2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım benimde yarın şeker yüklemem varr.....
bende ok endişeleniyrm yüksek çıkmaz umarımmm.....
ama tatlıyada hayır diyemiyrmmm ...
şimdi dondurma yicez kızımlaaaaaaaaaaaaaaa:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Ohh afiy.et olsun eğer yarın şeker yüklemen varsa fazla yeme ama bana doktor şeker yüklemesine gelemden en az 3 saat önce ye dedi sonra bişey yeme ve fazla yeme demişti :)

kızlar nasılsınız benim belim ağrıyor yaa bugün sizinde oluyormu daha erken bel agrısı için dimi :(

Geçmiş olsun canım eğer faxla ayakta durduysan ondan ağrıyor olabilir benimde var bel ağrım ve bacaklarım da kasılmaya başladı artık yavaş yavaş dün yordum kendimi bugünde yürüdüm baya bacaklarım artık dayanamıyor :(

Benim eşim subay
cuma günü belli oldu tayinimiz yaa
hiç bilmem ben ankarayı,eşim biliyor biraz kafasına göre bi ev tutacak artık
bizim loj. hakkımız var ancak Ankarada çok personel varmış burda da loj.dayız yani puanımız çok azaldı
bize çıkmaz diyor eşim çıksa da çok viraneymiş lojmanlar,mecbur kiraya çıkıcaz
nerden ev tutalım kızlar,okulum neresi olacakki cacaba oyy oyy:31:

Hayırlısı olsun canım ya stres yapma iş oalcağına varır senin okul nerde olacaksa oraya yakn tutmanız dah avantajlı olur ben eryamanda oturuyorum eryamano tavsiye edebilirim iki yıla kadar metro da geliyor eryamana göksu parkıda var güzel yani tavsiye ederim ama şehir merkezine biraz uzak :47:

Eryaman aklımda:46:
hem güzel hem de uygun fiyatlı daireler var
çoğunlukla hep yeni binalar dimi
Şehir merkezine uzakmış evet ama İstanbulda heryer birbirine uzak araba kullanıyorum ben sonuçta
bilemiyorum yaa kafam çok karışık

eryaman aklımda:46:
Hem güzel hem de uygun fiyatlı daireler var
şehir merkezine uzakmış evet ama istanbulda heryer birbirine uzak araba kullanıyorum ben sonuçta

cnm hyrlısı olur ıns sıkma kndını

Kızlar bugun annmdeyım kızıma cıcıler almış hırka yelekler ormüş:)bende gaza geldım basladım yelek ıns guzel olur hatıra kalır bıze bebısme ılk ordgm sey olucak onu saklıcam hep kımseye vermıcem:1:

Eryaman aklımda:46:
hem güzel hem de uygun fiyatlı daireler var
Şehir merkezine uzakmış evet ama İstanbulda heryer birbirine uzak araba kullanıyorum ben sonuçta

Evet canım çok düzenli yerleşim yeri olarak. Avmler var göksu parkı gibi Ankaranın büyük yapay göllerinden biri var ve güzel bir yer. mesela bizim ev tokinin 7 yıllık olması lazım kiralarda 450 - 600 arası 3+1 . Bizimki biraz merkezi güzel bi yerde biraz daha uzaklarda daha eski evler 15 yıllık felan çok dökük değiller ama onlardada 350ye kadar var sanırsam.

Kızlar bugun annmdeyım kızıma cıcıler almış hırka yelekler ormüş:)bende gaza geldım basladım yelek ıns guzel olur hatıra kalır bıze bebısme ılk ordgm sey olucak onu saklıcam hep kımseye vermıcem:1:

Ohh güle güle giysin bebişinn bende bebek şekeri için küçücük yelekler örüyorum ilk defa aldım elime böle bişey çok tatlı oluyorlar baya uğraştırcaklar beni ama olsun :)

Benim kızımın odası bu genç odası almıştık biz direk
şimdi oğluma yeni bir oda almak istiyorum ama
kızımınki erkek odası gibi mi sizce onu oğlana yapsak da ilerde kızıma pembeli falan mı alsak

$217_1_p-kaptan1.webp

yoksa bunlar nasıl ileride de kullanılırmı bazı parçaları
ayy karar veremedim yaa

$soley3.webp$cizgili.webp

selam annecikler.. öncelikle anneler gününüzü kutluyorum..neler yapıyorsunuz bakalım??
biz hastayız ya öylecene yatıyom.. hapşırcak oluyom hapşıramıyom gözlerimden yaşlar akıyo burnum akıyo durmadan yaşlanıyo gözlerim ekranı zor görüyom vallah.. yarında doktor kontrolümüz var inş daha da hasta olmamda rahat rahat çıkarırım kuzumu görmenin keyfini... :43: :43: :43: :43:

Bu arada size bomba bi haberim var:53:
Cuma günü öğrendik tayinimiz Anakaraya çıkmış:26::26:
çok süpriz oldu biz bu sene tayin beklemiyoduk:53:
herşey allak bullak oldu :18:ağustos sonu en geç 15 Eylülde:37:
burayı boşaltıp ev taşımam lazım,Ankarada ev bakmamız,yerleştirmemiz,benim doğumum
tayinim,okulum,kızımın okulu hiç biri belli değil offf offfffffff

hayırlısı olsun. ankara yı çok az biliyorum. en uzak yeri bile ist oranla yakındır, araba da kullanabiliyorsun rahat olur sana.eryamana gitmişliğim var , bizim buraların bahçeşehri gibi:) ankara normlarına göre şehre uzak. :)
en iyi okul eve yakın okuldur:)
Doğum öncesi yaz tatiline denk geliyo ya 5 haftayı aktarabilecekmisin araştırdınmı ben biraz baktım bazı yerler aktarmış bazı yerler aktarmamış yoksa ilk dönem rapor çok lazım olacak.

aktarılmıyor. yönetmelikte ifade kesin, aktarabilmek için o süre içinde bilfiil çalışır olmak şartı var ki o da bizde yaza denk geliyor.
sizin izin 8 ken benim izin 10 hft. erken gelecekleri için haziranın son iki haftasını alabiliyorum tahminimce:) o tarihler için de doktordan rapor çıkarmak lazım. o zaman gelince bakıcaz artık duruma

benim aklımı kurcalayan süt izni meselesi. tam gün çalışılan okullarda izin kullandıgın zaman ek dersi kesiyorlar mı acaba?
bi sendikaya sordum, kesmemeleri lazım dediler ama okulların bu konudaki uygulaması nasıldır? hiç rastlamadım

aktarılmıyor. yönetmelikte ifade kesin, aktarabilmek için o süre içinde bilfiil çalışır olmak şartı var ki o da bizde yaza denk geliyor.
sizin izin 8 ken benim izin 10 hft. erken gelecekleri için haziranın son iki haftasını alabiliyorum tahminimce:) o tarihler için de doktordan rapor çıkarmak lazım. o zaman gelince bakıcaz artık duruma

benim aklımı kurcalayan süt izni meselesi. tam gün çalışılan okullarda izin kullandıgın zaman ek dersi kesiyorlar mı acaba?
bi sendikaya sordum, kesmemeleri lazım dediler ama okulların bu konudaki uygulaması nasıldır? hiç rastlamadım

yönetmelik yeni tarihli mi? daha geçen yaz aktaran olmuş çünkü 5 haftayı. aktaramazsak halimiz kötü.
öğretmenlerde süt izni programın ayarlanması şeklinde oluyo, nasıl tam gün çalışıyosun? okul öncesi mi?

yönetmelik yeni tarihli mi? daha geçen yaz aktaran olmuş çünkü 5 haftayı. aktaramazsak halimiz kötü.
öğretmenlerde süt izni programın ayarlanması şeklinde oluyo, nasıl tam gün çalışıyosun? okul öncesi mi?

Valla ben 2008 de aktarmıştım:49::49::49:
32. hafta gittim dr a öğretmenim falan demedim çalışmak istiyorum dedim
Çalışmasında sakınca yoktur diye rapor verdi
sonra 37. hafta gittim tekrar temmuz falandı sanırım bu defa
8+5 13 hafta doğum sonrası izni kullanması uygundur diye bi yazı almıştım dr.dan
kimse vay ne zaman doğurdun doğum öncen ne zamandı falan diye hesaplamadı
müdürüm iznimi yaptı,eşim de ilçeye götürdü verdi bi güzel.:46::46::46:
inşallah gene böyle olur yaaaaa

tarihini bilmiyorum ama uzun zamandır uygulama bu yönde.
aktaran yerler insiyatif kullanmış olabiliriler.

sınıf ögrtmeniyim, 30 saate giriyorum. 9-3 çalışıyorum.
branş olsaydım ayarlanır prog.

konuyla ilgili yazı

Öğretmenler yaz tatili ile dinlenme tatillerinde izinli sayılırlar. Bunlara, hastalık ve diğer mazeret izinleri dışında, ayrıca yıllık izin verilmez.

Bu maddelere göre,

İznin doğum sonrasına aktarılabilmesi için belirli şartların bir arada bulunması gerekmektedir. Bunlar; a) Tabip onayı, b) Memurun isteği, c) İşyerinde çalışması hususlarıdır.

Öğretmenler, Ağustos ayında izinli sayıldıklarından tabip onayı ve memurun isteği şartları karşılanmış olsa dahi işyerinde çalışma şartı gerçekleşmemiş olacaktır. Bu nedenle Ağustos ayındaki doğum öncesi iznin çalışmadığı için doğum sonrasına aktarılması söz konusu değildir.

8+5 13 hafta doğum sonrası izni kullanması uygundur diye bi yazı almıştım dr.dan

bizim burda da aktarmışlar hep. ama meb bu ne olacağı belli olmaz. inş aktarırız.
ne zaman doğum yapmıştın?

ne mutlu sana, anlayışlı müdüre denk gelmişsinidr :)

umarım gene öyle olur:)

geçen yılki müdürüm öküzün önde gideniydi. ne hastalıkta geçmiş olsun demeyi bilirid, ne de cenazede başın sagolsun. ikisini de yaşadım..
bu seneki de yönetmelik manyaa, ama bize gelince:) kendi işi içinse gönüllük esası edbiyatı yapıyor

tarihini bilmiyorum ama uzun zamandır uygulama bu yönde.
aktaran yerler insiyatif kullanmış olabiliriler.

sınıf ögrtmeniyim, 30 saate giriyorum. 9-3 çalışıyorum.
branş olsaydım ayarlanır prog.

konuyla ilgili yazı

Öğretmenler yaz tatili ile dinlenme tatillerinde izinli sayılırlar. Bunlara, hastalık ve diğer mazeret izinleri dışında, ayrıca yıllık izin verilmez.

Bu maddelere göre,

İznin doğum sonrasına aktarılabilmesi için belirli şartların bir arada bulunması gerekmektedir. Bunlar; a) Tabip onayı, b) Memurun isteği, c) İşyerinde çalışması hususlarıdır.

Öğretmenler, Ağustos ayında izinli sayıldıklarından tabip onayı ve memurun isteği şartları karşılanmış olsa dahi işyerinde çalışma şartı gerçekleşmemiş olacaktır. Bu nedenle Ağustos ayındaki doğum öncesi iznin çalışmadığı için doğum sonrasına aktarılması söz konusu değildir.

bunu ben de okudum da, bu memurlar netin çıkarımı. bazıları alabildiğine göre il ve ilçe meblerde farklı yorumlanmış.
tatil yıllık izinden sayılıyo ama ben seçmedim ki tarihini, okul olsa çalışabilirim rapor da alıyorum. malesef meb de bi konuda tek bi uygulama yok. inş bahtımız açık gider de aktarabiliriz.

Ohh güle güle giysin bebişinn bende bebek şekeri için küçücük yelekler örüyorum ilk defa aldım elime böle bişey çok tatlı oluyorlar baya uğraştırcaklar beni ama olsun :)
AMA COK ZEVKLI OLUO BEN BU HEVESLE BUGUN BITIRCEM YELEGI GALIBA BI TARAFINI BITIRDIM BILE:))BIDE AYNI RENKTE PATIK YAPCAM BIDE SACBANDI ÖRCEM ÜSTÜNEDE ÇİLEK MODELİ YAPMAK ISTYRUM ÇİLEK KIZOLCAK:1::emir_bebek::emir_bebek:

selam annecikler.. öncelikle anneler gününüzü kutluyorum..neler yapıyorsunuz bakalım??
biz hastayız ya öylecene yatıyom.. hapşırcak oluyom hapşıramıyom gözlerimden yaşlar akıyo burnum akıyo durmadan yaşlanıyo gözlerim ekranı zor görüyom vallah.. yarında doktor kontrolümüz var inş daha da hasta olmamda rahat rahat çıkarırım kuzumu görmenin keyfini... :43: :43: :43: :43:

COK GECMIS OLSUN CANIM

bunu ben de okudum da, bu memurlar netin çıkarımı. bazıları alabildiğine göre il ve ilçe meblerde farklı yorumlanmış.
tatil yıllık izinden sayılıyo ama ben seçmedim ki tarihini, okul olsa çalışabilirim rapor da alıyorum. malesef meb de bi konuda tek bi uygulama yok. inş bahtımız açık gider de aktarabiliriz.

bi kaç yerde aynı ifadeler var. 10 yıldır çalışıyorum aksi yönde uygulamaya rastlamadım. ha çok uygulamaya rastladım mı, ona da rastlamadım :)
bence de haklısın. doktor çalışabilir dedikten sonra neden aktaramayayım ki..
almanya da dogum sonrası ücretli izin 9 ay, üstüne eger yardımcın yoksa evine hemşire gibi yardımcı gönderiyorlarmış.
bizimkiler anca emeklilik yaşını uzatsınlar. e uazatın uzatmasına da bu süreçteki haklarımı da iyileştirin:)

ama dediğin gibi. her ilçe farklı bir cumhuriyet, hepsinin uygulaması da başka başka oluyor.
umarım siz aktarabilirsiniz. bu müdürle benim için zor:1::1:

Back
X