dıgerlerıne gore cok kalıtelı ve kullanıslı cnmm bende cok pımpırıklıydım bu konuda gezmedık yer bırakmadım encok bu ıcıme sındıı 1oo tl de var amaben kalıtelı olmasını ıstedımm 37o tl bu yataagı dahıll cnmm tavsıye ederımm muzık kutusunun bıozellıgıde bebek agladıgında ötmeye baslıyoo :))modelıde kraft pr 001 cnm
tşk ederiz canım siz beğendikçe ben daha bi mutlu oldumyeşil olan elbise bebek askızı bulamadığımız için askısız olanlar biraz üstüste kaldı onunda resmini koyarım sonra inş çekmecedekilerin çoğu badi ama 6 tane 3 aylık var patikli altlıkla 3 tanede zıbın takımı aldım bide hastane çıkışında var ilk başlarda hep onlar kullanılıyomuş 3 aylık için daha bişe almıcam canım yeter bence badilerde 6 aylık ve 9 aylıkda var ama onlar zamanı gelince yetmeyebilir o zamanda alırım die düşündüm.... sen park yatağı aldınmı ben iki defa çıktım baktım bi türlü karar veremedim fiyatları neye göre değişiyo kalitesini neye göre bakıcam hiç bi yerden sağlıklı bi bilgi alamadım sen nasıl aldın canım hangi marka
basın sagolsun cnm asagıdakı yazdıklarımm senın ıcınde gecerlı cnmayyy bayıldım bayıldımmmm ya dolabına rengarenk:)))) benimde kısmetse kızım olucak ilk bebeğim ve maalesef ki benim annem vefat ettii... kızlar bana yardım edin neler almam gerek ben daha hiçbirşey almadım desem yeri var bana akıl verin lütfennnn.....
1 yas neyaptın annesıı sende :) ben sımdılık 6 ayına kadar kıs ayları olucagı ıcın o zamana kadar olan kıyafetlerını alıyorumm evım kalorıferlı zatenn penye pamuklı tarzdaalıyorumm .. yıkar yıkkar gıyer kuzucumm abartmaya gerek yok ama sımdıden epey cıcımızz oldu.. tulumlar cok kullanıslıı cnmm bıde alt ust takım cok lazım olucak ..sana tavsıyemm ılk 0_3 ayla 3_6 ay arası cıtcıtlı uzunkollu yarım kollu karısıkk zıbın ve altust takımlar almann.. 6 aydan sonraa kızımlaa alısverıse cıkabılırımm nede olsa koca kız olucak ozamanaa nasıpsee... :))ben neyden nekadar alıncak bılemdım ya sımdıden 1 yas ıcın alsakmı bılemdem
aslında cinsiyetinin çoktan belli olmuş olması gerekmiyor muydu? eğer bebiş hareket etmiyorsa dolayısıyla göstermiyorsa ultrasonda 15 dk önce çikolata ye yaptığı hareketlere inanamayacaksın
ben 1 yaş için pek bişe almadım bi elbise aldım onuda çok beğendim geçemedim ama 9 aylık badiler bide bi eşofman takımı aldım... gözüme çarptıkça beğendiğim bişey olursa alıyom 9 aylığa kadar zaten o zamanlarda çok çıkıp gezemicez şimdiden alabileceklerimizi alalım dimi:129:
kızlarr size birşey sorucam hastane odası için bir hazırlık yapmayı düşünüyor musunuz?
devlet hastanesınde olucagı ıcın ben duusunmuyorum acıkcası ben odasının kapısına bı süs alıcamm okadar sımdılık bole dusunuyormm ..özel odalar oluomus paralı esım dogumda kısmetse ole ayarlıcak 3 gun bırakmıolar burda evee.. o an saskınlıktan suslemek kımsenın aklına gelmez ben alsam bıle :))
devlet hastanesınde olucagı ıcın ben duusunmuyorum acıkcası ben odasının kapısına bı süs alıcamm okadar sımdılık bole dusunuyormm ..özel odalar oluomus paralı esım dogumda kısmetse ole ayarlıcak 3 gun bırakmıolar burda evee.. o an saskınlıktan suslemek kımsenın aklına gelmez ben alsam bıle :))
yatağı çok güzel olmuş prensesin maşallah huzurlu uykuları olsun inş yok 200 den aşaya bişe düşünmüyorum çünkü satıcılarda o kadar bilinçsizki bu konuda tek fiyatına göre kıyaslıyorum artık ama fuzuli özelliklerle markayada para vermek istemiyorum ve baktığım hiç bir yerdede kraftı ve chicco önermiyolar hiç bi farkı yok sadece marka olayı diyolar ama bendede marka takıntısı vardır biraz bütün alışverişlerimi kolayca yaptımda bu yatak olayında takıldım biraz yaaa bendıgerlerıne gore cok kalıtelı ve kullanıslı cnmm bende cok pımpırıklıydım bu konuda gezmedık yer bırakmadım encok bu ıcıme sındıı 1oo tl de var amaben kalıtelı olmasını ıstedımm 37o tl bu yataagı dahıll cnmm tavsıye ederımm muzık kutusunun bıozellıgıde bebek agladıgında ötmeye baslıyoo :))modelıde kraft pr 001 cnm Eki Görüntüle 410622 resmıde bu :))
basın sagolsun cnm asagıdakı yazdıklarımm senın ıcınde gecerlı cnm
1 yas neyaptın annesıı sende :) ben sımdılık 6 ayına kadar kıs ayları olucagı ıcın o zamana kadar olan kıyafetlerını alıyorumm evım kalorıferlı zatenn penye pamuklı tarzdaalıyorumm .. yıkar yıkkar gıyer kuzucumm abartmaya gerek yok ama sımdıden epey cıcımızz oldu.. tulumlar cok kullanıslıı cnmm bıde alt ust takım cok lazım olucak ..sana tavsıyemm ılk 0_3 ayla 3_6 ay arası cıtcıtlı uzunkollu yarım kollu karısıkk zıbın ve altust takımlar almann.. 6 aydan sonraa kızımlaa alısverıse cıkabılırımm nede olsa koca kız olucak ozamanaa nasıpsee... :))
ben hiç öle bişe düşünmedim canım özelde yapıcam doğumumu bi gece tutuyolarmış bi sıkıntı olmazsa yapmam herhalde öle bişekızlarr size birşey sorucam hastane odası için bir hazırlık yapmayı düşünüyor musunuz?
bende önüme düştükçe alıyom bişeler o kadarda kolay gezemem geliyo bana sokakta acıkır emmesi gerekir falan çok kısa gezmelerimiz olur bizim die düşünüyom bi güneşlenir dönerizbende bıkac yazlık bısey aldım ama sonradann seneye yaz sezonu acıldıgında almaya karar verdım cnmm baharda dısarı cıkabılırız kuzumla hayırlısıylaa carsıya yakın oturuyorum zaten 5 dk yurumeylee .. gezerızz kızcemde baka baaka alır cıcılerını sımdıden alıssınn :))
ben 1 yaş için pek bişe almadım bi elbise aldım onuda çok beğendim geçemedim ama 9 aylık badiler bide bi eşofman takımı aldım... gözüme çarptıkça beğendiğim bişey olursa alıyom 9 aylığa kadar zaten o zamanlarda çok çıkıp gezemicez şimdiden alabileceklerimizi alalım dimi:129:
Eylül anneleri istanbul bahçelievlerde oturan var mı?hangi doktara gidiyosunuz...
[sıze=2]günaydın kızlar az önce kahvaltı yaptım çoştu meleğim o tekmeledikçe benimde içim kıdıklanıyo çok hoş bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşDün akşam kızımıza aldıklarımızı babasıyla dolaba yerleştirdik çok hoş bi gardrop oldu tek tek çekemedim resimlerini ama bütün olarak paylaşmak istedim teyzeleriyle [/sıze]Eki Görüntüle 410572 Eki Görüntüle 410576 Eki Görüntüle 410578 Eki Görüntüle 410579
Eylül anneleri istanbul bahçelievlerde oturan var mı?hangi doktara gidiyosunuz...
dıgerlerıne gore cok kalıtelı ve kullanıslı cnmm bende cok pımpırıklıydım bu konuda gezmedık yer bırakmadım encok bu ıcıme sındıı 1oo tl de var amaben kalıtelı olmasını ıstedımm 37o tl bu yataagı dahıll cnmm tavsıye ederımm muzık kutusunun bıozellıgıde bebek agladıgında ötmeye baslıyoo :))modelıde kraft pr 001 cnm Eki Görüntüle 410622 resmıde bu :))
basın sagolsun cnm asagıdakı yazdıklarımm senın ıcınde gecerlı cnm
1 yas neyaptın annesıı sende :) ben sımdılık 6 ayına kadar kıs ayları olucagı ıcın o zamana kadar olan kıyafetlerını alıyorumm evım kalorıferlı zatenn penye pamuklı tarzdaalıyorumm .. yıkar yıkkar gıyer kuzucumm abartmaya gerek yok ama sımdıden epey cıcımızz oldu.. tulumlar cok kullanıslıı cnmm bıde alt ust takım cok lazım olucak ..sana tavsıyemm ılk 0_3 ayla 3_6 ay arası cıtcıtlı uzunkollu yarım kollu karısıkk zıbın ve altust takımlar almann.. 6 aydan sonraa kızımlaa alısverıse cıkabılırımm nede olsa koca kız olucak ozamanaa nasıpsee... :))[/QUOTE
canım çok teşekkür ederim desteğin için... hepiniz çok iyisiniz... inşallah hepimiz sağa sağlim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız ya rabbiiimmmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?