2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok güzel şeyler varmış deno da:)

ben de kaçar kızlar. ii geceler
tatlı rüyalar..

ben de çok uçak yolculuğu yapmak zorunda kaldım memleketim kayseriye aslında normalde olsa bu kadar gidip gelmem ama 4-5 aydır sürekli bir şey oldu gitmek zorunda kaldım. ne zaman gideceksin sınava? başarılar dilerim.
bebekler için her şey o kadar güzel ki insan alası geliyor hep. oda yapma işi çok keyifli bizde eşim ilgileniyor daha çok o benden daha ilgili dekorasyona..

ben de kaçayım yavaştan herkese iyi uykularrrr

hic dert etme...7 aylikken Amerika'ya gidip doguruyor ya herkes...ki senin daha yakin yerde...cok spor yaptim demistin, onun faydasini goreceksin bence, rahim kaslari ve kasik bolgesi gucludur senin...

Kötü düşünmüyorum ben de.. Yani düşünmemeye çalışıyorum.. İnsanlar işleri nedeniyle hamilelik boyunca seyahat ediyorlar. Dr. um onaylarsa ben de gideceğim. Ki bu hamilelikteki 3. uzun mesafe yolculuğum olacak...Bebek olduktan sonra bu işler daha zor...Halletmek için mükemmel bir zaman...

Son düzenleme:

ya normalde uçak yolculuğunun bir sakıncası yok aslında... erken doğum riskin varsa doğumu tetikliyor. Beni stres, tek başıma valiz taşımak vsy daha çok düşündürüyor. Çünkü yalnız olacağım.. 28-29 haftamda gideceğim inşallah..
İyi geceler...

O marka cok guzel zaten.dun besik uyku setini begendim bende ama olculeri bizim besige uymadi icimde kaldi hala acaba alsamiydim diye:)

evet standart oldukları için pencere ve yatak ölçülerine dikkat etmek lazım.
Nerede satılıyor bu marka? yaygın mı bebek mağazalarında? Ben netten buldum da.. Gidip bakmak isterim nasıl diye.

Son düzenleme:

canım allah yardımcın olsun kalbini ferah tut önemli olan ayrıntılı ultrason sonucudur.doktorum 3 lü taramanın doğruluk sonucunun yüzde 60 olduğunu söylemişti ve yapmamı önermemişti.Bende yaptırmadım.3 hafta önce ayrıntılıya girdim şükürki hiç bir sorun çıkmadı.seninde öyle olacak inşallah.İyi haberlerini bekliyoruz.

canım saol rabbim yardımcım olsun benim bebeğimin...dua edinnn

Nerede satılıyor bu marka? yaygın mı bebek mağazalarında? Ben netten buldum da.. Gidip bakmak isterim nasıl diye.

Ben belis diye bir magazada baktim ama yanilmiyorsam ebebekte bu markayi bolca satiyor.

anlıyorum hassassınız ama ben de o annenin ricası olan bir fatiha daha okunsun diye paylaştım.. ilk ve sondu.. duyan da gece gündüz bu tür üzücü şeyler paylaşıyorum sanıcak..okuyanların başına aynı şey gelicek diye bişey yok.. bu kadar hassaslığa vurup tepki göstermeye de gerek yok.. Allah sabır versin demek çok zor olmasa gerek..neyse umarım daha fazla uzatılmaz..

Ben normalde yesil olan bebek esyalarini sevmem ama bu marka yesil ve mavinin okadar guzel tonlarini kullanmiski gercekten sakin huzur veren bir renk ortaya cikmis cok begendim ben ama uymadi iste.

Bence sende suan alinganlik yapiyorsun.cunku burda riskli veya kanamali sorunlu gebelik geciren arkadaslarda var onlarin boyle sey okuyup uzulmeleri cok olasi.ve herkes zaten hassas bu tur paylasim moral bozar ancak.ve ozaten dinen melek cennette onlarin duaya ihtiyci yoktur sefaatcidir sevdiklerine...

merhaba arkadaşalr bende bugün ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür herşey yolunda bi problem yok kızım 346r gr çıktı sizce normalmi...

ben 5.5 ayda 7 kilo aldım cnm.doktor normal ama dikkat et dedi

aslında ben pek takmıyorum kilo olayını.çünkü çok zayıftım.49 la hamile kaldım ikinci ayda 48 e düştüm.4.ayda almaya bi başladım.işte 10.5 kilo aldım.58.5 kiloyum ama hala kilolu bir görüntüm yok.hala kibar bir hamileyim.ama bu hızla gidersem pek kibarlığım kalmayacak gibi.çünkü artık kilo alımı artarmış:)neyse hayırlısı önemli olan bebişlerimiz

tabi cnm..benimde açıkçası pek umrumda değil.56 ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum hayatımda çıktığım en yüksek kilo..ama olsun bebeişim için herşeyy ))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…