• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar ebrumaternity de çılgın cuma başlamış bir göz atın derim ben iki elbise siparişi verdim bile umarım güzel çıkar ürünler.

yazıkk ac kalıo demekkıı:)) neden yıyomuss kıı :18::18::18::18:
heheaynısını bende düşündüm hehe:)

kızlar herkese günaydın....benim Allah kısmet ederse kızım olacak ve ismini Alya koymak istiyorum...sizce nasıl?

ismiyle yaaşasın canım sen sevdiktne sonraaönemi yok hiçbirşeiyn canım değişik bir isim ama anlamını merak ettim doğrusu.

GÜNAYDIN kızlar dün şeker yüklemem vardı henüz sonuçları çıkmadı bebişim 616 gram olmuş herşey yolunda sezeryan ve herşey normal gittiği takdirde 10 unda doğum olabilirmiş :)
birden heyecan sardı artık öbür aydan sonra 2 haftada bir kontroller olacakmış yaklaşıyoruz sanıyorum yavaş yavaş sona :)
toplamda 4,5 kg almışım böle kızlaar

gözün aydın cnaım darısı diğer kızlara olsun inş.
kilon çok güzel maşallah bebişte haftasına göre güzel cnaım :nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın canm alya güzel bir isim benimde listemde wardıı içine siniyor ise bence koy.. bide aile fertlerinden herkes yorum yapıo kafanı karıstırmalarına izin werme eşin ile sen içinize sindirdsiyseniz koy bence
bende kızımın adını VENÜS koymak istiyorum sahne ismi gibi diyor çevremdekiler sinir oluyoruum o yü<den hala ismi yok

venüs:)çok gizemliiii,
sanırım ben koymazdım önemli olan senin sevmen canım

kızlar doktorum aradı şimdi şekerim yüksek kanım az idrarım kötü çıktı :(
birdaha şeker yüklemesi yapılıcak idrar kültürü off off moralim çok bozuldu

hay Allahh geçmiş olsun canım inş. ciddi birşey çıkmazzz, kan ilacı almayla halledersin canım kan değerleirn yükselir benimde düşüyormuş kan ilacını günde 2 ye çıkardı dr um.
ŞEker içindediyet uygulayabilrisin fıstık dr un seni güzel yönlendirecektir morleini bozmaaa stres morel bozuklu şekerin en pis dostu.
Allah daa büyük sıkıntılar vermesin.
İdrar enfeksiyonuda olmayan hmaile yok hepimizde var nerdeyseee bol bol su iç.

heheaynısını bende düşündüm hehe:)

ismiyle yaaşasın canım sen sevdiktne sonraaönemi yok hiçbirşeiyn canım değişik bir isim ama anlamını merak ettim doğrusu.

alya isminin anlamı

Alya ismi Arapça kökenli olup (&#1571;&#1614;&#1604;&#1618;&#1593;&#1614;&#1604;&#1610;&#1575;&#1569;&#1615;) &#8220;şeref&#8221;, &#8220;sema&#8221;, &#8220;dağ tepesi&#8221; ve &#8220;yüksek yer&#8221; manalarına gelmektedir

alya isminin anlamı

Alya ismi Arapça kökenli olup (&#1571;&#1614;&#1604;&#1618;&#1593;&#1614;&#1604;&#1610;&#1575;&#1569;&#1615;) &#8220;şeref&#8221;, &#8220;sema&#8221;, &#8220;dağ tepesi&#8221; ve &#8220;yüksek yer&#8221; manalarına gelmektedir

hım gerçekten anlamı buysa çok hoşmuş canım.
Dün suksuk bir link paylaşmıştı anlamlrı ynalış bilinen isimlerle ilgili linki bulamadım rica edelim tekrar paylaşssın canım bir oraya baksana bu isim için

Son düzenleme:
Günaydınnn göbişliler nasılsınız :) Hayırlı cumalar olsun... Bebişlerimiz sağlıkla hayırla gelsin inşaallah...

Teyzeleri Aişe hepinizi öpüyomuş öyle dedi... Bu arada göbişim sert taş gibi oldu futbol topu gibi oldum :37::37::37: Kızlar isim konuşuluyo heralde Bende aişe Elif idye düşünüyodum ikiside ağır isim Ama Aişeden vazgeçmediğim için Aişe Süreyya düşünüyorum nası?

Günaydınnn göbişliler nasılsınız :) Hayırlı cumalar olsun... Bebişlerimiz sağlıkla hayırla gelsin inşaallah...

Teyzeleri Aişe hepinizi öpüyomuş öyle dedi... Bu arada göbişim sert taş gibi oldu futbol topu gibi oldum :37::37::37: Kızlar isim konuşuluyo heralde Bende aişe Elif idye düşünüyodum ikiside ağır isim Ama Aişeden vazgeçmediğim için Aişe Süreyya düşünüyorum nası?

ben Elif ismini severim güzel bir isim bence ben de kızıma zeynep yada zeynep duru düşünüyorum oğluma furkan yiğit düşünüyorum ama daha kara veremedik:emir_bebek:

Son düzenleme:
selam kızlar market alışverişinden geldim dalin sıvının kokusunu beğenmediğim için tecrübeli annelerin tavsiyeleriyle bebeğe dalan roxy deterjan aldımmm :12: miss gibi kokuyor

kızlar doğum fotoğrafçısı ayarlayan var mı aranızda? Ben bi yerle görüştüm ama biraz pahalı geldi. 500 tl+ kdv dediler:47:

kızlar doğum fotoğrafçısı ayarlayan var mı aranızda? Ben bi yerle görüştüm ama biraz pahalı geldi. 500 tl+ kdv dediler:47:

ben fotocu dusunmuyorum cnm .. bıraz extra bısey sonucta bızde kalıtelı bı foto makınesıyle gusel cekebılırız bu benım fıkırmm tabıkıde:23::23::23:

ben fotocu dusunmuyorum cnm .. bıraz extra bısey sonucta bızde kalıtelı bı foto makınesıyle gusel cekebılırız bu benım fıkırmm tabıkıde:23::23::23:

Bende senin gibi düşünüyorum eşimden iyi fotoğrfç mı var :) O çekecek her anı doğumada girecek zaten inşaAALLAH tabi ):

Back
X