Duymadım böyle bir şey.. Keyfi sezeryanları karşılamıyordur eğer zaruri bir sebeple sezeryan yapıyorlarsa onu da karşılamıyorlar mı ki acep![]()
benim ikiz ve bunu da mı karşılamıyor dedim, hayır dedi
herkese günaydınn
az önce kontrollerimi yaptırdığım hastaneyi aradım bize böyle bir bilgi gelmedi dediler..acaba sadece devlet hastaneleri için mi geçerli bu kural ??:26:
ben de özele gidiyorum.
GÜNAYDIN KIZLAR,
dün doktorda randevumuz vardı. oğlum 1 kilo kızım 860 gr olmuş ve ultrasonda oğlumu esnerken gördüm çok duygulandım ya ağlayacaktım nerdeyse
maşalah, :)
ben sezeryan olmayı istmeiyordumm ama bu uygulama çok saçmaaaa yaaaaaa zaten her yaptıklarınaaa sinir oluyorum yaaa anneyle bebeğin durumu tehlikeye grerse ne olacak mecburen sezeryan olack yinedemi karşılamayacak okadar çalış prim öde ama sigortan karşılamasın hay Allahım
aynısını sordum memura, ikiz ve sezeryanla olacak. hayır dei, ikizlerin d normal dgma ihtimalleri oldugu için karşılamıyormuş
o nasıl birşey nedemek karşılamıyor ya? Benim ikiz bebeklerim mecbur sezeryan olucam yine mi karşılamayacak![]()
valla bana öle sölediler. ya da benim hastnin uygulaması bu yönde bilemedim. paztsi tekrar konuşucam.
benim ikizleden biri baş, diğeri makat duruyor şu an. böle de giderse medcbur sezeryan
ıkız olupta normal doguranlarda var cnmmsenın dr bole yonlendırdı merak ettımm
![]()
ıkız olupta normal doguranlarda var cnmmsenın dr bole yonlendırdı merak ettımm
[/QUOT
evet canım doktorum sezeryan olucak dedi. ikizlerde normal doğum riskli oluyormuş biri doğarken diğeri sıkıntıya girebiliyormuş hiç böyle bir risk almaya gerek yok dedi ve etrafımda ne kadar ikiz annesi varsa sezeryan ile doğum yapmışlar. Ben de açıkcası biri doğurduktan sonra ikincisi sıkıntıya girdi hadi seni sezeryana alıyoruz demelerini istemem yani![]()
aynen ölyle, ikizlerde riske girmeden sezeryane alıyorlar
şimdi hastanemi aradım sezeryanı karşılamıyormu die yok öle bişee deiler hersey konusduğumuz gibii..
alla alla, ?:26: