İç karnın büyük o zaman... Ben ince yapılı olduğum halde göbekk öne doğru gidiyor (nereye kadar gidecek bakalım).
tentation aklım sendeydi uzun zamandır nasılsın hatırladın mı beni bilmiyorum ama :))))
SLM KIZLAR,gezınırken tesadufen gördum topiginizi.bende 2009 eylul annesiyim.bizimkıler buyudu artık kocaman oldular artık bebeklıkten çıkıp çocuk oldular.sizlerede hayırlı ve kolay dogumlar dılerım.
Ayyyyyy canımmmm
sana 41 kere maşallahhhhhh
ne kadar fit duruyosunnn,
sen nasılsın ne alemlerdesin :)
annem benimde diyo 7. ayda çıktı diyo anneme çektim galiba. ama çıksın istiyorum böyle hamile olduğumun daha çok farkına varayım diyee:)
SLM KIZLAR,gezınırken tesadufen gördum topiginizi.bende 2009 eylul annesiyim.bizimkıler buyudu artık kocaman oldular artık bebeklıkten çıkıp çocuk oldular.sizlerede hayırlı ve kolay dogumlar dılerım.
daha ne istiyon. sonra o göbeği özellikle uyurken nerelere koyacağını hiiç bilemiyorsun....
teşekkür ederim.Ama göbek aldı başını gidiyor valla...Anneden kalan genetik miras ve yıllarca yapılan spor bile engel olamıyor göbeğin hızla büyümesine...
Sözde başlayacaktım spora 14. haftadan sonra hala başlayamadım...Bir tembelleştim ki sorma...
her yaşın ayrı bir güzelligi var,çok çabuk büyüyorlar,inşallah sizlerder hayırlısıyla sag salim yavrularınızı kucagınıza alır,mis kokularını içinize çekersiniz....
ben de iyiyim oglumuz oluyo teyzesi :) senin ikizlerin cinsiyeti belli oldu mu kocaman oluyoruz artık senin vücut ne alemde cıktı mı karnınn :)))
eşim benimle ve oğlumla birşeyler izlemek istiyormuş.. Şimdi kaçayım ben sonra cepten bakarım neler konuşuluyor.
Renkli rüyalar....
benim de iki oglan :)
allah sağlıkla kucağına almak da nasip etisn.
karnım çıkmaz mı. gocuman olduk :)
ikizler de iyiler çok şükür
ii geceler
Tentaion idilbaby hastane cikisi gercekten 80 lirami burda 120 dediler okadar uygunsa ordan alirim.grili begenmistim bende.idilbabynin orda yeri var orasi degilmi.
ayy canım ya iki erkek haa... Allah sana sabır versin büyütmekte sen tıg gibi olursun anında hiç göbegini dert etme :)))
iyi geceler annişler ben uzanıyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?