kızlar ilk NST deneyimimizi yaşadık bugün. Sağ kasığımda ağrı vardı dünden beri, gecede pek uyuyamadım hatta, birde kasılma bugün çok sık oldu, normalde günde 2-3 kere olurdu ama bugün 9-10 kere olunca korktum doktorumu aradım.Normalde bu haftalarda rahim büyümesinden kaynaklı sancılar , ağrılar olabilir dedi ama kasılman 9-10 kere olduysa git bir görün bakalım yakın bir hastaneye dedi. tam idrar tahlili yaptır belki enfeksiyon vardır dedi, birde NST ye gir , gerçekten sancın var mı bakalım dedi, ama NST 'ye "toko olarak 20 dk." gir dedi. gittik hastaneye NST dogumhanede yapılıyormus, kapıdan girerken eşim bende gelıyımmı dedı, bende gel gel dedim. hemşirede bi kızdı, nereye geliyor burası doğumhane dedi

sonra bir odada başka bir hamiş daha yatıyordu onu tam NST ye bağlamışlardı ama karnında 2 cihaz bağlıydı, birde bebeğin kalp atısları duyuluyordu.bana hemsıre "toko NST" olacagı için tek bır alet bagladı sonra cektı gıttı, bende anlamadım saf saf makınenın ekranına bakıyorum korkuyla :18: birde seste cıkmıyordu benımkınden. sonra baktımkı makıneden kalp ekosu cekerken bır kagıt cıkar ya oyle bır kagıt cıkıyor, üstünde de kalp atışı gibi çizgi var, ama benim ki hep dümdüzdü, yanımdaki kızın, böyle hep inişli çıkışlıydı, anlamdı onun sancısı var benim yok

sonrada hemsıre geldı sancın yok dedı, ıdrar tahlılımde temız cıktı cok sukur, doktoru aradım soyledım sonucları, rahim büyümesine bağlı o zaman agrıların dedi, kendını hıc yorma, yat dınlen ve bol su iç dedi. çok şükür böylece atlattık yani ...