2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam yavrular napionuz bakalım. bizim babamız bugün nöbetçi. ben de oğluşumla zaman geçiriyorum? bebişler ne alemde. depük atan var mı?

iyi aksamlar kizlarrr.. nasilsiniz bebisler nasilll
kac gundur tuvalete cikma sorunu yasiyordum daha onceden sorun yasayinca bekunis iciyordum az once druma mail attim sagolsun hemen cevap geldi icebilirsin diye.. of nasil sisim nasil sisim anlatamam.. sizde de var mi boyle sorunlar?

İyi akşamlar..Erkek bebek gelince bir de sünnet dersi çıkıyor.
Oturdum doğumun olduğu gün sünneti araştırıyorum ben de... Yaptıran herkes çok memnun kalmış, sanırım ben de öyle yapacağım. Benim gibi düşünen var mı? Hoş daha çok var ama, bebek battaniye, patik, hırka modellerine baktım. yapacak şey bulamayınca hadi şu konuya bakayım dedim.

Bende son haftalarda başladı...haftada 1 bazen 2 kere çıkabiliyorum.Ekmek tüketimim arttı,sanırım ondan..

açıkcası ben de doğduktan 1 hafta sonra sünnet ettirmeyi düşünüyorum. ilk bikaç gün sarılık ihtimaline karşı 1 hafta sonra falan yaptırcam. ben de aventin süt sağma makinasına falan bakıyorum çok güzel bi alet ya. bundan sipariş vercez sanırım

Bende de var aynı sorun, nasıl geçcek bilmiyorum

hamişliğimi öğrendiğimden beri hiç yaşamadım. biraz otçul yaşıyorum sanırım ondan kabızlık da olmuyo. bide günde 3 lt su

Ablam almıştı aventi emzirirken. Tabi atmamış bana saklamış. İnşallah sütüm olur da ben de kullanabilirim.
Sünnet konusunda da bir Dr. la konuşmak lazım ama benim aklıma yattı...

Eki Görüntüle 396266 Eki Görüntüle 396267 Eki Görüntüle 396268 ayyy sabahtan beri uğraşıyom neymiş fot. mak. ayarını değiştirmem gerekiyomuş oohhh beee
Ay süper olmuşlar canım ellerine sağlıkkkk
bebişin iyi günlerde giysinnn
bebşşte baya şanslıymış senin gibi marifetli annesi olduğu içinnn

Canım geçmiş olsunn,umarım şimdi iyisindirr

bende bu sorun hep vardı ,halada devam ediyoooo malesefffff
bugün okulda kuru kayısı yedim üzerinede sıcak su içtim ,baya iyi geldi eve gelince rahatladım
bendde daha önceden hiç işe yaramıyordu bu kayısı şlk defa şaşırdımmmm

Ayyyyy yazık annesi yaaaaa
daha minnacıkkk
yeni doğmuş olucak zaten ,dış dünyaya uyum sağlamaya çalışıyor olucak ,kıyma onaaaaaaaaaaaaa
yani ben olsam doğduktan 6 7 ay sonra yaptırırdm en erkennnnn

Ablam almıştı aventi emzirirken. Tabi atmamış bana saklamış. İnşallah sütüm olur da ben de kullanabilirim.
Sünnet konusunda da bir Dr. la konuşmak lazım ama benim aklıma yattı...

ne güzel bizim iki tarafında ilk torunu herkes bihaber.hiçbişi bilmiyoruz. ben dr umla konustum o çok sıcak bakıyo. ablam da yeni doğan servisinde hemşire o da 2 3 ay sonra yaptır diyo. ama bebek yeni doğduğunda acıyı hissetmediği için ve çok çabuk iyileşme olduğu için sorun yaşanmıyormuş benim aklımda hep sünnetten sonra çişi pipisini yakar mı sorusu vardı ama çişi daha çabuk iyileştiriyormuş

Sünnet konusunda bende ilk haftalarda yapılmasının çok sağlıklı olduğunu biliyorum...

Ama acaba kızların gelinlik tutkusu gibi, erkek çocukları da çevresinden görüp sünnet kıyafeti giymek isterlermi acaba

Gerçi bunun için sonradan bir merasim yapılabilir ama ne bilim, bilemedim, ama önemli olan sağlık tabi ki:44:

Selam kızlar bugün çok moralim bozuldu hafif lekelenme şeklinde kanamam oldu çok korktum..Doktora gittik hemen neyseki iyiymiş yavrum düşük riski var dedi dinleneceksin dedi progeston nerdeyse 16 haftalık olacak ama :26:cinsiyetide yüzde doksan kız dedi pi pi göremiyorum dedihayırlısıyla alayımda kucağımda

çok geçmiş olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn
kendine dikkat et canım bol bol uzan ,dinlennn
bebişinin iiii olmasınada çok sevindimmm
kızımızda hayırlı olsunn tebrik ederimmmm
Allah tamamına erdirsinnnn

bence zannetmezler acı hissetmeden olay olmuş bitmiş olacak. illa düğün isterse 4 5 yaşında düğün yaparız.ayrıca oğluma berat ismi koyacağız galiba. yamaç ve ulaş ta çok takıldık ama sonra berat a karar verdik

Doktorlar bebek doğduktan sonra 24 saatini dolduurnce ve 2500 gr ın üstündeyse yapmakta bir sakınca olmadığını söylemişler. Ayrıca ilk 3 ayda yaptırınca lokal anestezi ile halloluyor ve maksimum 10 günde iyileşiyormuş. Düğün isteyen sonra yapabilir tabi..
Meriçdemir bende acaba gaddar mıyım diye düşünüyordum önce ama bir sürü dr. yorumu okuyunca aklıma yattı..

çok geçmiş olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn
kendine dikkat et canım bol bol uzan ,dinlennn
bebişinin iiii olmasınada çok sevindimmm
kızımızda hayırlı olsunn tebrik ederimmmm
Allah tamamına erdirsinnnn

Teşekkür ederim canım çok korktumkesin değil dedi ama erkek olsa gösterirdi herhalde

selam yavrular napionuz bakalım. bizim babamız bugün nöbetçi. ben de oğluşumla zaman geçiriyorum? bebişler ne alemde. depük atan var mı?

Eveeeeeeeeeeeeeeeettttttttttt teyzesi bugün benim kızımm çok yaramazzzzzzzzzzz
sabahtan beri kıpır kıpırdı ,yeni sakinleştiiiii
çok güzel bi duyguuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…