2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

all benden de o kadar uyudum uyucam bide işim warki sorma amirlerden biri gelse işin akibetini sorsa ne hale gelirim:) sabahları çalışıorum öğleden sonraları uyukluorum genelde

didemcim aynıyız yanı, banada sorsalar bısey herhlde burda yazdıklarımı solerım , yada saf saf düşünürüm, neyi diyo acaba dıye, bizim işler durgun baya zamandır, allahtan ordan yırtıyorum biraz:))

ozamn başarılar dılıyorum canım, kolay gelsin.. benmde bu sene gıdebılecegım 2 kurs vardı(3Dçizim ve C sınıfı uzamanlık) hamıleyım dıye ikisiinde ggtmedım, sen ne guzel valla, iyi yapmıssın.
krampta muhtemelen hergun 1 tane muz yıyorum, oyuzden pek gırmıyo herhlde, aman diyim zaten o aksamkı fenadı..

hımsss canım teşekkür ederim
sende birdahakine girersin
muzaa devam :D ben tırsıyorum kabızlık malum yiyeymiyorum:D ondan kramplar azıtıyor sanırım

ayyy son bir saat bende ordan burdan yemek topladım aksam onları ısıtacam yemek yapamam walla çok afedersinizde ewide b...k götürüo resmen çarsamba kadın gelicek onu beklio ben 6 6.30 arası ewdeyim o saatten sonra temizlik yapamıorum walla gün içinde kızım oynamıo pek ewe gidince bazen uzanıyorum oynamaya başlıo çok üzülüorum ozamn yazık btn gün raat etmedi die.. haftada 2 gün ewe gidiorum ancak saolsun annem yada kayınvalidem yemeğe çağırıyor annemlerde neyse yatıyorum da kayınvalidemlerde otur otur geberiyorum o yüzden onara yemeğe gitmekde pek ii değil yine ne warsa ewimizde war

hımsss canım teşekkür ederim
sende birdahakine girersin
muzaa devam :D ben tırsıyorum kabızlık malum yiyeymiyorum:D ondan kramplar azıtıyor sanırım

sende ye bence canım,demekkı o ıyı gelıyo bana, ben meyve ve salata cok yedıgım ıcın, kabızlık suanda gündemımde deıl, aman olmasında zaten:))
evet bı dahakı sefer gırerım ınsallah.

didemcim aynıyız yanı, banada sorsalar bısey herhlde burda yazdıklarımı solerım , yada saf saf düşünürüm, neyi diyo acaba dıye, bizim işler durgun baya zamandır, allahtan ordan yırtıyorum biraz:))[/QUO

:):) inş doğuma kadarda durgun gider dimi:):) aman iş yoğun olmasada otur otur insan yine yoruluyor sabah uyandığımda kızım dayan hafta sonuna 2 gün kaldı 3 gün kaldı die motive ediorum kızımı:):) bu arada masamı görsen ewrak yığılmıs durumda gören çalışıyorum sanar

:D ozaman makarna salatası yap süzme yoğurtla ama:D mayonez kullanma:D

yada patates salatası,ben salat akonusunda klasikçiyim:D
patatesi haşlıyorsun sıcak sıcak biraz tereyağıylaa ve karbiberle eziyorsun ve borcama alıyorsun biraz limon suyu sıkıp gezdiriyorsun. borcamda düzelttikten sonra üzerine süzme yorğurt yapıyorsun sarmısaklı ama çok az samrısaklı üzerine onu gezdiriyorsun kaşıkla düzelterek, bir tavada havuç soteliyorsun onuda en üstee döküyorsun, maydanozlada süsleyip dilim dilim ikram ediyorusn:DD eşeğin aklına karpuz kabuğu düştü ahanda akşam yapacağım:D

oyy bayılırım ben bunaa:56::56::56:

didemcim aynıyız yanı, banada sorsalar bısey herhlde burda yazdıklarımı solerım , yada saf saf düşünürüm, neyi diyo acaba dıye, bizim işler durgun baya zamandır, allahtan ordan yırtıyorum biraz:))[/QUO

:):) inş doğuma kadarda durgun gider dimi:):) aman iş yoğun olmasada otur otur insan yine yoruluyor sabah uyandığımda kızım dayan hafta sonuna 2 gün kaldı 3 gün kaldı die motive ediorum kızımı:):) bu arada masamı görsen ewrak yığılmıs durumda gören çalışıyorum sanar

hahhha, valla canım yapcak bısey yok, senın ıyımıs canım, ben ctesıde 3 e kadar calısıyorum, durgunlukta bı yandan ıyı hamılelık oldugu ıcınde, biyandan kötü, zamn gecmıyo,boşlukta yoruyo ınsanı, bütün gün netteyım:)) aksam eşim bilgisayarı acıyo ayy nolur acma şu bilgisayarı diyorum, bütüngün bakınca...
benmde annemler yakında o verıyo bazen yemek, bazen ona gıdıyoruz, eşimin aılesi sehır dısında..

hahhha, valla canım yapcak bısey yok, senın ıyımıs canım, ben ctesıde 3 e kadar calısıyorum, durgunlukta bı yandan ıyı hamılelık oldugu ıcınde, biyandan kötü, zamn gecmıyo,boşlukta yoruyo ınsanı, bütün gün netteyım:)) aksam eşim bilgisayarı acıyo ayy nolur acma şu bilgisayarı diyorum, bütüngün bakınca...
benmde annemler yakında o verıyo bazen yemek, bazen ona gıdıyoruz, eşimin aılesi sehır dısında..

ewet bütün gün nette sıkıyor ve iş olmayınca zamanda geçmior bilmem mi:) ayy çok şükür benim cmrtsi boş Allah kolaylık wersin.. o bizim herkes burda

ayyy son bir saat bende ordan burdan yemek topladım aksam onları ısıtacam yemek yapamam walla çok afedersinizde ewide b...k götürüo resmen çarsamba kadın gelicek onu beklio ben 6 6.30 arası ewdeyim o saatten sonra temizlik yapamıorum walla gün içinde kızım oynamıo pek ewe gidince bazen uzanıyorum oynamaya başlıo çok üzülüorum ozamn yazık btn gün raat etmedi die.. haftada 2 gün ewe gidiorum ancak saolsun annem yada kayınvalidem yemeğe çağırıyor annemlerde neyse yatıyorum da kayınvalidemlerde otur otur geberiyorum o yüzden onara yemeğe gitmekde pek ii değil yine ne warsa ewimizde war

işteyken arada bir etraftakilere çaktırmadan :1: elini göbüşüne koy sev onu ilgisiz bırakma annesi ben bebişimle konuşurum hep :16:

Kızlar geçenlerde Butik Bebe'de wollex marka travel sistem bebek arabaları vardı,görünüşleri çok güzeldi aklıma takıldı araştırdık eşimle.Pazartesi günü de izmirde bayiliğini yapan bir firmadan sipariş verdik.Salı günü elimize ulaştı,düşündüğümüzden daha da güzelmiş,puseti+ana kucağı+çantası var gayet kaliteli ve kullanışlılar.Tavsiye ederim.

eftellya cım bende gördüm nette o arabayı çok beğendim ama alıp almama konusunda kararsızım çok mu ağır sürüşü nasıl denedinmi birde kaça aldın canım ben sadece arabasını almayı düşünüyorum 450 lira idi fiyatı.

ayy benim hiç aklıma gelmedi bak doğru söylüyosun bende seweyim kızımıııııı

bende sevıyorum arada, ogluum canımıniçi dıyorum, bazende merak ettım oglumseni diyorum,oda oynuyoo,ah ozamn nasıl aglamaklı tuhaf oluyorum, allahıma şükürler olsun.. canımıniçi ılk defa bukadr anlamlı oldu :))

sagol canım valla, hadı senın az kaldı 15 dakıka:))
bende yenı uye oldumkadınlar kulubune,, ama ıyıkı olmusum ..,

ewet canım darısı sanaaa biran önce ewine kawusursun sende umarımm hosgeldin aramıza ozaman.. ben çıkıorum artık ancak hazırlanırım çıkmak için ewde işim olmazsa girerim arkadaslar kendinize ve bebişlere ii bakkkınnn

Back
X