kocaman olmuşsunuz..son bir haftadır biz de atağa geçtik
kızlar iyi geceler, uzun uzun okuyamadım sayfaları ama umarım herkesin bebişleriyle birlikte sağlıkları huzurları yerindedir mutlusunuzdur inşallah
18inde ayrıntılı ultrasound randevumuz var gidenlerden bilgi almak istiyorum da... ne kadar sürdü, nelere baktılar, vajinal mi yoksa abdominal mi bakıldı?
ben annemlere geldim bi haftalığına ondan çok sık takip edemedim konumuzuburda dayanamadım tanıdık doktor arkadaşımız var bi de ultrasound çektirdim meleğimin yüzü gözü heryeri görünüyor Allah'ım nazarlardan sakınsın hepimizin yavrularını... resmini de yüklerim prenses kızımızın (bu arada aynı babası ).. Bu arada kızımızın adı 'EYLÜL' karar kılındı.. babası seçti adını.. Babası da kızım kendi adını kendi seçicek demişti bi ay önce falan.. eylülde doğacak olursa Eylül, ekimde doğacak olursa da Ekin olsun demişti.. Eylülde bekliyoruz artık kesin gibi inşallah zamanında sağlıklı sıhhatli kıcağımıza almayı nasip etsin Rabbim...
benim kilo almama durumum aynen devam ediyor... toplamda bu haftaya kadar 1kg kadar aldım.. yemek yemeden sabah tartıldığımda 800gr falan farkediyor kendi kilomla.. Dr.um ve burada gittiğim aile dostu kadın doğum op. arkadaşımız da normal ne güzel işte çok kilo almayacaksın belli ki zaten spor yapıyordun beklenmedik bir durum değil falan diyorlar ama ben endişeleniyorum hep.. süt yoğurt süt ürünleri vs..hiççç yiyemiyorum içemiyorum süt bildiğiniz midemde kesiliyor çıkarıyorum pamucak pamucak çıkıyormecburen kalsiyum ilacına başladım...
sizin kilolar ne alemde? bu arada cadı kızım baya kuvvetlendi artık kıpırtılarını elimi koymadan göbeğime bakarak görebiliyorum.. balık gibi yer değiştiriyor, arada tepiniyor
Konu başlığımızı okudukça ne uyumlu olduk diyorum 'EYLÜL ANNELERİ' :) Tam Eylül annesi oldum yahu adıyla beklenen doğum tarihiyle :)
günaydın kızlar.. ya merak ediyorum yatağını dolabını alan arkadaşlar var mı , ben geç mi kalıyoruz acaba diye stres yapıyom kendime :))
cnm salı günü 2. düzey ultrasonografiye giydm ayrıntılı dediğin bu sanırım. normal bakılıyor vajinal değil. tek tek organlarını kemiklerini damarlarını kontrol ediyor parmaklarını sayıyor, 2li testin tekrarı gibi geldi bana hatta. tek fark artık Allah esirgesin bi fiziksel anomali varsa daha net gözlenebilmesi. hiç kilo almamışsın cnm 1 kg nedir ki ben 5 kg aldım. doktorum çok almışsın dedi hatta 5 ayda 5 kg yi çok buldu vitamini kesti. bende ilk 4 ay süt ve süt ürünlerinden tiksiniyordum artık sabah akşam 1 bardak süt içmeye başladım. İsmide çok güzel bebeşinin.
cnm ben sadece çekmeceli beşik alıp yatak odama koymayı düşünüyorum ayrı bir oda yapmıycam ilk etapta. ve daha almadım şimdiden. yavaş yavaş kıyafet alışverişini yapıyorum 1-2 ay kalada alırım diye düşünüyorum. benim kardeşimin bebeği 1 yaşında doğru düzgün beşiğinde yatmadı bile annesinin kokusunu almadan uyumuyor beşiğe koyunca zınk de uyanıp ağlııyordu hep koynunda yatırdı kardeşim.
hg canımm ıı yapmısınn yazıcıyada ıhtıyacımızz var okuyucudan cok :))) hayırlı olsun bebısın cnmm
aramıza hoşgeldin cnm
hoşgeldin
iyi yaptın gelmekle.. Nasılsın? bebiş nasıl?cinsiyet belli mi?
günaydınn.......
kilo rekoru kimde acaba kızlar.en çok kilo alan ve en az kilo alan kim?ben bugün itibarı ile 10 buçuk kilo almış bulunmaktayım.doktor şimdiden bukadar alman fazla diyordu ama takan kim.
teşekkür ederim..ben iyiyyim çalışıyorum..erkek olacak kısmetse..
günaydın suksukcom bende nete çok giremeyenlerfenim çok tatlısınız kızınla maşallaahhhh
günaydınnnn benim miniğimin adı da EYLÜL olcak inşallah...
teşekkür ederim..ben iyiyyim çalışıyorum..erkek olacak kısmetse..
hoşbuldk cnm.. teşekkür edrmgünaydınnnnnnnn hhoş geldin cnm
kilo rekoru kimde acaba kızlar.en çok kilo alan ve en az kilo alan kim?ben bugün itibarı ile 10 buçuk kilo almış bulunmaktayım.doktor şimdiden bukadar alman fazla diyordu ama takan kim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?