2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hayırlı olsun güle güle kullanın bende mothercarede bi beşik gördüm minicik çok sevimliydi ama uzun süre kullanamayız dedi eşim vazgeçtikk

kızlar herkese merhaba... Geçen hafta İstanbul' daydım havuzlu han maceraları alışveriş turları falan yaptık annemle.... Alışveriş kısmı hariç herşey çok keyifliydi. Sizler nasılsınız. Herkes iyiydi değil mi??? Keyifler yerinde mi????

herşey çok güzeldir merak etme senn bende çok özledim taa haziranda göreceğim. valla her gece rüyamda doktorlar ayrı bir test yapıyo bana sıyırmama az kaldı

canım bırde benım tup bebek..
düşün..sperm bulunacak mı ıle basladı, yumurtalar gelısecek mı, dolenecekmı, 5. gune gıdecekler mı,tutacak mı, beta hcg katlanacak mı, kese olusacak mı, kalbını duyacakmıyım, kanamam bıtecek mı, ıkılı test, 4 lu test.................

ınan yoruldum artık...

ama kuzucugum oyle guclu kı nerelerden nereler geldık cok sukur....

bırde kanamam falan oldugu ıcın hıc 1 ay gecmemıstı randevularım arasında:) çok özledım fıstıkiçimi ve çok merak ediyorum bakabıldım mı dıye...

Allah hepımızınkını korusun ınssss

herşey çok güzeldir merak etme senn bende çok özledim taa haziranda göreceğim. valla her gece rüyamda doktorlar ayrı bir test yapıyo bana sıyırmama az kaldı

canım bırde benım tup bebek..
düşün..sperm bulunacak mı ıle basladı, yumurtalar gelısecek mı, dolenecekmı, 5. gune gıdecekler mı,tutacak mı, beta hcg katlanacak mı, kese olusacak mı, kalbını duyacakmıyım, kanamam bıtecek mı, ıkılı test, 4 lu test.................

ınan yoruldum artık...

ama kuzucugum oyle guclu kı nerelerden nereler geldık cok sukur....

bırde kanamam falan oldugu ıcın hıc 1 ay gecmemıstı randevularım arasında:) çok özledım fıstıkiçimi ve çok merak ediyorum bakabıldım mı dıye...

Allah hepımızınkını korusun ınssss

Dayanamadım geri geldim süt uyku getirdi yarım saat uyuyum dedim şimdide kaçtı öğlende arkadaşım gelicek. Buarada odaya bende çok uygun bi beşik bulsam alıcam. Park yatak istiyorum aslında ama odama zor sığar gibi bakıcaz artık

komple cıkıosun galıba ısten cnm sen

şimdiden kolay gelsin zor bir işe girişmişssin amanın gözümde büyüdü D Alalh kolaylık versn.
İzin almıyorsun sanırım tamamen ayrılıyor gibisin. hadi hayırlsıı bakalım

evet canım tam ayrılıyorum......inşallah bebeişimle yeni bir hayat başlıyor :)

eklerızz hacıı bı bakım belkı ekledım sen gormemısındırr
gulegule kullanın cnmm ...
amınn canımmm
haklısın canımm...alllah kolaylık versınn bebegını soguklarda bı bınanın ıcındee hastane kapılarında.. coplere bırakanlara nedıymm sımdı bız bukadar cabalarkenn alllahhımm affetsın

Son düzenleme:
selam kızlar dün kuzenim kuran okutuyordu oraya gittik kızımla ohh prensesler gibi ağırlandık valla hamiş olmak çok güzel :)) yaaa herkez karnın çok ufak duruyor bebiş nasıl gelişimi normalmi diyip durdular sinir oldum en son ayrıntılıya gittiğimde herşey yolundaydı acaba büyümedimi bebişim kafama takıldı dr gitsem daha erken randevuma 2 hafta var ama çok sıkıldım ya bişey varsa diye poooffff

buarada şükriyecim haziranın ilk haftası zonguldağa geliyorum kız görüşelim mi:)) görümcemin kızı oraya gelin gidiyor düğüne geliyoruz tam olarak neresinde bilmiyorum ama öğrenince sölerim.

yaa yemek yemekten hiç zevk almıyorum alanlarıda çok kıskanıyorum kuzularınıza yarasın kızlar sizede afiyet bal şeker olsun ben zorla yiyorum içim almıyor resmen(

ablamın komşusu doğum yaptı biz bugünde bebek görmeye gidiyoruz kızımla geziyoruz ana kız hadi görüşürüz öptüm hepinizi

boşver canım sen onları doktorun normal dediyse . demek ki senin iç karnın geniş takma kafana sen

goruselımm canımm buyurr gell :))

evet canım tam ayrılıyorum......inşallah bebeişimle yeni bir hayat başlıyor :)
OHH NEGUSEL HAYRLISI OLSUN INS CNM INS BENDE BORCLARIMI ODERIMDE EN KIA ZAMANDA MELEGIMLE OTURUM EVIMDE

HADI GOZUN AYDIN CANM COK SEVNMD MELEGINEDE MAŞALLHDARISI BAN ARTIK HAFTAYA BENIMDE AYRINTILIM INS GUZEL CIKAR

BU SABAH SAGLIK OCAGINA GITTIM KAN VERDIM INS KANSIZLIK CIKMAZ.BENIM SIRT AGRIM COK ARTTI KIZLAAR VE AYNI ANDA KARNIMA AGRI GIRIO DAYANILMAZ BI AGRI OLUO IKISI BI ANDA CILDRYRM (((KONTROLE GTTGMDE BI KACGUN RAPOR ISTICEM SİZ NASILSINIZ???

ılk ogrendıgımde hep dedıgın gıbı agladım canım.
ıcınde bırak annelıgı ınsan sevgısı olmayan ınsanların bebegı olurken benım nıye olmuyor dıye.
Ama sımdı cok mutluyum.tedavı gorurken cok kısı ıle arkadas oldum sımdı tek dılegım onlarında ıyı haberlerını almak

gunaydın cnm ıyız sen nasılsınn ? tekme yıyorummm sabahtan berıı bıde sankı ıcımde dalgalanıoo karnımıı yamulta yamulta senın bebıs nasıl?

biz de iyiyiz canım. benimkilerde kıpır kıprlar sabahtan beri. şeker yükleme sonucumu aldım bu arada biraz yüksek çıkmış cumartesi günü 100 gr olarak tekrarlayacağız bakalım

biz de iyiyiz canım. benimkilerde kıpır kıprlar sabahtan beri. şeker yükleme sonucumu aldım bu arada biraz yüksek çıkmış cumartesi günü 100 gr olarak tekrarlayacağız bakalım

neden ıkıkez cnm devlet hastanesınde bıkez yapılıo merak ettım sımdı :26: masallah kuzunaa

saol canımm ...ıns cnm hayırlı haberlerını beklıyoruzz

benımde sag baldırım agrıyor yurudugum zaman neden bılmıyroumm.. bel agrım cok oluyo.. yatsamda gecmıoo ..

aynen cnm yatsammda gecmıo dun annemde kaldım okdr cok agrım vardıkı annem hemn anlıo goturelım doktota dedı yok gecer dedım dıkkat et kndne dıo hıc bı iş yptrmadı bana bende yattgm yerden kzımın yelegını ordum arka tarafı kaldı:)))bugun abımde gelıo askerden yıne annemdeyımm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…