Hep klasik hep klasik benim için bayılıyor ama.. Blues, jazz, rock valla ben ne dinliyorsam ona da onu dinletiyorum...Arada bir klasik te açıyorum gönlü olsun oğlumun diye...
aynen valla ben ne dinlersem oğlumda onu dinliyo. babamız bazen oyun havası açıyo şaka gibi ama başlıyo tekmelemeye ne hikmetse. sonra da bizim oğlan babası gibi sevecek oyunu diyo hehe:)
göbüşler ne alemde kızlaaar??
Hep klasik hep klasik benim için bayılıyor ama.. Blues, jazz, rock valla ben ne dinliyorsam ona da onu dinletiyorum...Arada bir klasik te açıyorum gönlü olsun oğlumun diye...
hiç göbüş yok desem yalan olmaz dışardan biri görse hamile demez inanın bana.
Biz kocaaaaaamaaaaaaaaaaannnnn olduk teyzesiiiiiigöbüşler ne alemde kızlaaar??
aynen valla ben ne dinlersem oğlumda onu dinliyo. babamız bazen oyun havası açıyo şaka gibi ama başlıyo tekmelemeye ne hikmetse. sonra da bizim oğlan babası gibi sevecek oyunu diyo hehe:)
aaaaa iç karnın baya büyük o zamannnn,,, aslında çıkmış olması lazım bayaahiç göbüş yok desem yalan olmaz dışardan biri görse hamile demez inanın bana.
dinletilerden bahsedilmiş sanırım ben dinletmiyorum hic bisey :)) aksama kadar beni dinliyor yavrucak :))
Biz kocaaaaaamaaaaaaaaaaannnnn olduk teyzesiiiiii
aaaaa iç karnın baya büyük o zamannnn,,, aslında çıkmış olması lazım bayaa
dünyanın en güzel sesi anne sesidir derler ya... Eminim mest oluyordur dinlerken masaltuna...
:))) valla canım insallah öyledir cocuk sıkılmasın da beni dinlerken
İç karnın büyük o zaman... Ben ince yapılı olduğum halde göbekk öne doğru gidiyor (nereye kadar gidecek bakalım).
yok maksimum "sen konuş bakalım konuşabildiğin kadar, nasılsa doğunca benim borum ötecek" diyordur..
benimki bu hafta hele aldı başını gitti. bildigin 7 aylık gibi oldum
fotolara baktım :) iyimiş seniki göbek de. çok şeker olmuşsun ama :)
profilime haftasonu çektiğim göbek fotolarını ekledim kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?