2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Eki Görüntüle 417287 Eki Görüntüle 417288

kızlar cocuk odası ıcın bole degısık seyler arıyorum bunlarda ındırıme gırmıs nasıll sızce?
bıde cuma gunu bimm markete bebek araabası gelıcekmıs 13o tl nasıl bı gıdıp bakıcam zonguldak cok yokuslu oldugu ıcınn bebek araabası kullanılmıoo .. anca sahılde ınıp gezdırmeye cok kalıtelı bısey ıstemedıgımden alırım belkı dıyorumm.. kalıtelı alsakk mumkuunn deıll kullanmam dık yokusluu bol merdıvenlı bı yerde yasıyorum :((

stickerları seviyorum ama bazıları odalarda çok fazla duruyor bence odaya uyumlu ve fazla göz yormazsa hoş olabilir..
bimdeki arabayı bende gördüm, 3 tekerli arıyorum bende ama görmeden bişey diyemeyeceğim gidip bakmak lazım sağlamlığına

günaydın kızlar..suksuk bilgilerimi yazmıştım ama beni eklememişsin hacı:34:neyse zaten bebişimin doğum tarihi yanlış hesaplanmış.. 1 hafta öne alındı:24: isim ravza, bebek erkek, sat 8 aralık, muhtemel dgm trh 12 nisan dedi doktor:49:

Son düzenleme:
Günaydınn kızlar. Biz kalktık kahvaltımızı yaptık. Buarada sütü içmenin bi yolunu buldum. Çilekli milkshake :) hem kokmuyor hemde 1dkda hazır. Deneyin derim:) şimdi ev toplama zamanı sonrada nasipse ders çalışmam lazım. Hepinizin günü çook güzel geçsin

Günaydınn kızlar. Biz kalktık kahvaltımızı yaptık. Buarada sütü içmenin bi yolunu buldum. Çilekli milkshake :) hem kokmuyor hemde 1dkda hazır. Deneyin derim:) şimdi ev toplama zamanı sonrada nasipse ders çalışmam lazım. Hepinizin günü çook güzel geçsin

bende anca nesquik ile içiyorum sütü :) kolay gelsin sana..

günaydın hanımlar saat 11 de dr gidicem kızımı görücem çok özledim yaa şimdi iyi bir kahvaltı yapıp çıkıcam :))))dün d&r den bebek anı defteri aldım kızlar çok güzel :)))

kızlar size birşey doymak istiyorum iştahınız nasıl ben doymak bilmiyorum özellikle akşam yemeğinde sofradan kalkmak hiç içimden gelmiyor yemek yerken kendimden geçiyorum.herşey nekadar lezzetliymiş.

günaydın hanımlar saat 11 de dr gidicem kızımı görücem çok özledim yaa şimdi iyi bir kahvaltı yapıp çıkıcam :))))dün d&r den bebek anı defteri aldım kızlar çok güzel :)))

ooh doya doya gör bebeğini kocaman olmuştur :nazar: ne güzel bende bebeğim için günlük gibi birşey yapmayı isterdim ama hep üşendim :(

günaydın kızlar..suksuk bilgilerimi yazmıştım ama beni eklememişsin hacı:34:neyse zaten bebişimin doğum tarihi yanlış hesaplanmış.. 1 hafta öne alındı:24: isim ravza, bebek erkek, sat 8 aralık, muhtemel dgm trh 12 nisan dedi doktor:49:

12 nisan mııııııııı:52: çok güldüm kendime:1: eylül dicektim:37:

anneciklerrr günaydın hepınıze..

aksam uyuyamadıgım ıcın ıse gıtmedım :( kızımla kahvaltımızı ettık...
sımdı pıtırdamaya baladı zıprım :)
yarın ayrıntılı ultraonum varrrr bı yandan 1 aydır cok ozledıgım kızımı gorucem dıye sevınıyorum...:46: bır yandan ise her sey yolunda mı dıye telas yapıyorumm:18:

su testlerı bı bıtırseydık....

kızlar size birşey doymak istiyorum iştahınız nasıl ben doymak bilmiyorum özellikle akşam yemeğinde sofradan kalkmak hiç içimden gelmiyor yemek yerken kendimden geçiyorum.herşey nekadar lezzetliymiş.
anlaşılan doymaya bayağı kafayı takmışsın.:39:sormak yerine doymak yazmışsın:1: bende de durum aynı.. akşama kadar işim bişeyler tıkınmak:56:

yarın ayrıntılı ultraonum varrrr bı yandan 1 aydır cok ozledıgım kızımı gorucem dıye sevınıyorum...:46: bır yandan ise her sey yolunda mı dıye telas yapıyorumm:18:

herşey çok güzeldir merak etme senn ;) bende çok özledim taa haziranda göreceğim. valla her gece rüyamda doktorlar ayrı bir test yapıyo bana sıyırmama az kaldı :37:

testler bitmezki sonrada şeker testi var, sonrada geriden geliyodu, ilerden gidiyodu derdi başlayacak :27:

anlaşılan doymaya bayağı kafayı takmışsın.:39:sormak yerine doymak yazmışsın:1: bende de durum aynı.. akşama kadar işim bişeyler tıkınmak:56:

aaaayyyyyyyyy çok güldüm hakkaten sormak yerine doymak yazmışım.evet kafayı çok taktım.çünkü ben yıllardır acıktığımı bile bilmeyen biriydim.açlıktan artık başım dönerdi halsizleşirdim birkaç lokma öyle yerdim.şimdi ise tabak tabak yiyorum farkında olmuyorum.midem hala boş gibi...mide kapasitem tavana vurdu.ne versem yutuyor.

hamilelik takvimimi nasıl değiştirebilirim:44:
profılden cızelge yazıo ordan oluo cnm
hadı bakalım ıı haberlerını beklıyoruz cnm
bende anca nesquik ile içiyorum sütü :) kolay gelsin sana..
bende 3 gundur aksamları bır bardak ıcıyorumm soguk olarakk :))

kolay gelısnn canımm ..

kızlar selam ben dün mothercareden beşik aldım
defoluymuş ondan dolayı baya bir indirimli aldım gıcırdaması var ama eşim yağlarız dedi
şimdi kaldı oda takımı ve bebek arabası en pahalı kalemlerde onlar :)

Back
X