merhaba kızlar bugün ürolojiye gittim enfeksiyon varmış Augmentin Bid 1000 Mg verdi doktor aile hekimine gösterdim içme bunu cumaya kadar bol su iç birdaha gel tahlil yapalım agır bir hap bunu içersende yarım içmen lazım dedi cuma günü düzelmezse başla dedi napacam yaa
merhaba kızlar bugün ürolojiye gittim enfeksiyon varmış Augmentin Bid 1000 Mg verdi doktor aile hekimine gösterdim içme bunu cumaya kadar bol su iç birdaha gel tahlil yapalım agır bir hap bunu içersende yarım içmen lazım dedi cuma günü düzelmezse başla dedi napacam yaa
Ben de osteocare kullanıyorum 14. haftadan beri ve çok faydasını gördüm. İçinde magnezyum kalsiyum ve demir bulunduruyor.canım osteocare kalsiyum ilacı içinde az mikratda magnezyum barındırıyor. Bana doktorum magnorm 365 vermişti 20 gün kullanıp bıraktım 20 günden fazla kullanmamak gerikiyormuş magnezyum ilaçlarını ardından osteocare kullanmaya başladım oda kalsiyum eksikliği için vermişti
400 doktor dahil değil di mi? Ben sorduğumda 368 artı doktor ücreti demişlerdi... yanlış mı hatırlıyorum acaba...eheh sagolasın :)
22 haftada gene çagırdı. kalp durumlarına filan bakmak için.
sen ii vermişsin. ben 400 lira verdim :) üstüne bi de takla attım
sagolasın. 19. haftaya girdik evet :)
KAPTANLI KAPISÜSÜ / Pelin Bebek Odası Süsleri Kapı Süsü Sünnet Hastane Düğün Anı Defteri Kına havuzlu han İmalat Toptan
bu kapı süsünü beğendim.
içinde tek direkli beyaz yelkenli olacak. belki yana iki velet oturturum :)
kızlar hastane çıkışlarını kaça aldınız??
benim bir fikrim yoktu.2 gün önce şöyle bir baktım çok değişken fiyatlar
hımss canım ben 10 lu aldımm34 tl ydi
ama markasını hatırlayamaıdm birden
çoklu set almadım parça parça alıyorum diğer ihtiyaçlarını birtane aldım hastane çıkışı ayrıca iç dış zıbın falan aldımm
150-200 e kadar çıkıyor hastane çıkışları
herkese merhaba, ilk kez bir şeyler yazıyorum burada. Hepimize sağlıklı bir hamilelik ve güzel bir doğum diliyorum. hastane çıkışlarında ve tulumlarda hangi markaları öneriyorsunuz?
ooo eylül annelerı supersınızz...herkes bebısını hıssetmeye baslamıs.darısı bızım basımıza artık .. :) dört gözle beklıyorum o anı.yavas yavas bızde alısverıse basladık ama oyle hastane cıkısı , battanıye, alt açma falan...bebek arabası ve yatak işini sona bırakıcaz herhalde.ben zor kavustum bebegıme bı seylerı bastan almaktan korkuyorum.ama gezıp fıkır edınıyoruz.en azından ne alacagımız bellı olur da yaz sıcagında gezmek zorunda kalmam .
benım kafamı karıstıran konu su.....oda yapıcam.çünkü çok özenıyorum .yanı inşallahh....ama 1 yılda yanımdan ayırmayı dusunmuyorum.ılk zamanlar ıcın nasıl bı sey almalı.park yataklar cok hantal mesela ben ıstıyorum kı mutfakta ısımı yaparken , oturma odasındayken surukleyıp gotureyım ıstedıgım odaya.bunun ıcın kuçuk beşıkler ıyı ama onlarda derın degıl.kaç ay kullanılır kı.hareketlenmeye basladıgında arkanı bıle donemezsın Allah korusun.ne yapmalı bılemedım.
evet cnm benim gittiğm mağzada da öyleydi. 30 dan başlar 150 ye de vardı.
ben 50 lik beğendim .
kaçlı bilmiyorum ama şapka battaniye çorap falan da vardı içinde:)
kızlar hastane çıkışlarını kaça aldınız??
benim bir fikrim yoktu.2 gün önce şöyle bir baktım çok değişken fiyatlar
Ben de osteocare kullanıyorum 14. haftadan beri ve çok faydasını gördüm. İçinde magnezyum kalsiyum ve demir bulunduruyor.
400 doktor dahil değil di mi? Ben sorduğumda 368 artı doktor ücreti demişlerdi... yanlış mı hatırlıyorum acaba...
Sen bütün işleri bitirdin da olay kapı süsüne geldi.. Güzelmiş begendiğin tülsüz, tüysüz.....Ben de haziranda bakacağım inşallah..
benim biri kız bir oğlan canım:) bakalım nasıl büyütücez iki miniği
bende yazim bende yazım:)
1 takım hastane çıkışı 10 lu
2 takım iç dış zıbın
1 takım alt üst zıbın
4 alt patikli pijama
2 takım tulum
6 tane çorap
3 tane komple çıtt çıtlı bady(0-3,3-6,6-9 aylık)
2 tane yarım kollu alttan çıt çıtlı bady
2 tane uzun kollu alttan çıtçıtlı bady
1 el örgsü battaniye
1 havlu battaniye
1 peluş battaniye
1 normal battaniye
3 lu alt açmaseti
1 pike takımı
2 tane emzik:))
1 banyo seti(havlu bornoz terlik)
örgü ceket pantol şapka patik
2 tane yelek
bukadar başka varmı hatırlamıyorumm parça parça alıp duruyorum
daha almadım ki cnm baktım sadecehımssss hayırlı olsun güle güle kullan canım
10 lu olaiblir şimdiden güle güle kullansın bebişin annesi.
havuzlu handan 45 idi 40 a aldım. bebetto marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?