2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hayırlısı ile vaktinde gelsinler inşallah ama onların melek yüzleri eminim hayatımızı güzelleştirecek

kızlar ya bebeğime 3 tane tulum aldım, biri kadife, millete gösteriyorim, herkes artık alma alma deyip duruyor, sevindirmiyorlar bile insanı, 3 tulum çokmu ?:44:

Son düzenleme:
kızlar ya bebeğime 3 tane tulum aldım, biri kadife, millete gösteriyorim, herkes artık alma alma deyip duruyor, sevindirmiyorlar bile insanı, 3 tulum çokmu ?:44:

yaa çok falan değil bence ama insanın hevesini kursağında bırakıyolar yaa. inan ben hiç hiç kimseye göstermiyorum alıyorum atıyorum dolaba inan boşver gösterme daha iyi yaaa. heves ediyoruz bebişlerimize alıyoruz abartmadan alıyoruz sonuçta kış bebeği olacaklar tulum bize lazım.

kızlar markalardan numune isteyelim ne dersiniz suksuk fln istemiş gelmiş galiba bizde isteyelim hangi markalardan istedik geldimi gelmedimi haberdar edelim birbirimizi olmaaaz mıııı..????

yani sonuçta bebek bu, kirletecek, bende temiz temiz giydirmek istiyorum, çocuğum cıbıl mı kalsın hediye gelir diyolar bakalım hediyeler benim zevkime uyacak mı ? demi ama

merhaba kızlar.. sizce SİRAC nasıl isim?.. kulağa hoş geliyo mu? yorumlarınızı bekliyorum

bencee çok güzel hayatım bende koymayı çok istedim ama eşim hıkladı.
Nur,ışık,meşale anlamına geliyor.Peygamber efendimiizin isimlerinden onun nuruna verilen ad.
:)

aynışey bende de var özellikle kayınvalidem:) alma diyorr aldığım şeyleri görmedi bilee getir bakim bile demedi merak bile etmedi ama ama alma doldurma diiyp duruyor. oda gelir diye düşünüyor elden gelen öğün olmazmışş yaawwww ne gelece nezaman gelecek kalitelimi gelecke enreden bilim ben hıhh

valla bnım kayınvalıdemde ne aldınız dıe sordu nede bısı alıo nede yapıo tek bıldıgı hedıye gelır bıde 9 yasında kzı var onun bebeklık kıyafetlerını verırım kız olursa sanslı dyıp duruo sankı ben gıydırcemde onları

amaaan iyiki varsınız kızlar beni tek anlayan sizlersiniz

yaa kızlar mağazaları satın alacak halimiz yok demi beğendiklerimizi alıyoruz aşırıya kaçmadan sonuçta yaa. hem gelen hediyeler büyük gelir yaa şöyle cici bici güzel şeyler giysin çocuklarımız temiz temiz giysinler 3-4 tulum fln 2 günde yalan olur onları yıkaması kurutması kış günü eziyet yaa iyisimi giysin bebişler dimi ama. ayrıca numune işine ne diyosunuz.?????*

bi tanıdığım, benle hazırlık yapıyordu 29 haftalık doğum yapmış bugün
nezamn ne olucgımız bellı degıl oyuzden erkenden hazırlık yapmak lazım ıns. Arkadasında kuzucukta ıyıdır

numune ben basvurdum bıyerlere ama gelen gıden olmadı hıc

çok fln değil canım hatta benimkinin bisürü bodysi oldu annem hala alalım deyip duruyor, ama bazı insanlar benide engelliyor canımı sıkıyor biz aldık herşeyini siz hiç bişey almayın dyorlar ama ortada bi çöp bile yokkk, zevkime göre tulum bulsam en az 5 tane alacağım bendeee

kızlar markalardan numune isteyelim ne dersiniz suksuk fln istemiş gelmiş galiba bizde isteyelim hangi markalardan istedik geldimi gelmedimi haberdar edelim birbirimizi olmaaaz mıııı..????
ülker hero baby ve milupa üye olunca sanırım, gönderiyor bana ikisindende geldi.

Son düzenleme:

herobaby bana geri döndü ek gıdaya 4. aydan sonra başlanması önerildiği için şu anda gönderemiyoruz diye. biz iyisimi kıyafet alalım bebişlerimize kimseciklere demeyelim hehe:)))))))

kızlar bildiğiniz bebek mobilyası markalarını yazarmısınız..özellikle ankara da nereden alınabilir.. :97:

canım ben mobilya almayacağım için pek bilemiyorum markaları ama ikea ya bakabilirsin benim beğendiğim pek çok şey olmuştu orada, ankaralı gebeler bebiklere alışveriş yaptığınız yerleri paylaşırsanız çok güzel olur, ben genelede c&a lcw mothercare fln baktım şimdiye kadar birde sosyete pazarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…