2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşallahh sana bebişin kucağında şimdi:)
darısıda bizlere olsun inş. bizler için dua ett hayatım Allah bizide tek nefeste kurtarsın.
uyku depolama gibi bir şansımız varmıDDD

etmezmiyim Allah hepinizi sağ sağlim kurtarsın inşallah, tadını çıkarın kızlar çok ama çok güzel şeyler yaşayacaksınız, uyku depolama şansı yok ama en azından dinlenin. Benim oğlum çok gazlı bir bebekti 4 ay çok çektik hem o hem ben ama çok şükür herşey yoluna girdi birde sakın stres yapmayın sütünüz açısından ben çok stres yaptım 2,5 ay emzirebildim mümkünse çevrenizde size sadece yardım edecek bir kişi bulundurun çok ziyaretçi kabul etmeyin diyeceğim ama ne mümkün, ben spinal anastesi ile doğum yaptım çok ama çok memnun kaldım hemen ayaklandım valla. Doğumunuza 2 hafta kala malt içecekleri tüketin süt açısından çok önemli ben yapmadım ama yapanlar çok randıman aldı, çıtçıtlı badi çok alın ayalı pijamalar almayın fazla hemen küçülüyorlar. aklıma başka birşey gelmiyor şimdilik sormak istediğiniz olursa cevaplarım.

bende öğreten adam oldum kusura bakmayın ya ben ceviz ve ananas çok ama çok tükettim oğlum kalça ultrasonu götürdük doğumdan bir ay sonra doktor bu bebek çok erken yüreyecek dedi ve doğru sıralamaya başladı daha 8 aylık bile olmadı ananasta çok kalsiyum varmış kızlar

cnm bılglıler ıcın cok saol cevız bende hergun 1 avuc yemeye calısyrm ama ananasada baslıcm:)spinal anastesi dogum nasıl bısı???:44::44:

cnm bılglıler ıcın cok saol cevız bende hergun 1 avuc yemeye calısyrm ama ananasada baslıcm:)spinal anastesi dogum nasıl bısı???:44::44:

Belden uyuşturuyorlar bebeğin doğar doğmaz kucağında her anını yaşıyorsun normal doğum gibi ama acı yok bağırma yok çok keyifliydi benim doğum hikayem Sezen aksu nun 2.bahar şarkısı çalıyordu

:)) pekı bı zararı varmı kımılerı sakat bırakabılıo flan dıolr banda soledıler prenses dogum mu ne denıyomus galıba sorması ayıp nekdardı dogum ucretın??

:)) pekı bı zararı varmı kımılerı sakat bırakabılıo flan dıolr banda soledıler prenses dogum mu ne denıyomus galıba sorması ayıp nekdardı dogum ucretın??

Ben Medicana bahçelievler Dr. Düzgün korkmaz da oldum 2.100 tl verdim hepsi bu ama SGK lı fiyatı bu. Sana şu kadar diyeyim 11.45 de doğum yaptım 12.10 da odamdaydım 2 gün kaldım hastanede hiç ağrım sızım olmadı hatta ben 2. gün hastanede oturarak emzirdim yürüdüm eve geldim hiç yatmadım çok iyi geçti ki ben benim canım çok kıymetlidir herkes şaşırdı bana

GÜNAYDIN,

benim karnım kocaman oldu doktor da diyor zaten yaklaşık 8 aylık hamile karnı gibi biz ne yapacağız tentation (

sorma ya tek endişem bu yorgunluklardan ötürü erken gelmeleri.
hazirana kadar rapor alıcam sanırsam, pztsi sağlık ocağına bi gidem de

güle güle kullanın ne güzel olmuaş cıvıl cıvıl

bizim dolaplar da geldi ama bakalım ne zaman kurulacaklar agustosa kadar yetişri umarım

benim de tüp. muhtemelen agustos sonu olacak ama ben de buradayım :)

normal doğum değil sezeryan kesme var yani

hımm ben sezeryan ıstemıyroum ama kızmet tabıkı dun doktorumda korkuttu benı ben hıc ılac ıcemyrum alerjı yapıo bende doktorda ınsallh normla olur yoksa sezeyanda cok zorlanırsın deı dua edın hyrlı olsun ıns:18::18:

biz bekledik ama olmadı suyumda hafif birşeyler gördü doktor birde hiç ama hiç açılmam olmadı 2 kere kontrol etti ama nafile dedi sen normal doğuramazsın, zaten doğum esnasında bebeği çıkardıklarında o kadar zorlandı ki doktr videomuz var sen bunu doğuramazdın dedi nomal. kemiğe kafayı gömmüş prensim . bu arada 3.090 gr doğdu şişman değilsi yani ama kendini sıkıştırmış arada

maşallh prensıne rabbım saglıkla buyumeyı nasıp etsn ıns.inş bızede kolay dogumlarla saglıkla bebııslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın

çok beğendim canım aldıklarınızı güle güle kullanın inşallah..dolabınıda çok beğendim..bebek içinmi aldınız yoksa kendi dolabınmı..

bende sadece besık olarak dusunuyrum canım oyun parkı olarak degılde avantajlı yonu ılerde kaldırlbılıo olması oyuzden bole parkyatklardn dusnyrm cnm.evın tek bebısı olcak ıstedgı yere gırsın dolsassnlar:)))

canımcım çok çok teşekkürlerrr paylaşımın için.
Sende kış annesisin, o yüzden tavsiyeleirnbiizm için önemli emin ol uygulayacağım.
Ben şeyi merak ediyorum anneiçinde çanta hazırlanıyormuş kimi diyor gecleik koykimi pijamaaaa püfsss çok pahalı lohusa geceliklerrr 165 tl diyen bile oldu en ucuz 95 tl denk geldim hehe
nasıl bişiler alalım şeker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…