım taktir seninnn
ben araştırma yapmadığım için pek bi bilgim yok ,sadece duygularımla cevaplamaya çalıştımmmm
bekli sünnetli doğar Annesiiiiiii
benim halamın oğlu öyle doğmuştuuuu

Geçmiş olsun canım, bol bol dinlen. Allahım korur inşallah...

Kuzenimin bebeği oldu yeni, ismi Berat...
Çok güzel bir isim, ismiyle çok yaşasın inşallah annişkosu

Bizde daha karar veremedik, daha da veremeyiz herhalde

hiç moralini bozma annesi bebeğin sana sıkıca tutunmuş. sen sadece dinlen. hiç bir iş yapma. bide nacizane fikrim progestanı alttan al. daha etkiliymiş dr um demişti ağızdan karaciğerde kayboluyo çok etki etmiyo dedi..ayrıca gözün aydın prensesin geliyo demek ki

bencede canımmm
bez konusu en hasas konulardan biriymişşşş
bencede almaa, pişik yapıyormuş ................
bende 1 paket yeni doğan almak istiyrm ama markasına karar veremedim henüzzzzzzz:44::44::44:

teşekkür ederim canım

öyle mi bana doktorum eğer miden bulanırsa alttan alabilirsin dedi :26::26:
teşekkür ederim kendimi hep erkeğe hazırlamıştım şok oldum

Bende oyle yapıcaktım vallahi, herkes gözümü korkutmuştu bez çok gidiyor diye, alayım dedim ama sonradan da her bez her bebeğe uyumlu olmuyormuş oyle dediler...
Bende vazgeçtim, Allahım yardım edecek inşallah o zamana bi gelelim de

Kuzenimin bebeği oldu yeni, ismi Berat...
Çok güzel bir isim, ismiyle çok yaşasın inşallah annişkosu

Bizde daha karar veremedik, daha da veremeyiz herhalde

çok saol canım allahım hepimizin bebeişlerini koruyup onlara sağlık versinoğlumu severken onunla konusurken ismiyle sevmek istedim o yüzden erken karar verdik isme biraz

Bende son haftalarda başladı...haftada 1 bazen 2 kere çıkabiliyorum.Ekmek tüketimim arttı,sanırım ondan..
ben de ekmek cok yemeye basladim nedense..nkokusu bile bazen ellerimi titretiyo kuru kuru ekmek yiyorum bazen..
Bende de var aynı sorun, nasıl geçcek bilmiyorum

dogal bi yolu varmis bana esim demisti de dalga geciyor sanmistim buradan da bir arkadastan duyunca dogru oldugunu anladim.. pamuga zeytinyagi dokuyormussun onu da uyumadan once totya ise yariyormus ama ne biliyim ben yapamadim.. dr.uma mail attim iste o da geri dondu hemen az once bekunis icebilirsin dedi.. ictim bakalim hallolucak mi :44:

hamişliğimi öğrendiğimden beri hiç yaşamadım. biraz otçul yaşıyorum sanırım ondan kabızlık da olmuyo. bide günde 3 lt su

ohh ne guzelya masallah. ben cok su icemiyorum.. daha cok meyvesuyu tuketiyorum.. su icince midem kalkiyor bi bardagi bitiremiyorum.. kucuk su sisesi elimde dolaniyorum ama anca heralde 1 lt iciyorumdur gunde.. ama meyvesuyunu abartisiz 1,5 lt iciyorumdur. bi de bol bol karpuz yiyorum bari suyu ordan alsin vucudum diye napim

mommy mavi kurdeleli hırkayı annem de örer her bebeğe..Seninkine de örcem dedi, hevesini alsın diye 1 tane yap dedim, ama yün hırka bebekken çok giydiriliyor mu?

Canım çok giydiriliyor evet
bizm bebeklerin önü kış olacak ya cayır cayır doğal gaz yanacak
ya da normal yakıp bi yelek,hırka giydiricez
iyi oluyor bi de kusarsa sürekli değiştir dur

çok saol canım allahım hepimizin bebeişlerini koruyup onlara sağlık versinoğlumu severken onunla konusurken ismiyle sevmek istedim o yüzden erken karar verdik isme biraz

tebrik ederimmm vallaaaaaaaaaaaaaaaa
biz hala karar veremedikkk:26::26::26::26::26::26::26:
hergün farklı bi isimle sesleniyrz bebişe
kafası karıştı içerde zavallımınnn

öyle mi bana doktorum eğer miden bulanırsa alttan alabilirsin dedi :26::26:
teşekkür ederim kendimi hep erkeğe hazırlamıştım şok oldum

inan bizde erkek olacağını duyunca şok olmuştuk.dua ederken allahım sana yalan söyleyemem sen içimi biliyorsun bize kız evlat ver die dua ediyodum ama bizim de tosun paşamız olacak

Kızlar bir paket bez ne kadar gidiyor biliyor musunuz? Bazen limango ve trendyolda indirime giriyor. Marketle kıyaslamak lazım gerçekten ucuz mu netten alınca? Ben de ilk önce minik paketler alıp aleri yapmayanı bulmaktan yanayım. Yeğenime çok pahalı markalar aleri yaptı, görece ucuz bir marka yapmadı mesela...

bencede canımmm
bez konusu en hasas konulardan biriymişşşş
bencede almaa, pişik yapıyormuş ................
bende 1 paket yeni doğan almak istiyrm ama markasına karar veremedim henüzzzzzzz:44::44::44:

ya ben gecen gun limangoda indirimi yakalayinca iki tane siparis verdim .. sonra da pisman oldum..

heyecanla ikili siparis verdim ama bir pakette 4 tane 54luk yeni dogan bezi vardi.. yani su an toplamda 54*4*2= 216 tane bezimiz oldu
saat basi bez degistiririm artik kocis cuuuss bu kadar aldin bak yatisi kaldi demesin diye

İyi yapmışsınız canım ne güzel işte, bizde böyle bir karara varabilsek keşke, ama ikimizde kararsısız hiçbirşey beğenmiyoruz

İlk başta DEMİRHAN dedik, en çok bu aklımıza yattı, daha öncede yazmıştım zaten. Demir gibi güçlü hükümdar demek anlamı

Nasıl sizce ya, ulaş dedim, altuğ dedim, dedim de dedim babaya beğendiremiyoruz

inan bizde erkek olacağını duyunca şok olmuştuk.dua ederken allahım sana yalan söyleyemem sen içimi biliyorsun bize kız evlat ver die dua ediyodum ama bizim de tosun paşamız olacak

maşalllah paşana annesi

ya bir şey sorucam kanama olunca gusül gidiyor mu acaba :26:

meyve wsuyu hazır olmayanından demi??çünkü zararlı bildiğim kadarıyla hazırlar :26::26::26:

ooooooooooooohhhhhhh 216 tane miiiiiiii maşallah çok sanki yaaaaa:44::44::44::44:
dediğin gibi bol bol değiştirirsin artık altını bebişinnnn
bende yeni doğen 1 pakaet 1 ay yeter die düşünüyrdummm bakalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…