• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ya ben bu alttan çıtçıtlı badileri düz beyaz alıyorum, çok desenlilerin üstüne bişey giydirilince alttan belli olmaz mı?

Hahhh hahhh benden birtane daha bende hic renkli almadim.duz beyaz krem birkc tane pembe aldim kizimda ustten beyaz giyince siritmiyor.birde yikamasi kolay oluyor renkli beyaz derdi olmuyor.ben kizimin kiyafertlerini hala ayri biriktirip yikiyorum.

günaydın hanımlar nasılsınız... ben şimdilik iki tane ayaklı alt 3 tane 0-3 aylık kısa kollu çıtçıtlı body bi tane 0-3 komple çıtçıtlı tulum aldım diğerleri de 3-6 aylık 5 çıtçıtlı birde 3-6 aylık yine komple çıtçıtlı tulum aldım ağız mendili aldım çook beğenmiştim. babannem battaniye bi sürü yelek patk fln örmüş küçükten büyüğe doğru inanın sayısını bilmiyorum sağolsun valla elleri dert görmesin. bide bi tane alt açması var. hastane çıkışı fln önümüzdeki ay alacağız bide annem 0-3 çok almayalım diyo bizde galiba genetik hep bebekler maşallah iri doğuyo olurda küçük doğarsa ve yetmezse ALLAH nasip ederse doğunca alırım yine az gelenleri ama taabi çook eksik var yinede bide sepet beşik var kardeşimden kalma sağasağlam ve tertemiz kadeşim 1.5 yaşına kadar kullanmıştı küçücük değil yani şimdilik onunla idare edeceğiz artık. birde unutmadan d&r da bebeğimin ilk günlüğü diye şeyler var bi tane edinin derim ben bi tane aldım çok güzel bi anı olur çocuğumuza..

maşallahhh kuzuyaaa şimdiden birsürü cicisi olmuş:))
benim kayınvalidem hala alma alma diyorr hahaha
ama onu takan yok:D

maşallahhh kuzuyaaa şimdiden birsürü cicisi olmuş:))
benim kayınvalidem hala alma alma diyorr hahaha
ama onu takan yok:D

ne yalan söyleyeyim bende annemi pek dinlemeyeceğim sanki tecrübe sonuçta ama izimde ilk bebişimiz insan heves ediyo anneme kalsa daha hiç bişey aldırmayacak :)

Gunaydin kizlar.bence 0-3 ay citcitli yarim kollu 5-6 tane.1 tane 10 lu hast.cikisi.2 tane 5,i hast.cikisi.5 tane tulum.3 tane ince zibin.5-6 tane kulotlu corap.5-6 tane penye battaniye ilk 3 ay yeter tecrubelerime gore:)

Teşekkürler not aldım yazdıklarını , tecrübeli annelerin fikirlerine çok ihtiyacım var...

ne yalan söyleyeyim bende annemi pek dinlemeyeceğim sanki tecrübe sonuçta ama izimde ilk bebişimiz insan heves ediyo anneme kalsa daha hiç bişey aldırmayacak :)

:)))))
ben dinleyemiyorummm alıyorum:D çokdaaaa takmıyorum açıkcasııııı kendisi almasın birşeyy ben alacağım hıhhhh

Hahhh hahhh benden birtane daha bende hic renkli almadim.duz beyaz krem birkc tane pembe aldim kizimda ustten beyaz giyince siritmiyor.birde yikamasi kolay oluyor renkli beyaz derdi olmuyor.ben kizimin kiyafertlerini hala ayri biriktirip yikiyorum.

Ben de çok desenli,nakışlı,alacalı şeyleri sevmiyorum.İçine giydireceğim şeyleri tamamen beyaz almayı düşünüyorum çünkü yüksek derecede yıkıyorum,diğerlerini de açık pembe açık sarı , beyaz,kremrengi filan düşünüyorum.Ferah ferah olsun...

kızlar tulum için 38.50 lira pahalı mı? internet sitesinde varda fiyatını bilemedim siz kaça aldınız

canım nerede buldun o fiyata.çok uygun eğer modeli ve kaliteside iyi ise kaçırma derim.ben geçen ay çok araştırdım 120 -130 dan aşağı yoktu sadece lcw de bulabildim 45 filandı aldım giyiniyorm.ama sana önerim tulumunu biraz büyük al.ben geçen ay bir beden büyük aldığım halde şimdi karnım büyüdüğü için baskı yapıyor.kalça ve basen bölümü geniş sorun yok ama karın bölümü oturmaya başladı.

canım nerede buldun o fiyata.çok uygun eğer modeli ve kaliteside iyi ise kaçırma derim.ben geçen ay çok araştırdım 120 -130 dan aşağı yoktu sadece lcw de bulabildim 45 filandı aldım giyiniyorm.ama sana önerim tulumunu biraz büyük al.ben geçen ay bir beden büyük aldığım halde şimdi karnım büyüdüğü için baskı yapıyor.kalça ve basen bölümü geniş sorun yok ama karın bölümü oturmaya başladı.

ben bebek ıcın dıo sandım :26:

Back
X