2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay saol kıyamamki sana hmaile hamile kalkıp yemek yapıyorsun birde bizmi otlanacağızzz :54::54::54: saol şekerim.
ben neyemek yapıcam ay daha gidicem eveee yemek yapacağım ofss

evet bız otlanalım canım nolcak, zaten 6.30 da cık gıt yemek yap hıhıhı:)))

arabayı aldığınız yerin adresini tam olarak vermen mümkünmü kaynım izmirdee o bir gidip baksın arabaaya

ay canım bne bu krampları bir aydır istinasız herge yaşıyorum ki birkaç gündür gece 3-4 defa girmeye başladı artıky atarken dua ediyorum Allahım ne olur girmesin diyeçünkü ağlayarak acıyla uyanıyorum ve iki bacağım birden aksakk:( sabah acıyla kalkıyorum epey gelemiyorum kendimee çok fenaaa kramplar yaa.
Bugün itibariyle magnezyumumu akşam yatymaya ykaın alacağım gün içinde etkisi geçiyor sanırım

gecmıs olsun canımm,,, banada bır gece kramp gırdı ama agladım resmen agrıdan,hiç oyle olmadı daha oncede,, eşim de uyandı, adamıda korkuttum, dogurcam sandı benı agrı ıcınde gorunce, bacagım dıyene kadar tabi:))) ptesı soyleyım doktora ama, daha 1 kez gırdı, verırmı magnezyum bılmıyorum..

annenizin evi yakın değil mi kaynananızın falan gidin bari onlardan otlanın mis gibi hazır yemeğe konmak gibisi yoktur heral:9:de

gecmıs olsun canımm,,, banada bır gece kramp gırdı ama agladım resmen agrıdan,hiç oyle olmadı daha oncede,, eşim de uyandı, adamıda korkuttum, dogurcam sandı benı agrı ıcınde gorunce, bacagım dıyene kadar tabi:))) ptesı soyleyım doktora ama, daha 1 kez gırdı, verırmı magnezyum bılmıyorum..

kıyamam,
kesinlikle verir canım inş. birdaha girmezzz ama artarak devam ediyor yaa:((
muz vebadem iyi geliyormuş kramplara

ohhhh nr güzel kaynatıyorsunuz walla yaaa:21::21::21::21: sormayın oturtma yapayım dedim ben de kıymayı unutmuşum çıkarmayı, ben de sıcak suya bastım:17::17::17::17: şimdi çözüldü. revaninin başına geçtim evde irmik yok marketten alıp geldm :26::26::26::27::27::27: onu fırına attım şimdi o pişene kadar oturtmayı hazırlayıp arkasından onu da fırına vericem yanına da pilav yaptım mı tamamdır:46::46::46: bu arada şöyle bi göz gezdirdim de kızlar ben de bi gece krampla uyandım eşim hemen kramp giren yeri uvvetlice burkttu yani cimsikledi hemen geçiyor o zaman :53::53: bi arkadaşta ateşölçer sormuş ben chicco dan aldım . şimdilik bu kadar kaçtımmmm:kkk::kkk::kkk::kkk:

ohh senın az kalmış canım ne guzel , ayy az daha uyucam ya:)) ders mı ne dersı calısıyosun??

ay canım ben smmm yim birr ymm ile birlikte çalışıyorum bizim bağımsız denetim muhabbetinee internet üzerinden eğitimleirmiz varr birkaç güne kadar sınav olacak ona aşladı çalışmayada

annenizin evi yakın değil mi kaynananızın falan gidin bari onlardan otlanın mis gibi hazır yemeğe konmak gibisi yoktur heral:9:de

:(((((( anneciğim tam 11 saat uzaklıktaa3-4 ayda ancak görüyorum kuzum annemi, kayınvalidemde oğlunun yanında izmirdee hıhh
biz oğluşumla girerim mutfağaaa

hayır ben SANA gelcem :)) phahah,
annemın evi yakın canım,zaten kadıncagız tıksıntı bulantılarım oldugunda 10 ve 19.hftalardı, muhtesem haftalar salcadan tıksındım ya, 2ay ya bız gıttık annemlere yada bana yemek tasıdık:)))), yada eşim yaptı, allahtan bekarkende yanlız kalmısta, bılıyo yemek yapmayı:)).. şimdide ara ara verıyoo annem, iyi oluyo tbi, yanına yap bi salata, yada yap bi pılav yemek tamam:))

ohhhh nr güzel kaynatıyorsunuz walla yaaa:21::21::21::21: sormayın oturtma yapayım dedim ben de kıymayı unutmuşum çıkarmayı, ben de sıcak suya bastım:17::17::17::17: şimdi çözüldü. revaninin başına geçtim evde irmik yok marketten alıp geldm :26::26::26::27::27::27: onu fırına attım şimdi o pişene kadar oturtmayı hazırlayıp arkasından onu da fırına vericem yanına da pilav yaptım mı tamamdır:46::46::46: bu arada şöyle bi göz gezdirdim de kızlar ben de bi gece krampla uyandım eşim hemen kramp giren yeri uvvetlice burkttu yani cimsikledi hemen geçiyor o zaman :53::53: bi arkadaşta ateşölçer sormuş ben chicco dan aldım . şimdilik bu kadar kaçtımmmm:kkk::kkk::kkk::kkk:

ayy kız bir cik yapıp gelip gidiyorsunnn yaaa bak karışıyor hatlarrr:DDDDDD
sen diyeeeeee başka başka kişilere yazıyorum heee:D

hayır ben SANA gelcem :)) phahah,
annemın evi yakın canım,zaten kadıncagız tıksıntı bulantılarım oldugunda 10 ve 19.hftalardı, muhtesem haftalar salcadan tıksındım ya, 2ay ya bız gıttık annemlere yada bana yemek tasıdık:)))), yada eşim yaptı, allahtan bekarkende yanlız kalmısta, bılıyo yemek yapmayı:)).. şimdide ara ara verıyoo annem, iyi oluyo tbi, yanına yap bi salata, yada yap bi pılav yemek tamam:))

gel kız yemeğimin altını söndürdüm pekde güzel olmuş havamı da atmazsam olmaz ayooolll :49:

ay canım ben smmm yim birr ymm ile birlikte çalışıyorum bizim bağımsız denetim muhabbetinee internet üzerinden eğitimleirmiz varr birkaç güne kadar sınav olacak ona aşladı çalışmayada

ozamn başarılar dılıyorum canım, kolay gelsin.. benmde bu sene gıdebılecegım 2 kurs vardı(3Dçizim ve C sınıfı uzamanlık) hamıleyım dıye ikisiinde ggtmedım, sen ne guzel valla, iyi yapmıssın.
krampta muhtemelen hergun 1 tane muz yıyorum, oyuzden pek gırmıyo herhlde, aman diyim zaten o aksamkı fenadı..

Back
X