- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
kızlar tulum için 38.50 lira pahalı mı? internet sitesinde varda fiyatını bilemedim siz kaça aldınız
bebiş içinmi kendin içinmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar tulum için 38.50 lira pahalı mı? internet sitesinde varda fiyatını bilemedim siz kaça aldınız
Ben de çok desenli,nakışlı,alacalı şeyleri sevmiyorum.İçine giydireceğim şeyleri tamamen beyaz almayı düşünüyorum çünkü yüksek derecede yıkıyorum,diğerlerini de açık pembe açık sarı , beyaz,kremrengi filan düşünüyorum.Ferah ferah olsun...
Yuksek isiya gerek yok bebeklerin zaten temiz oluyor camasirlari.40.derecede.dalin bebe deterj.dalin yumusatici sivi kullandim hep ben.biberon 120 lik birtane cam mutlaka alin ne olur ne olmaz.
çok güzel görünüyor allah nazardan saklasın![]()
arkadaşlar bişi sorucam .. Bir sürü foto yüklüyosunuz ama ben nerden görebileceğimi bilmiyorum. Bana yardımcı olurmusunuz??
kızlar birde birşey sorucam bebeğinize hangi bakım ürünlerini almayı düşünüyosunuz?
ben bebek ıcın dıo sandım :26:
Aklima geldikce yazarim kizlar yine.persembe ayrintilim var benimde.mevlut seti de alicam.al al bitmiyor yaw:)
canım nerede buldun o fiyata.çok uygun eğer modeli ve kaliteside iyi ise kaçırma derim.ben geçen ay çok araştırdım 120 -130 dan aşağı yoktu sadece lcw de bulabildim 45 filandı aldım giyiniyorm.ama sana önerim tulumunu biraz büyük al.ben geçen ay bir beden büyük aldığım halde şimdi karnım büyüdüğü için baskı yapıyor.kalça ve basen bölümü geniş sorun yok ama karın bölümü oturmaya başladı.
ben bebek ıcın dıo sandım :26:
Gunaydın kızlar daha dogrusu tunaydın nasılsınız
yok kızlar bebek tulumu, unnadoda var patikli melek tulum
günaydın kızlarr
bebişim fotosunu yolluyorum :)
Eki Görüntüle 402788 Eki Görüntüle 402789 Eki Görüntüle 402790 Eki Görüntüle 402791 Eki Görüntüle 402792 Eki Görüntüle 402793 Eki Görüntüle 402794 Eki Görüntüle 402795 Eki Görüntüle 402796 Eki Görüntüle 402797 Eki Görüntüle 402798 Eki Görüntüle 402799 Eki Görüntüle 402800 Eki Görüntüle 402801 Eki Görüntüle 402802
sımdılık bunları aldımm nasıl kızımın cicileriii![]()
Ben uzun araştırmalarım sonucu sebamed almaya karar verdim.