Bunu unutmuşum Yaş 26merhabalar sat 4 aralık beklenen doğum tarihi 8 eylül cinsiyet kız 2.çocuğum boyum 1.58 şu anki kilom 53 yaşadığım şehir bolu bu listeyle ilgilenen arkadaşı merak ediyorduk ne olmuşki umarım kötü bişey yoktur uzun zamandir giremedim haberim yok
bende ızmırlıyım cnmm negusell su an esımın ısı nedenıyle zonguldaktayızz.. ıkı hafta once bucadaydımm :)) kızımı cıcıler aldık ordann ... nerde oturuosun
bostanlıda oturuyorum, evet az önce aldığın cicilerden bir bölümünü gördüm çoook güzeller ve hiç önlük almadığımı farkettim senin aldıklarını görünce..
bıze cok yakınlar cnmm :) guzel ve uygun seyler var forbeste sırınyerde ben epey aldım bısıler ızmırden :))benim annemlerde buca şirinyerde oturuyorlar belediyenin orlarda :) haziranda düşünüyorum bende gitmeyi ve gitmişken alışveriş yapmayı annemden bana kalırsa tabl:)
dogum fotocusu esımı tuttum bedavadann :)) fotorafcı deıl ama ona tas cıkarır gusel ceker bana gereksız gelıoo maddı bırsuru para.. zaten bırsuru alcaklarımız var bıde ona butce ayıramamkızlar selaam
doğum fotoğrafçısı düşünen konuşan fiyat alan var mı içinizde ?
artık ılgılenemıyomus oyusden ben oldum cnm eklıycem bılgılerını..kotu bıseyı yok sadece cok zamanını alıomus ole demısmerhabalar sat 4 aralık beklenen doğum tarihi 8 eylül cinsiyet kız 2.çocuğum boyum 1.58 şu anki kilom 53 yaşadığım şehir bolu bu listeyle ilgilenen arkadaşı merak ediyorduk ne olmuşki umarım kötü bişey yoktur uzun zamandir giremedim haberim yok
ben devlet hastanesınden randevu aldımm ucretsızz . salı gunu haftaaya nasıpsee.. tektek organları ıncelenıyor.. kıme benzedıgını bıle dr soluomus cok heyecanlı hemen salı olsunn :))kızlar ben 3 lü test için doktora gittiğimde bir sonraki aşama 2. düzey ayrıntılı ultrason demişti.
2. düzey ayrıntılı ultrason bu 3 boyutlu olan mı? neye bakılıyor ve mutlaka yapılması gerekli birşey mi?
devlette yokmuş. gittiğim özel hastaneyi aradım 150 TL imiş.
bilgisi olan var mı?
ben devlet hastanesınden randevu aldımm ucretsızz . salı gunu haftaaya nasıpsee.. tektek organları ıncelenıyor.. kıme benzedıgını bıle dr soluomus cok heyecanlı hemen salı olsunn :))
eklıyım cnmm
boy kılo yas bunlarıda eklıyıver bı zahmet :))
ben devlet hastanesınden randevu aldımm ucretsızz . salı gunu haftaaya nasıpsee.. tektek organları ıncelenıyor.. kıme benzedıgını bıle dr soluomus cok heyecanlı hemen salı olsunn :))
ne güzellbizim buradaki devlet hastanesinde yokmuş. özele gidin dedi
bende devlette yaptırdım ama doktor bana bile göstermedi sadece kendi baktı, sağlığı iyi olsunda tek görmeyeyim dedim
orası ole cnmm ama ınsan gormek ıstıyo ben gorunce cok heyecanlanıyorummelım ayagımm karısıoo
yaş 32 boy 1.62 kilo 103
yaş 32 boy 1.62 kilo 103
canım 5,5 içindesinkızlar 22+5 deyım ya 5 aylıkmı 6 aylıkmı alnlıyamdm ya bazı yerde 5 aylık cıkıo bazı yerde 6aylık
canım 5,5 içindesinDD
hatta bitmek üzere :)
dımı ya bana bebısım zayıf geldı burdakı bılgılerde 550 gr olmalı flan yazıo ama bnmkı 486 gr cıktı annesı ve babası gbı mınyon olcak galıba bebıs
hamile kaldığımn gunden berı içimi sıkan soruyu soruyorum musadenızle.....
24 haftalık oldugum zamanda memlekette kardeşimin düğünü var,,
*uçağa binemıyorum
*yol 1000 km yaklasık 13 saat
*kendı aracımızla gıtmeye karar verdık
*tedavı ıle hamıle kaldım
*12. hafta ıle 16. hafta arasında ıkı hafta kanamam oldu
*kardeşimin düğününü göremezsem çok hem de çok üzülürüm bir kere olacak bi şey ..ve bitanecik kız kerdeşim ooo
*ayaklarımın şişmesi, yorgunluk umurumda değil
*ama bebeğimin iyi ve rahat olması benım ıcın vazgecılemez bır seyyy
kafa sısırmısım yaaa....oncelık doktorumuzun ne dıyecegı tabı kı ama eger ızın verırse sızce bu yolculugun ustesınden gelebılır mıyım...ve sız olsanız ne yapardınız :kkkseninle aynı derdin muzdaribiyiss bende tüp bebekle hamile kaldım ve 7 yıl aradan sonraa bebegim çok kıymetli uzun süreden sonra buldugum için 1 tane erkek kardeşim var ve bende senın gibi gitmeyi çok istiyorum sadec 9 haftalıkken bir kanamam oldu ve sonra olmadı çok şükür dr uçakla gidebilirsin dedi ama ben hiç binmedigim için eşim istemiyor daha kötüsü özel arabamızda yok haziran 15 te gitmem lazım ve malatyadan ankaraya gidicem bnmde hamile kaldım kalalı tek sorunum bu ama kı bebegim herşeydn önce gelir dr desekı gitme gitmem ama ısrarla gidebilirsin diyor senın içinde iyi olur diyor ama ben yined korkuyorum ve içimdeki his bebegimi allahıma emenet edip gitmekk:26::26:
çok fark yokkkk oyüzden bence düşünme böyleeee gayet güzell ağırlıı:)
ama şuda var minyonsanızzz bebişte minyon olabilir tabi armut dibine düşermiş:))) uazğa gitmeye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?