2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben ben[/QUOTE]

valla çok yediğimi düşünüyorum yaa ama çorba da içsem sanki arkamdan atlı kovalamış gibi oluyorum mide sıkışıyo ondan mı ki acaba yaa

Hep klasik hep klasik benim için bayılıyor ama.. Blues, jazz, rock valla ben ne dinliyorsam ona da onu dinletiyorum...Arada bir klasik te açıyorum gönlü olsun oğlumun diye...

aynen valla ben ne dinlersem oğlumda onu dinliyo. babamız bazen oyun havası açıyo şaka gibi ama başlıyo tekmelemeye ne hikmetse. sonra da bizim oğlan babası gibi sevecek oyunu diyo hehe:)

aynen valla ben ne dinlersem oğlumda onu dinliyo. babamız bazen oyun havası açıyo şaka gibi ama başlıyo tekmelemeye ne hikmetse. sonra da bizim oğlan babası gibi sevecek oyunu diyo hehe:)

hahaha..belli mi olur iyi bir dansçı oluverir bakarsın..baksana başlamış tempo tutmaya..

Hep klasik hep klasik benim için bayılıyor ama.. Blues, jazz, rock valla ben ne dinliyorsam ona da onu dinletiyorum...Arada bir klasik te açıyorum gönlü olsun oğlumun diye...

ay çok şirinnn ifade etmişsinnn,valla benide bayıyo biraz ya neyseee
bebişim için çiğ tavuk yermmmmmmm
ay çok şımarttım kızımıııı

göbüşler ne alemde kızlaaar??
Biz kocaaaaaamaaaaaaaaaaannnnn olduk teyzesiiiiii

hiç göbüş yok desem yalan olmaz dışardan biri görse hamile demez inanın bana.
aaaaa iç karnın baya büyük o zamannnn,,, aslında çıkmış olması lazım bayaa

SLM KIZLAR,gezınırken tesadufen gördum topiginizi.bende 2009 eylul annesiyim.bizimkıler buyudu artık kocaman oldular artık bebeklıkten çıkıp çocuk oldular.sizlerede hayırlı ve kolay dogumlar dılerım.

benimki bu hafta hele aldı başını gitti. bildigin 7 aylık gibi oldum

fotolara baktım :) iyimiş seniki göbek de. çok şeker olmuşsun ama :)

yok ben daha 5 aylıkım.Ama hamileyim düpedüz..Ben hamileyim diye bağırıyorum...
Ama senin iki tane olduğuna göre 10 aylık falan göbeğinin olması lazım. 7 aylık yine iyi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…