2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm salı günü 2. düzey ultrasonografiye giydm ayrıntılı dediğin bu sanırım. normal bakılıyor vajinal değil. tek tek organlarını kemiklerini damarlarını kontrol ediyor parmaklarını sayıyor, 2li testin tekrarı gibi geldi bana hatta. tek fark artık Allah esirgesin bi fiziksel anomali varsa daha net gözlenebilmesi. hiç kilo almamışsın cnm 1 kg nedir ki ben 5 kg aldım. doktorum çok almışsın dedi hatta 5 ayda 5 kg yi çok buldu vitamini kesti. bende ilk 4 ay süt ve süt ürünlerinden tiksiniyordum artık sabah akşam 1 bardak süt içmeye başladım. İsmide çok güzel bebeşinin.

günaydın kızlar.. ya merak ediyorum yatağını dolabını alan arkadaşlar var mı , ben geç mi kalıyoruz acaba diye stres yapıyom kendime :))

cnm ben sadece çekmeceli beşik alıp yatak odama koymayı düşünüyorum ayrı bir oda yapmıycam ilk etapta. ve daha almadım şimdiden. yavaş yavaş kıyafet alışverişini yapıyorum 1-2 ay kalada alırım diye düşünüyorum. benim kardeşimin bebeği 1 yaşında doğru düzgün beşiğinde yatmadı bile annesinin kokusunu almadan uyumuyor beşiğe koyunca zınk de uyanıp ağlııyordu hep koynunda yatırdı kardeşim.

Allah eşine sabır versin ozamn çok zor oluyor bebek yatağına alışamayınca ben kızımı 9 ay bizim odada yatırdım ama kendi sepetinde yattı beşiğine koyunca dediğin gibi hemen uyanıyordu çok uyanık bunlar ya bu kez gündüz hep beşiğinde yatırmayı düşünüyorum sadece gece uykusunu sepette yatırcam inşallah zorluk çekmeyiz kızlar

kilo rekoru kimde acaba kızlar.en çok kilo alan ve en az kilo alan kim?ben bugün itibarı ile 10 buçuk kilo almış bulunmaktayım.doktor şimdiden bukadar alman fazla diyordu ama takan kim.

Ben 1 kg aldım ama kiloluydum zaten sizin kadar alsam yuvarlanirdim herhalde:)) herkes kendi bünyesine göre alıyor fazla takmamak lazım

teşekkür ederim..ben iyiyyim çalışıyorum..erkek olacak kısmetse..

Hosgeldin canimmm seninle de aynı günüz. Benim de oğlum olacak. Sen girdin mı ayrıntılıya?

Herkese günaydınn ben geldim dün günüm vardı öldümm öldümmmm daha misafir kaldıramam yani onu anladım :) Geçmiş baya aldı gitti bodoslamasına daldım geldim bi göz atarım şimdi..

nasılsnız kızlar bebişler nasıl? Ben pazartesi doktora gidemedim yine doktorun acil ameliyatı çıkmış önce cumartesiye ertledik sonra aradıalr yine ertelediler doktorumdan çok memnunum pazartesi gidecem şeker için hayırlısı artık :)

günaydınnnnnnnn hhoş geldin cnm
hoşbuldk cnm.. teşekkür edrm
kilo rekoru kimde acaba kızlar.en çok kilo alan ve en az kilo alan kim?ben bugün itibarı ile 10 buçuk kilo almış bulunmaktayım.doktor şimdiden bukadar alman fazla diyordu ama takan kim.

ben en son 20. haftamda tartıldım toplamda 3 kilo almıştım ama 1 haftadır iştahım çok açık.. tartıya çıkmaya cesaretim yok

günaydın tatlı anneler bende çok nete giremeyenlerdenim.geçmişi atlayarak takip etmeye çalıştım.herşey yolundaymış çok sevindim bizimde oğlumla herşey yolunda:)geçmişte bi arkadaşın sınıf öğretmeni olduğunu okudum.bende sınıf öğretmeniyim:)daha sık girmeye çalışacağım artık kendinize iyi bakın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…