Bi yorum yazan oldu sonundateşekkür ederim sütyene parça ilavesi mi hiç duymadım onu.Ben normalde de sütyen takmayı hiç sevmem eve gider gitmez çıkarır atarım üzerimden.Şimdi bi de büyüdü göğüslerim fenalık geliyor.Bu sporcu sütyenleri var mesela onlar da çok sarkık ve geniş gösteriyor.Bir çözüm bulamadım henüz (
sütyen sıkıntısı bende de var. balenli olmazsa da kötü duruyo işte.
sporcu sütyeni kullansam hem iyi durmaz hem de sarkar, çok büyüdüler çünkü nereye sığdıracağımı şaşırıyorum.
göbekten çok göğüsler kıyafetlere sığmıyo şu aralar.
netten baktım hamile için modellere iyi durmaz gibi geldi:26:
hamile sütyeni dediğin ne tam olarak? ilave parça ne? çok mağdurum aydınlat beni
slm kızlar...
aylardır beklediğim havuzlu han alışverişimi cumartesi günü yaptım daha doğrusu yapamadım...
Çünkü hiç umduğum gibi şeyler bulamadım.Ayrıca hiçte beklediğim gibi ucuz değillerdi..pekde indirim yaptıkları söylenemez.
iki üç ufak tefek şey alıp çıktım..10 tl ya 3 tane patikli alt ve 10 tlya 3 tane body alabilirsiniz onlar gayet uygundu.
havuzluhanda sadece aziz bebe mağazasını beğendim ama oda bütçesi kısıtlı olanlar için biraz pahalı gelebilir.bütçenizde bir sıkıntı yoksa mutlaka oraya uğrayın derim...
bu arada bebek şekerlerine de baktım ama bana çok pahalı geldiler en ucuzları 1 tldan başlıyor 100 tane alacağınızı düşünün birde içine konulacak şekermiş çikolataymış
bayağı masraflı oluyor.evde kendimiz yapamazmıyız ya( 26:
Eki Görüntüle 403111
kızlaar ben bebek çantasını şöyle birşey düşünüyorum markafonide varmış, dışarıya giderken biberonu bezini fln koymaya nasıl sizce yeter mi ? fikir bekliyoruum :)
waooowww çanta müthiş gerçekten bak hem modern hem kullanışlı ben bakıyorum güzel bişey bulamadım bu gerçekten harika bence kaçırmaaa çook güzell:)
ben günlük hayatımda hep spor giyindiğim için bu tür bişey düşünüyordum biraz önce gördüm nette fiyatı da uygundu, büyüklüğü hakkında pek bi fikrim yok açıkcası dışarıda neler lazım olur onun içine ne kadar şey sığar emin olamadım. tecrübeli anneler şu çanta konusunda bilgilendirin beniii :)
sorması ayıp hangi marka şu anda bakıyorum bulamadım yaa. bende spor giyinirim o yüzden klasik bişey istemiyorumm
ben günlük hayatımda hep spor giyindiğim için bu tür bişey düşünüyordum biraz önce gördüm nette fiyatı da uygundu, büyüklüğü hakkında pek bi fikrim yok açıkcası dışarıda neler lazım olur onun içine ne kadar şey sığar emin olamadım. tecrübeli anneler şu çanta konusunda bilgilendirin beniii :)
slayt yazıyor cnm en alttaki küçük kutucuklarda
pek sessızlestı sayfa işteyım canım sıkıldı hıc ıs yapasım yok belımde acayıp agrıo(((
saol valla bilen birileri yazınca çok yardımcı oluyor ben çook acemiyim bu konularda, eşimde görerek alalım dedi şimdi alıp geri iade etmekle fln uğraşma dedi..cnm bence çantanın biraz büyük olması gerekir çünkü bezleri ıslak mendili biberonları yiyorsa maması ufak mama kutularında sıcaak su için termos birden fazla yedek kıyafet olmalı bence tam takım çorap atlet zıbın vs vs penyye battaniye bile koyardım yedek ilk zamanlar kusan bebek olursa işin zor oluyor çünkü bikeresinde hastane maceramız olmuştu kayınvalidem ben sıra beklerken eve gidip kıyafet getirmek zorunda kalmıştı allahtan ev yakındı sonuç olarak yanına herşeyini alırsın için rahat eder arkadaşım bence görmeden alma bölmeleri içinin büyüklüğü önemli
Eki Görüntüle 403400 Eki Görüntüle 403401 Eki Görüntüle 403402 Eki Görüntüle 403403
kızlar uyku tulumlarına bayıldımm örsemmi acaba kullanıslı olurmu evım kalorıferlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?