2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

dıgerlerıne gore cok kalıtelı ve kullanıslı cnmm bende cok pımpırıklıydım bu konuda gezmedık yer bırakmadım encok bu ıcıme sındıı 1oo tl de var amaben kalıtelı olmasını ıstedımm 37o tl bu yataagı dahıll cnmm tavsıye ederımm muzık kutusunun bıozellıgıde bebek agladıgında ötmeye baslıyoo :))modelıde kraft pr 001 cnm resmıde bu :))
basın sagolsun cnm asagıdakı yazdıklarımm senın ıcınde gecerlı cnm

ben neyden nekadar alıncak bılemdım ya sımdıden 1 yas ıcın alsakmı bılemdem
1 yas neyaptın annesıı sende :) ben sımdılık 6 ayına kadar kıs ayları olucagı ıcın o zamana kadar olan kıyafetlerını alıyorumm evım kalorıferlı zatenn penye pamuklı tarzdaalıyorumm .. yıkar yıkkar gıyer kuzucumm abartmaya gerek yok ama sımdıden epey cıcımızz oldu.. tulumlar cok kullanıslıı cnmm bıde alt ust takım cok lazım olucak ..sana tavsıyemm ılk 0_3 ayla 3_6 ay arası cıtcıtlı uzunkollu yarım kollu karısıkk zıbın ve altust takımlar almann.. 6 aydan sonraa kızımlaa alısverıse cıkabılırımm nede olsa koca kız olucak ozamanaa nasıpsee... :))

Son düzenleme:
aslında cinsiyetinin çoktan belli olmuş olması gerekmiyor muydu? eğer bebiş hareket etmiyorsa dolayısıyla göstermiyorsa ultrasonda 15 dk önce çikolata ye yaptığı hareketlere inanamayacaksın

aaa du bi deniyim canım bakalım ne olacak ayın 21 ini beklemem lazım bu arada

bende bıkac yazlık bısey aldım ama sonradann seneye yaz sezonu acıldıgında almaya karar verdım cnmm baharda dısarı cıkabılırız kuzumla hayırlısıylaa carsıya yakın oturuyorum zaten 5 dk yurumeylee .. gezerızz kızcemde baka baaka alır cıcılerını sımdıden alıssınn :))

kızlarr size birşey sorucam hastane odası için bir hazırlık yapmayı düşünüyor musunuz?

devlet hastanesınde olucagı ıcın ben duusunmuyorum acıkcası ben odasının kapısına bı süs alıcamm okadar sımdılık bole dusunuyormm ..özel odalar oluomus paralı esım dogumda kısmetse ole ayarlıcak 3 gun bırakmıolar burda evee.. o an saskınlıktan suslemek kımsenın aklına gelmez ben alsam bıle :))

ben dün görüştüm özel odalar kalkmış, paralı değilmiş, o yüzden doluluk oranına göre ayarlanıyomuş. bende üzüldüm öle olunca.

ben bir kaç süs birde gelenlere ikramlık birşeyler yaptırıcam (bebek kurabiyesi ya da çikolata gibi) birde saplı olan bebek şekerlerinden almayı düsşüyorum saksı süsü olarak kullansın gelenler

ben süslemek istiyorum ama o an onu ben başaramam kim yapacak bilemiyorum kimseyid esıkıntıya düşürmek istemem.
Evde bebişin odasının kapısını süsleyebilirim bakalım

yatağı çok güzel olmuş prensesin maşallah huzurlu uykuları olsun inş yok 200 den aşaya bişe düşünmüyorum çünkü satıcılarda o kadar bilinçsizki bu konuda tek fiyatına göre kıyaslıyorum artık ama fuzuli özelliklerle markayada para vermek istemiyorum ve baktığım hiç bir yerdede kraftı ve chicco önermiyolar hiç bi farkı yok sadece marka olayı diyolar ama bendede marka takıntısı vardır biraz bütün alışverişlerimi kolayca yaptımda bu yatak olayında takıldım biraz yaaa ben
kızlarr size birşey sorucam hastane odası için bir hazırlık yapmayı düşünüyor musunuz?
ben hiç öle bişe düşünmedim canım özelde yapıcam doğumumu bi gece tutuyolarmış bi sıkıntı olmazsa yapmam herhalde öle bişe
bende önüme düştükçe alıyom bişeler o kadarda kolay gezemem geliyo bana sokakta acıkır emmesi gerekir falan çok kısa gezmelerimiz olur bizim die düşünüyom bi güneşlenir döneriz

ay kızlar ya ne güzel alışverişlere çıkıyorsunuz tatlı tatlı şeyler alıyorsunuz,ben daha bir çöp bile alamadım kızıma,türkiyeden alcam onu bekliyorum ama içim gidiyo ya bi çıngırağı bile yok yavrumun,kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum zaten,çok sıkıcı

Civil ocuk Dnyas - Bebek ocuk Giyim

kızlar dün civilden bebişimiee birüsür alışveriş yaptı fiyatlar çok inanılmazz uygun ve çok şirinlerrr mevlüt takımı bile aldım oğlişmee:))
badilerrr , zııbınlarr hastene çıkışları çoraplarrrr alt üst pijamalarrr hepsi çok güzellerrr hakaikatende uygunlarr,
ama yelek almayı unuttum kedili şirin yelekler var 5 tl
benim yerimede alın tekrar kargo vermek istmeiyorum heheee

dogru cnm bnmde 0-3 aylık ıcın 2 3 tane zıbın aldım yavas yavs baslıyrm ıste dunde 3-6 aylık ıcın zıbın aldım bıtane annem alma ben alırım dıo ama tutamıyomkı

Civil ocuk Dnyas - Bebek ocuk Giyim

kızlar dün civilden bebişimiee birüsür alışveriş yaptı fiyatlar çok inanılmazz uygun ve çok şirinlerrr mevlüt takımı bile aldım oğlişmee:))
badilerrr , zııbınlarr hastene çıkışları çoraplarrrr alt üst pijamalarrr hepsi çok güzellerrr hakaikatende uygunlarr,
ama yelek almayı unuttum kedili şirin yelekler var 5 tl
benim yerimede alın tekrar kargo vermek istmeiyorum heheee

Slm kizlar nasilsiniz?cadicuk aldiklarin cok guzel gule gule giysin kizin.guzel heyecanlar bunlar:)aksama misafirim var hazirlik yapmam gerek.yarin doktor randevum var bakalim bizim kucuk adam ne durumda:)

,ayyy çokkk tatlııı olmuş güle güle kullnın

Eylül anneleri istanbul bahçelievlerde oturan var mı?hangi doktara gidiyosunuz...

Ben bahçelievlerde oturuyordum Medican DÜZGÜN KORKMAZ a gidiyordum tabi benim oğluşum şimdi 7,5 aylık süper bir doktor çok ama çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…