2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba Arkadaşlar baya uzun zamandır giremedim,cinsiyeti listeye ekleyen arkadaş vardı filizyavuz o yok mu ya da başka kim ekliyor?bizim bir oğlumuz olacakmış,ismimin yanına yazarsanız sevinirim,Allah hepimizin evlatlarına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

aşı konusunda bende emin değilim.......medicanadaki doktorum gerek duymadı, kendisi avusturyada 11 yıl eğitim görmüş.....orda böyle bişey yapmıyorlarmış.....ortam önemli tabi.....köyde yaşayanlar yaptırsın mesela.....ama bizlere gerek duymadı.......şişlideki asıl doktoruma sormadım daha, onada sorup öyle karar vericem artık, kaçıncı aya kadar yaptırmak gerekiyor?

slm kızlar..
bugün doktor randevumuz var.Vakıf gurebada Banu hanıma gidiyorum.
Bu doktora muayene olan varmı yada vakıf gurebada doğum yapan varmı
nasıl bir hastane acaba??????:26:

selam canım. sen çatladın mı ne süründün bize yardımcı ol

slmmmmmm canım...mattikacım bende hiç çatlak olmadı bi şeyde kullanmadım...genetik sanırım bu iş...doktorum bi krem yazmıştı ama o gün alamamıştım dahada kaldı almadım..sadece gögüs uçları için krem kullanıyorum..

göğüs ucuna krem son aylarda di mi, oraya gelmedik biz daha.
şanslısın o zaman

kızlar ben geceleri hep bacaklarıma giren kramplarla uyanıyorum.var mı aynı şekilde olan??? baya canımı da acıtıyor yani. cimcikliyorum falan yok.zar zor geçiyor...

göğüs ucuna krem son aylarda di mi, oraya gelmedik biz daha.
şanslısın o zaman

evet canım...3 aydır kullanıyorum ben ama...baktım bütür bütür olmaya başladı korktum yara olcak diye başladım işte..bayada işe yaradı...sağol canım..

benim doktorum gerek duymadı ben yaptırmıcam o yüzden..illa olmazsa olmaz bişi değilmiş yanii..

canım seninle günlerimiz hemen hemen aynı ama bende henüz çatlak belirtisi yok
arada bir ufak ufak kaşıntılar oluyo ama inşallah çok fazla çatlamam annemde hiç bi şey yok inşallah ona çekerim bende

benim doktorumda aynı şeyi söyledi,bence hiç gerek yok..

Ayağına kramp giren arkdaşlar doktorlar kramp durumunda magnezyum veriyorlar bence bir doktorunuza danışın derim,herkese oluyormuş bu durum normal bişey

Canım 4. aydan sonra 1er ay arayla 2 doz şeklinde yapılmalıymıs.Dogumdan 2 hafta öncesine kadar tamamlanmalıymıs.Bir zararı yokmus zaten.Yaptırmakla bişey kaybetmeyiz.Ama yaptırmadıgımız için cocugumuza bişey olursa Allah korusun çok büyük vicdan azabı..

kızlar ben geceleri hep bacaklarıma giren kramplarla uyanıyorum.var mı aynı şekilde olan??? baya canımı da acıtıyor yani. cimcikliyorum falan yok.zar zor geçiyor...

benim de aradabir özellikle sol bacağıma geceleri kramp giriyor. Doktorum kramplar ve ağrılar için magnezyum önerdi gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim.

merhaba bende fark etmeden çatlayanlardanımm aynada bi inceleyim dedim kaşınıp duruyorum, belimin arkası çizgi çizgi olmuş şimdi de karnım kaşınıyor arada umarım fazla çatlamam
tetanoz aşısı da vurulurken hiç bişey hissedilmiyor ama bazı bünyelerde sonradan ağrı yapabiliyor ben mayısta 2. dozu vurunacağım doktorum olsanda olur omasan da dedi.

canım magnezyumm yazmadımı dr sanaaa o kramplara iyi geliyor onu almadığımda bendede oluyor.
Doğal olarakta badem ve muzz kramlara iyi geliyorr.

Ayağına kramp giren arkdaşlar doktorlar kramp durumunda magnezyum veriyorlar bence bir doktorunuza danışın derim,herkese oluyormuş bu durum normal bişey

benim de aradabir özellikle sol bacağıma geceleri kramp giriyor. Doktorum kramplar ve ağrılar için magnezyum önerdi gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim.

canım magnezyumm yazmadımı dr sanaaa o kramplara iyi geliyor onu almadığımda bendede oluyor.
Doğal olarakta badem ve muzz kramlara iyi geliyorr.

sağolun kızlar. evet ben de şimdi netten araştırdım. magnezyum ve kalsiyım eksikliğinde oluyormuş. ayrıca gebeliğin hızlı gelişmesiyle bacaklara binen yükün artması, büyüyen uterusun toplardamar üzerinde yaptığı bası nedeniymiş.doktor verdi bana magnezyum ilacı. ismi osteocare. öteki ay krampların yoğunlaşır kullanırsın dedi.ben de o yüzden almamıştım (bir de devlet karşılamıyordu ilacı. başka bir ilaç yazırayım diye düşünmüştüm bir daha ki kontrolde. ) ama almak farz oldu. çünkü çok sık ve can acıtıcı oluyor.

bana da doktor tetenoz aşısından falan bahsetmedi neden acaba,her doktor gerek duymuyor galiba

zaten doktorlar bahsetmiyor, sağlık ocağında yaptıracağın için sorarsan cevap veriyorlar, benimki yaptırsanda olur yaptırmasanda zaten steril ortamda doğum yapacaksın dedi. ama doğum bu üstelik bizimki bayrama yakın olacak, ya hiç olmadık bi yerde sancı falan tutarda hiç aklımıza gelmeyen bi yerde doğum yapmak zorunda kalırsak

ay Allah korusun zamanında güzel güzel gelsinler inşallah,ben bir doktoruma sorayım bakayım

canım osteocare kalsiyum ilacı içinde az mikratda magnezyum barındırıyor. Bana doktorum magnorm 365 vermişti 20 gün kullanıp bıraktım 20 günden fazla kullanmamak gerikiyormuş magnezyum ilaçlarını ardından osteocare kullanmaya başladım oda kalsiyum eksikliği için vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…