2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mattika ben mecburen temmuzda baslayacagim. temmuza kadar hic vaktim yok. birde bebek odasinin badana derdi var.

bizde odayı badana yaptıracağız canım, boya mutlaka su bazlı olmalıymış ve rengi çok açık yeşil,çok açık pembe gibi soluk renklerde olmalıymış, geçen gün Tv'de öyle dediler , aklınızda bulunsun :34:

valla temmuzdan sonra da erken dogum riski olur da yatarsam evde ablam gibi nasil yapcam alisveris di mi? fazla rahatim ben de...

canım maşallah bebişineeeeee
sonuçlarının iyi çıkmasına sevindmmmm

amanda amannnnnnn
maşallah bıdıklara annnesiiiiii
umarım sonuçlarda iii çıkarrrr

canım hayırlısıyla umarım bu sene olur,bebiş uğurlu gelir
dualarımız seninleeeeeeeee
biz iyiyz bu aradaaaaaaaaa
tepişip duruyozzzzz teyzesiiiiii

saol cnm negüzel tepişiyosunuz. Ah benimki ters durduğu için hareketleri herzaman net olmuyor demin elimikoydum bikaç defa pıtpıtladı:) şimdide ona müzik açtım bakalım şimdilik tepki yok:)

dream bizim bebek odasinin duvarlari kese kagidi. cocuk iiiyice depresif olcak, vanilyaya cevirmeyi planliyordum ama acik yesil de olur. bazen de duvar kagidi mi kaplatsam diyorum.

valla temmuzdan sonra da erken dogum riski olur da yatarsam evde ablam gibi nasil yapcam alisveris di mi? fazla rahatim ben de...

Bence birakma ozamanlara 7 aylikken alisverisini bitir bu bebeklerin nezaman gelecegi belli olmaz.kizimda ocak anneleriydik ekimde kasimda kctane dogum oldu dusun?son aylarda yormamak lazim bol bol dinlenmece artik bize.

mattika bazi seyleri netten ismarlicam ama birsuru insan daha erken deyip duruyor. bizde kocamla serdik oturuyoruz. halbuki hareketler yavaslsmaya basladi bu ay. 7. ayda dilim cikarak gezerim artik.

ecrin gercekten vaktim yok, vaktim olunca tadini cikara cikara almak ostiyorum. ama bari hastane cikislarini alayim da bebegin giyecek bir donu olsun dogdugunda di mi?

iyi geceler kızlar,

ben bugün tetanoz aşısı yaptırdım, sağlık ocağı 16. haftada yapıyor, ama ben dr.umun isteği ile 21. haftama ertelettim ve bugün oldum.

Ben de bu hafta bebek odasını çok uzun uğraşlar sonucu ablam ve eşime boyattım. Duvralar beyazdı yine beyaz olsun istedim. Oda takımım da beyaz olacak ve tabiki mavi aksesuarlar...

yarin saglik ocagina gitmeliyim artik. tetanoz asisi kacinci haftada yapiliyordu?

Sabah bende gidecegim tsh lara bakilcak yine duzeldiyse ilaci kesicez ins.birde asi tek doz ol dedi doktorum onu yaptircam yrin ufff ins agrimaz kolum kizimda cok agri yapmisti.

iyi geceler kızlar,

ben bugün tetanoz aşısı yaptırdım, sağlık ocağı 16. haftada yapıyor, ama ben dr.umun isteği ile 21. haftama ertelettim ve bugün oldum.

Ben de bu hafta bebek odasını çok uzun uğraşlar sonucu ablam ve eşime boyattım. Duvralar beyazdı yine beyaz olsun istedim. Oda takımım da beyaz olacak ve tabiki mavi aksesuarlar...

hayırlı olsun odanız:) bende beyaz istiyorum bakalım

ecrin gercekten vaktim yok, vaktim olunca tadini cikara cikara almak ostiyorum. ama bari hastane cikislarini alayim da bebegin giyecek bir donu olsun dogdugunda di mi?

Hih hih bencede al yoksa senin oglana 2 incir yapragi gerekecek:)ortersiniz artik onlarla:)

Selam anneler:3::3::3:
Nezle oldum malesef ya:2::2::2::2:
Bende daha alışverişe başlamayanlardanım:1::1:cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum:1:çok fazla bir şeyde almak istemiyorum ama bakalım:1:

tesekkurler esteban. belki yarin onu da yaparlar.

tentation devit-3 mu kullan dedi saglik ocagi sana da? prospektusunde hamileler kullanmasin yaziyor, Dikkat!!!

Back
X