• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

2 ocağa az kaldı tatlım ben heycanlandım valla:52::52:evet belkide döllenme geç oldu ama ben belkiyemicem galiba bi tahlil daha yaptırayım..acaba yarın yaparlar mı özel hastanelerde??inşallah hepimiz duyarız küçük kalplarin atışlarını:46::46::46:

Canım yaparlar bence özelde sanırım öğlen 12 ye kadar açık oluyrlar yaptır baride kafanda bi soru işareti kalmasın
en azından rahatlarsınn
Amin canım inşallah duyarız da duyduğumuz o minik kalp atışları daim olur

Düşüklüğü ne kadar önemli bilmiyorum. Bence tekrar kan testi yaptır çünkü önemli olan artış oranı. Dr bende 48 saatte bir ayı saatlerde kan testi yaptırmamı istedi. Yeni değer eski değerin yaklaşık 2 katı olmalıymış. Sen yarın test yaptır ve hesapla bakalım olmsı gereken değerde misin..

tamam canım ben yarın hemen bi daha baktırıcam yazarım buraya..çok saol tatlım

Canım yaparlar bence özelde sanırım öğlen 12 ye kadar açık oluyrlar yaptır baride kafanda bi soru işareti kalmasın
en azından rahatlarsınn
Amin canım inşallah duyarız da duyduğumuz o minik kalp atışları daim olur

evet tatlım içimi rahatlatmam lazım..yaptırınca yazarım değerimide..çıkmam lazım benim iii akşamlar ..ve hepimize bebişlerimizle birlikte mutlu seneler:54::54::54::54:

canım biz buğün 5+6 yız
diğer bebeğimin kalp atışlarını 6+1 ken duyduk 6+5 ken bebeğim benden ayrılmış malesef ki benim bundan haberim 9. haftata oldu psikolojm alt üst durumdaydım Allahım inşallah bunu bana bağıişlar sağsağlim bi şekilde
canınm senin bebek daha küçük haftaya başlar benimde bi hafta oluo başlıyalı
bence baktırma artık pazartesi
ne zaman verdi dr. bi sonraki randevunuuu

siz bizden öndesiniz seninki büyük abla ya da abi :)
canım neden canını sıkıyorsun ki her zaman aynı şey olacak değli ya
zaten her kadın düşük yapar bu hiç olmsından iyidir .1. bebeğin de eşleşme hatası olmuştur olur öyle şeyler
benim de 2 kez kimyasal oldu yani aa hamileyim diye sevindim değer düştü
ama bunda Aallhım değerimi yükseltti
sende de eminin her şey güzel gidecek :)
ben hep dua okuyorum
Allah yardımcımız olsun meleklerimiz korusun
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlarr merhaba, galiba ben de hamileyiiim... :49: :17: :17:

hoşgeldin :) hayırlı olsun

Kızlarr aranızda hamilelikten dolayı çok uyuyan var mı?????
Ben var ya paso uyuyorm eşimin yüzünü bile günde ancak 3 saat göreblyrmmm

Ben de biraz yorgun hissediyorum ama sık idrara çıktığım için bölük pörçük oluyor. Sabah 6 da dikiliyorum ayağa.

Merhabalar aranızda bende varım :) Bende eylul anne adayıyım :) Rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın :49:

Ben bilmiyorum aslında henüz adetime 1 hafta vardı bugün test yaptım silik çıktı.
Yani dr falan 1 haftadan önce gitmem sanırım adet günüm geçsin bari..
son adet th.8 aralıktı batımsa 5 6 ocak diyebilirim.
sat8 aralık ,bat 6ocak nette baktım beklenen doğum 13 eylül çıkıyor.1 oğlum var ayrıca.. :38: hepimize hayırlısını diliyorum...

Canım sat : 27 kasım
beklenen dogum tarıhı : 2 eylul
yasım : 27
inşaAllah ilk bebeğim olacak

Ben bilmiyorum aslında henüz adetime 1 hafta vardı bugün test yaptım silik çıktı.
Yani dr falan 1 haftadan önce gitmem sanırım adet günüm geçsin bari..
son adet th.8 aralıktı batımsa 5 6 ocak diyebilirim.
sat8 aralık ,bat 6ocak nette baktım beklenen doğum 13 eylül çıkıyor.1 oğlum var ayrıca.. :38: hepimize hayırlısını diliyorum...

merhaba hayırlı olsun
hangi testten yaptın acaba gebelik testi mi (erken gebelik testi mi) hangi markadan yaptın acaba
benimde bat 5 ocak bende bakmak istiyorum ama çıkmaz dıye bakmıyorum

merhaba hayırlı olsun
hangi testten yaptın acaba gebelik testi mi (erken gebelik testi mi) hangi markadan yaptın acaba
benimde bat 5 ocak. bende bakmak istiyorum ama çıkmaz dıye bakmıyorum

Bak canım erken döllenme olduysa çıkabilirr...
sabah yap istersen ucuz bi test kullandım1.5 lira :1: :1:DE Bİ gebelik testi yap sen de canm ya da elinde hangisi varsa..

Bak canım erken döllenme olduysa çıkabilirr...
sabah yap istersen ucuz bi test kullandım1.5 lira :1: :1:DE Bİ gebelik testi yap sen de canm ya da elinde hangisi varsa..

yaaa heyecanlandım şimdi:))) inşallah erken gebeliktir benimde
seninle gunlerimiz aynı benimde sat 8 aralık bat 5 ocak .3 aydır deniyoruz
sabah yapmak daha mı doğru sonuç veriyor elimde 1 tane testim var.
sabah ilk idrarla mı yoksa ilk idrarla olmayacak mı
ayyy inşallah hamileyimdir :))

yaaa heyecanlandım şimdi:))) inşallah erken gebeliktir benimde
seninle gunlerimiz aynı benimde sat 8 aralık bat 5 ocak .3 aydır deniyoruz
sabah yapmak daha mı doğru sonuç veriyor elimde 1 tane testim var.
sabah ilk idrarla mı yoksa ilk idrarla olmayacak mı
ayyy inşallah hamileyimdir :))

Sabah ilk idrarınla yap canım umarım sonucun inş pozitif olurr....

günaydııınnnn...ben de aranıza yeni katıldım.İnşallah eylülün ilk haftası ikinci kez anne olacağım.Allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..

Back
X