2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

İç karnın büyük o zaman... Ben ince yapılı olduğum halde göbekk öne doğru gidiyor (nereye kadar gidecek bakalım).

annem benimde diyo 7. ayda çıktı diyo anneme çektim galiba. ama çıksın istiyorum böyle hamile olduğumun daha çok farkına varayım diyee:)

Ayyyyyy canımmmm
sana 41 kere maşallahhhhhh

ne kadar fit duruyosunnn,

teşekkür ederim.Ama göbek aldı başını gidiyor valla...Anneden kalan genetik miras ve yıllarca yapılan spor bile engel olamıyor göbeğin hızla büyümesine...
Sözde başlayacaktım spora 14. haftadan sonra hala başlayamadım...Bir tembelleştim ki sorma...

SLM KIZLAR,gezınırken tesadufen gördum topiginizi.bende 2009 eylul annesiyim.bizimkıler buyudu artık kocaman oldular artık bebeklıkten çıkıp çocuk oldular.sizlerede hayırlı ve kolay dogumlar dılerım.

teşekkür ederiz. HAyırlısıyla biz de bir kucağımıza alsak da büyütme derdine düşsek...

eşim benimle ve oğlumla birşeyler izlemek istiyormuş.. Şimdi kaçayım ben sonra cepten bakarım neler konuşuluyor.
Renkli rüyalar....

bende de bi halsizlik oluyo anlatamamm
hergün diyorumki yürüyüşe çıkıcam bugün die sonuç malesef çıkamıyrmm
hep bi mazeret buluyrm kendime ankıycan,,,,
sonrada kızıyorummmmm

her yaşın ayrı bir güzelligi var,çok çabuk büyüyorlar,inşallah sizlerder hayırlısıyla sag salim yavrularınızı kucagınıza alır,mis kokularını içinize çekersiniz....

ben de iyiyim oglumuz oluyo teyzesi :) senin ikizlerin cinsiyeti belli oldu mu kocaman oluyoruz artık senin vücut ne alemde cıktı mı karnınn :)))

benim de iki oglan :)
allah sağlıkla kucağına almak da nasip etisn.
karnım çıkmaz mı. gocuman olduk :)
ikizler de iyiler çok şükür
eşim benimle ve oğlumla birşeyler izlemek istiyormuş.. Şimdi kaçayım ben sonra cepten bakarım neler konuşuluyor.
Renkli rüyalar....

ii geceler

benim de iki oglan :)
allah sağlıkla kucağına almak da nasip etisn.
karnım çıkmaz mı. gocuman olduk :)
ikizler de iyiler çok şükür

ii geceler

ayy canım ya iki erkek haa... Allah sana sabır versin büyütmekte sen tıg gibi olursun anında hiç göbegini dert etme :)))

Tentaion idilbaby hastane cikisi gercekten 80 lirami burda 120 dediler okadar uygunsa ordan alirim.grili begenmistim bende.idilbabynin orda yeri var orasi degilmi.

selam arkadaşlar ben pek giremiyorum...ama sizlere bişey sorucam organ tarama testi ne zaman oluyo bide bebeğin hareketlerini daha hissetmiyorum normalmi acaba çok nadir bi pıt oluyo sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…