• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben de çok desenli,nakışlı,alacalı şeyleri sevmiyorum.İçine giydireceğim şeyleri tamamen beyaz almayı düşünüyorum çünkü yüksek derecede yıkıyorum,diğerlerini de açık pembe açık sarı , beyaz,kremrengi filan düşünüyorum.Ferah ferah olsun...

Yuksek isiya gerek yok bebeklerin zaten temiz oluyor camasirlari.40.derecede.dalin bebe deterj.dalin yumusatici sivi kullandim hep ben.biberon 120 lik birtane cam mutlaka alin ne olur ne olmaz.

Yuksek isiya gerek yok bebeklerin zaten temiz oluyor camasirlari.40.derecede.dalin bebe deterj.dalin yumusatici sivi kullandim hep ben.biberon 120 lik birtane cam mutlaka alin ne olur ne olmaz.

Hımm 40 derece yeterli diyorsun,pekiii öyle yaparım ben de...Biberon alıcam evet gaz önleyici olanlardan.

günaydın anneler nasılsınız?
benim bugün karnım ağrıyor yaa üşüttüm mü ne yaptım üzüldüm şimdi :18:

Aklima geldikce yazarim kizlar yine.persembe ayrintilim var benimde.mevlut seti de alicam.al al bitmiyor yaw:)

canım nerede buldun o fiyata.çok uygun eğer modeli ve kaliteside iyi ise kaçırma derim.ben geçen ay çok araştırdım 120 -130 dan aşağı yoktu sadece lcw de bulabildim 45 filandı aldım giyiniyorm.ama sana önerim tulumunu biraz büyük al.ben geçen ay bir beden büyük aldığım halde şimdi karnım büyüdüğü için baskı yapıyor.kalça ve basen bölümü geniş sorun yok ama karın bölümü oturmaya başladı.

ben bebek ıcın dıo sandım :26:

yok kızlar bebek tulumu, unnadoda var patikli melek tulum

günaydıııınn, geçmişi okumak baya bi vaktimi aldı, yoksa öğlen oldu benim için günaydın diyorum ama. benimde pıtırcığım cumartesi günü ilk kez pıt pıtladı. 2 gündür hissetmeye başladım. sonunda tanıştık kuzucumla. bakalım yarın ayarlayabilirsem cinsiyetini öğrencem. izinliyim, çalışan iyi bi doktor bulabilirsem. bana şans dileyin

süper bunlar çok beğendim.. Insan görünce hiç dayanamıyor. Ben daha hiçbişi almadım. Ama böyle sizler ekledikçe çok hoşuma gidiyo. Bide ben bebek mağazalrına gidince hediyelik falan almaya dayanamıyorum gözüm dönüyo her şeyi alasım geliyo. O yüzden biraz daha beklemem gerketiğini düşünüorum :1:

Back
X