baktım benimkine uymuyor, ben bunlara pek fazla takılmamak lazım diye düşünüyorum sonuçta her bebek bir olamaz öyle değil mi :)
yok canım benim de uymuyor 18+2 251 g bugün gittim gördüm kızımı:)))
canım benim bebişime uymuyoooooo,
benimkine göre daha küçük değerler veriyooo,benim kızım kocamannn olmuşş teyzesiiiii
aman kuzucuklarımız büyüyolar onlara yetısemıcez yakında masallahhhh sızee 41 kere
selam kızlar bende az önce hissedim galiba meleğimi, çok mutlu oldum.
ama niye kimse yoooooooooooookkkkkkkkkkkkk
Ay valla kocaman oldularrr
artık attığı tekmeler falan daha bi hissedilir
babasıda hissediyoooooooo artık
annesiiiii
çok güzel bi duyguuu,gerçekten mutluluk vericiiii
20. haftadan sonra daha bi kıpır kıpır oluyolarrr
benimkide şuan tepinip duruyoo içerdeeeee
ama niye kimse yoooooooooooookkkkkkkkkkkkk
nereye kactiniz kizlar. bu aksam sol bacagim cok agriyor birde midem kotu yediklerim surekli agzima geliyor. me kadar zormus bu hamilelik:2:
iyi akşamlar arkadaşlar ben 18+5 günlük hamileyim... aranıza katılmayı çok istiyorum ama malesef kadınlarkulubu sitesine kendi notebook'umdan giremiyorum
şuan arkadaştan üye oldum ve selam vermek istedim hepinizee ii ve tatlı akşamlar
selamlar. kuzuları gördük geldik:) biri yan gelmiş yatıyordu, öteki kordonunu çekiştiriyordu :)
çok şükür bi sıkıntı yok.
36. haftada kesin alınıyormuş ikizler. umarım o haftayı görürüz.
epidural sezeryan düşünüyordum, doktorum da aynısını önerdi
bebek çantası almayı düşünmüyorum. direk sırt çantası işer yaramaz mı acaba?
merhaba tentation,
benim de epidural sezeryan olacak son ana kadar bekleyecegiz dogum baslayinca sezeryana alacagiz diyor dr. ne kadar icrerde kalirsa okadar iyi diyor bir de 28. haftada akciger gelisimini hizlandiran igneler varmis ona baslayacagiz. erken doharlarsa solunum ile ilgili bir problem olmasin diye miniklerimiz insallah 37-38 gibi saglikla gelirler erken dogum riski korkutuyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?