çok sağol canım.. .dün sanırım bütün günümün hastanede geçmesiyle ve en sonunda doktorun beni öyle pat diye sen diabetsin!! demesiyle saldım çeşmeleri hüngür sangır ağladım... bugün herkes teselli etmeye çalışıyor, az evvel kahvaltı sonrası tokluk şekerimi ölçtüm 112 çıktı... tokluk şeker bile açlık sınırının altında.. eşim de ailem de üzülmememi büyütmememi söylüyor.. Bence yanlışlık oldu. yarın yine 100 gr yükleme yapılacak göreceğiz.. diyete dikkat ediyorum tabi artık 2 tabak yemek yok...
evet canım daha da iyiyim aslında kendimi hazırladım da allah daha büyük dert vermesin tabi.. iyi ki beni sevenlerle, destek verenlerle birlikteyim.. Herşey bebeğim için... canımın taaa içi o..
Dün 4 boyutluda (en sevindiğim andı zaten) gülümsedi bize bebişimiz. Ağzını açıp kapattı bir de çok tatlıydı yanakları :)) doğsun biran evvel ki öpeyim koklayım kuzumu...
Canım benim patron erkek ama prof. olduğu için çok anlayışlı bu konuda şanslıyım. bu konularda bilgilendirici bir de tabi. dün bu diabet olayı için de yaklaşık 15 dakika telefonda moral vermeye çalıştı (toplantıyı iptal edip işe gitmediğim için merak etmiş aradı, ağlarken açtım telefonu sebep-sonuç bağlantısı yaptı tabi sakin sakin anlattı. İzin hiç sıkıntı olmuyor bende

dün yoktum yarın yine şeker yükleme için için alıyorum mesela... darısı başınıza diyeyim canım. çok zor olur eminim ağız burun yapmaları... Sanki keyif için izin değil mi?
Doğum izni 2 ay önce ve 2 ay sonra olmak üzere 4 ay.. ama doktor izin verirse çalışmana o 2 aylık döneme girince çalışabilir raporu vermesi gerekiyor. Ama doğuma 15 gün kala doktor izin verse bile mecbur çıkıyorsun. Tabi maaş kesiliyor bu 4 aylık zamanda, devlet toplu halde 4 ay sonunda veriyor. Özelden rapor geçerli diye biliyorum. Bir muhasebecinize sorarsın canım. Şirket politikası farklıdır, devletten de isteyebilir.....
Canım iyi yolculuklar öncelikle ama İzmir'de beklediğn hava yok üzülerek söyleyeyim, dün iyiydi ama bugün yağışlı.. Gerçi buranın havasına güven olmaz. birazdan güzel bir güneş açabilir.. Ama yine de yağmurlu olduğunu bil :)) derken güneş çıktı bak ne dedim ama :))))))))))) az evvel sağanak vardı..