2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende geçen ay eminönüne gitmiştim havuzlu hana girip çıkmam bir olmuştu kızımda da çok alışveriş yapmadım ordan ucuz bişi istersen uyduruktan alıp 2.ci giyimde çöp olayı bebek için civil en güzeli bence oğluşumun tüm kıyafetlerini civilden aldım çıtçıtlı bodysinden tulumuna polar battaniyesnden pikesine tecrübeli anne olarak söylüyorum civil c&a lcw bücürük kızıma sürekli alışveriş yaptığım yerler paşamada buralatrdan alışveriş yapıcam bebek çikolatası konusuna gelince kadıköyde altıyolda çtinkayanın hizasında özcan ambalaj diye br yer var eminönünde dükkan dükkana gezeceğinz yerlerin toptan yeri pazar hariç diğer gnler açık hastane kapı süsünü ap tl gibi eminönünden aldım o kadarda hamallık ettik eşimle ordada var herşey ayakkabı şeklinde kendiliğinden süslü aldık bide magnetli lavantalı buzdalabı süsü aldık 50 adet var içinde kokusu gitmesin diye hediye pakaeti falan yaptırdık kldırdım lohusa tacları lohusa bardak süsleri kurdelalar süsler süper yani bakın derim

iç çamaşırı satan yerlere sorarsan vardır illaki. agraflı kısma aynen bi ilave daha işte.:)

emzirme sutyenleri işte :)
almışken onlardan aliim dedim.

piyasadaki ürünlerin yarı fiyatı orda işte.
civilde de 4 lira olan bady orda 3 lira idi

kızlaar ben bebek çantasını şöyle birşey düşünüyorum markafonide varmış, dışarıya giderken biberonu bezini fln koymaya nasıl sizce yeter mi ? fikir bekliyoruum :)

Eki Görüntüle 403111
kızlaar ben bebek çantasını şöyle birşey düşünüyorum markafonide varmış, dışarıya giderken biberonu bezini fln koymaya nasıl sizce yeter mi ? fikir bekliyoruum :)

waooowww çanta müthiş gerçekten bak hem modern hem kullanışlı ben bakıyorum güzel bişey bulamadım bu gerçekten harika bence kaçırmaaa çook güzell:)

waooowww çanta müthiş gerçekten bak hem modern hem kullanışlı ben bakıyorum güzel bişey bulamadım bu gerçekten harika bence kaçırmaaa çook güzell:)

ben günlük hayatımda hep spor giyindiğim için bu tür bişey düşünüyordum biraz önce gördüm nette fiyatı da uygundu, büyüklüğü hakkında pek bi fikrim yok açıkcası dışarıda neler lazım olur onun içine ne kadar şey sığar emin olamadım. tecrübeli anneler şu çanta konusunda bilgilendirin beniii :)

sorması ayıp hangi marka şu anda bakıyorum bulamadım yaa. bende spor giyinirim o yüzden klasik bişey istemiyorumm

çanta güzelmiş cnm biberonu suluğu ıslak mendili bezleri mama önlüğü emzik mama vereceksen sıcak su termosu kutu maması ufak kazalara karşı yedek kıyafet bunlar sığarsa sorun yok cnm

iki haftadır bileklerimide geceleri ağrı oluşuyor sizlerdede aynı sorunu yaşayan varmı acaba?

cnm bence çantanın biraz büyük olması gerekir çünkü bezleri ıslak mendili biberonları yiyorsa maması ufak mama kutularında sıcaak su için termos birden fazla yedek kıyafet olmalı bence tam takım çorap atlet zıbın vs vs penyye battaniye bile koyardım yedek ilk zamanlar kusan bebek olursa işin zor oluyor çünkü bikeresinde hastane maceramız olmuştu kayınvalidem ben sıra beklerken eve gidip kıyafet getirmek zorunda kalmıştı allahtan ev yakındı sonuç olarak yanına herşeyini alırsın için rahat eder arkadaşım bence görmeden alma bölmeleri içinin büyüklüğü önemli

pek sessızlestı sayfa işteyım canım sıkıldı hıc ıs yapasım yok belımde acayıp agrıo(((

saol valla bilen birileri yazınca çok yardımcı oluyor ben çook acemiyim bu konularda, eşimde görerek alalım dedi şimdi alıp geri iade etmekle fln uğraşma dedi..

Eki Görüntüle 403400 Eki Görüntüle 403401 Eki Görüntüle 403402 Eki Görüntüle 403403
kızlar uyku tulumlarına bayıldımm örsemmi acaba kullanıslı olurmu evım kalorıferlı

ayy çok sevdim bunları becerebilsem hemen örerdim neyse bende anneme ördürürüm napiym :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…