Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Beni de listeye ekler misiniz kızlar :)
SAT : 03.12 Doğum tarihi : 08 Eylül Yaş:30 Bursa
hoş geldin aramızaaaaaaaaaaa
belirtiler varmı peki sende
Hoşbulduk canım,
Yaşadığım belirtiler göğüslerimde şişkinlik ve hassasiyet,gaz sancıları,bel ağrısı,kasık ağrısı,mide yanması şeklinde.
27 aralık'ta bhcg baktırdım 27 çıktı,30 aralıkta tekrar baktırdım 153 çıktı,gün gece idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı :))
günaydııınnnn...ben de aranıza yeni katıldım.İnşallah eylülün ilk haftası ikinci kez anne olacağım.Allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..
Merhaba,
Beni de listeye ekler misiniz kızlar :)
SAT : 03.12 Doğum tarihi : 08 Eylül Yaş:30 Bursa
Ben bilmiyorum aslında henüz adetime 1 hafta vardı bugün test yaptım silik çıktı.
Yani dr falan 1 haftadan önce gitmem sanırım adet günüm geçsin bari..
son adet th.8 aralıktı batımsa 5 6 ocak diyebilirim.
sat8 aralık ,bat 6ocak nette baktım beklenen doğum 13 eylül çıkıyor.1 oğlum var ayrıca..hepimize hayırlısını diliyorum...
doktora gittin ve belirtiler var mı bende hiç belirti yok anlamadım gitti
ben de belirti yok ya((
korkuyorum hcg düşer diye her gün test yapıyorum kafayı yiyeceğim
sadece akşamları kasık ağrsıı oluyordu o da kalmadı
göğüs çevrem sızlıyor çok değil o da bu saabah kalamdı
korkuyorummm
ben de belirti yok ya((
göğüs çevrem sızlıyor çok değil o da bu sabah kalamdı
korkuyorummm
sevdacım belirtilere takılma bence
bende de öyle bariz bir belirti falan yok
göğüslerim bile adet öncesi gibi biraz ağrılı ama çok değil
aynen ya bende de belirti yok hatta sabah eşimle konuştum bende hiç belirti yok diye bir tek biraz kasıklarım ağrıyor,ara ara .az önce test yaptım tekrar bu sefer 2. çizgi kıpkırmızı olmuuuşşşş)) sanırım gerçekten belirtilere aldanmamak lazım,benim kızımda hiç ama hiç belirti yoktu,demek değişebiliyor
Senin de gebeliğin hayırlı olsun. Kan tahlili yaptırdın mı? Eğer idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar. Benim adetimden sonra 23. gün kan testim 43 çıkmıştı. Öyle anladık zaten.
sevdacım belirtilere takılma bence
bende de öyle bariz bir belirti falan yok
göğüslerim bile adet öncesi gibi biraz ağrılı ama çok değil
aynen ya bende de belirti yok hatta sabah eşimle konuştum bende hiç belirti yok diye bir tek biraz kasıklarım ağrıyor,ara ara .az önce test yaptım tekrar bu sefer 2. çizgi kıpkırmızı olmuuuşşşş)) sanırım gerçekten belirtilere aldanmamak lazım,benim kızımda hiç ama hiç belirti yoktu,demek değişebiliyor
evt belirtiye takmamak lazım idrar testi yaptım 2 gün önceki idrara testime göre 2 katı koyulukta demekki takmamak lazı gerçekten :)
ama işte ilk gebelik uzun bekleyiş pimprikli oluyor insan
ben de belirti yok ya((
göğüs çevrem sızlıyor çok değil o da bu saabah kalamdı
korkuyorummm
Bende de hiç belirti yok. İlk duyduğumuz belirtiler adet günlerimizdeydi. O da vücut adet olmaya alıştığı için bu belirtileri veriyormuş. O günler geçtikten sonra hiç belirti kalmadı bende. İlerde olacak mutlaka ama şimdi tadını çıkartın :) Bende bu aralar çok çabuk yorulma oluyor. Salondan yatak odasına yürüyeyim kalbim gümgümgüm atmaya başlıyor. Nefes nefese kalıyorum. Bugün elevit kullanmaya başadım. Bakalım yorgunluğuma faydası olacak mı?