2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

olabilir tatlım. Sonuçta tatlıda kıpır kıpırlar:) sıkma canını gün boyu bekle. Tetenoza gittiğinde hemşire dinlesin kalp atışlarını için rahat eder :)

evet bu gün tetenoz aşım olduğu aklıma gelince sevindim zaten baktıtırım diye ...son bir haftadır böyle...:(

off yaaa kzıımın adını kaynanamın adını koymak istemiyorummmm eşim hergün saatlerce dil döküyor istemiyorum yaaa içim hiç rahat değil..:2::2:

bende hiç istemiyorum canım ve en başından söyledim ne kendi annemin adı olsun ne eşimin annesinin. eğer cok sıkıştırıyorlarsa iki isim koymayı düşünebilirsiniz.

Ben de... gözümden uyku akıyor bugün sersem gibiyim, yarın da sergi açılışımız var. yönetici olduğumdan organizasyon bana ait oluyor.. Uyanmaya çalışıyorum şimdi. Açık bir çay ile :)) bizim de babamız her gün kızımı sen götürüyorsun işe ne şanslısın diyor :))))))))))) sen öyle dediğinde aklıma o geldi güldüm kendi kendime :)

Farketmiyor canım.. şimdiden geçmiş olsun ;)

boş anlarda kendime alışveriş yapardım internetten şimdi hep kızıma birşeyler bakıyorum :))))) bir de mutfağa girmeye başladım artık.. annelik içgüdüsü müdür nedir ? :))) boğulma önleyici yastıklardan ben de alacağım, böyle bir rahatlık varken neden almadım diye aklıma takayım ki..? ;) yan yatma yastığı da alacağım... ben yeni yeni başladım alışverişe :)

Ablam önce prima almıştı.. Daha güvenilir diye, fakat pişik yapmıştı bizim ufaklıkları.. Sonra molfix aldı. Ondan çok memnun kaldı.. 2 çocuk büyüttü. Ben de molfix alacağım göbek bağı oyuntulusundan ;) Keşke o kadar çok almasaydın canım, çabuk büyüyorlarmış. Ama fişini atma, değiştirebilirsin belki ;)

Ohhh ne güzel bir hafta sonu bol oksijen.. Mayo güzel renkleri falan çok iyi ama rahat mı? Bir de üzerinde görsen.. Çünkü etekler göbekle fazla göstermesin? Zaten hassasız... ;)

Maşallah!! :nazar: şimdiden 2. planları :)))) benimki de içeride sıkılır 9 ay kardeş yapalım ona demişti bir ara... :)))))

:)))))))))))) Ay ne güldüm!!!! sabah sabah görünce nedense öyle bir yanma algıladım :))))))))))))))))) ay aman allah öyle yanma versin yeter ki canım.. soğuk su doldur leğene sok ayakları :)))))))))))) benimkiler de tombiş tombiş oluyorlar.. :)))

Canımm ben de şeker diyetindeyim.. :(( sıkıcı.. 2. tetanoz daha hafif geçiyor ilkinde ağrı hissettiysen.. Şimdiden geçmiş olsun.. Sağlık ocağında mı yapıyorsun aşını? Onlarda dinleme aleti var, kalp atışına baktırırsın için rahat etsin.. Ayrıca sakın aç kalma şeker diyeti diye, 2 saatte bir mutlaka ye çünkü bebeğin kan akışı azalıyor vücudunda.. (Doktora şeker yükleme için gittiğimde 4b usg de vardı, doktor önce aç mısın dedi evet şeker yükleme yapılıyor dediğimde o açıklamıştı kan akışları azalıyor bak diye kan dolaşımını izletti.. Ondan artık hiç aç kalmıyorum. İki saatte bir galeta light peynir salatalık veya domates mutlaka yiyorum.. A Bir de salatalık şekeri düşüren önemli bir sebze imiş hem de bol su ihtiva ettiğinden hem de mevsimi olduğundan bol bol tüket canım;)

Aminnn canım.. Seni dualar korumuş, verilmiş sadakan varmış tatlım ama çok güzel annesin dikkat çekiyorsun nazar değiyordur sana :nazar: ablam bana bir avuç dolusu nazar boncuğu aldı her kıyafetime takıyorum ve de her iç çamaşırıma takıyorum.. :))))))) ben de süslü anneyim ya herkes birşeyler söylüyor diye dayanamamış gitmiş almış :)))) sen de al lütfen nazara inanırım ben..

salatalığı ben meyve gibi yerim zaten söylediğin de iyi oldu canım teşekkür ederim ...peki sen de bebeğin hareketlerinde bi değişiklik oldu mu?

Mihracee canım çok gecmis olsun fena bisey atlatmissin çok şükür bı nefeste okudum valla, çok dikkatli yürümemiz lazım arkadaslar bastığınız yere çok dikkat edin aman. LYCEE ben de hala araba kullanıyorum son dk kadar da kullanmıştım kızımda arabaya binmekle kullanmak arasında bı fark yokki

yan yatma yastıgımı, ben ondan hiç bakmadım, bi bakıyım. evet yavas yavas annelık içgüdüsüyle hareket edıyoruz galıba, kuzenim son aylarda gece 3,4 kez uyanıyosun dıyo, bakalım hayırlısı,
bende alısverıs daha yapmadım canım, sadece listesini yaptım, birkac kıyafeti ve battanıyesı var daha kuzucugumun..
evet canım ;)) ben de yeni başladığım için 2 hastane seti, 2 zıbın takımı, 1 mini şortlu takımı 6 minicik patiş çorabı, ağız bezi 1 ilk giysi zıbını falan aldım :) halası da kızıma bir dolu şey örmüş battaniyesini gördüm bayıldım! dolabı doldukça hoşuma gidiyor baktıkça gülümsüyorum minicik kıyafetlere.. :))

off yaaa kzıımın adını kaynanamın adını koymak istemiyorummmm eşim hergün saatlerce dil döküyor istemiyorum yaaa içim hiç rahat değil..:2::2:
Canım nedir kaynananın adı? Çocuğumuza kızarsak annene bağırmış gibi oluruz, dışarıda biri bağırsa ilk anneni düşüneceksin çünkü hayatın boyunca o isim geçince annneni düşündün hep de. onun adı olmasın saygımız için << :))))))))) >> de ;)

ben en başta anlaşmayı yapmıştım canım kız olursa ben erkek olursa eşim koyacaktı..harbidende karışmıyor ben belirledim ismini ^CEMRE^...
keşke sen de böyle yapsaydın...benimde annem beni ikilemde bırakıyor..ananeem vefat etti yıllar önce o da annemin isimini koy diyor. cemre emine :( kararsızım...

salatalığı ben meyve gibi yerim zaten söylediğin de iyi oldu canım teşekkür ederim ...peki sen de bebeğin hareketlerinde bi değişiklik oldu mu?

Yok canım, sadece aç kaldığımda daha az hareketli olduğunu farkettim ama tekmeleri çok kuvvetli maşallah.. Dün halasındaydık kızımın çay içiyoruz ohh ayaklarımızı uzatmışız pufa.. Fincanın tabağını göbeğime koydum. Kıyafetim mavi, tabak beyazdı nazar boncuğu gibisin diyorlardı tam bir tekme fincanın tabağı hopladı :)))) hepsi gülmeye başladılar esas boncuğum içeride benim dedim :)))))

evet canım ;)) ben de yeni başladığım için 2 hastane seti, 2 zıbın takımı, 1 mini şortlu takımı 6 minicik patiş çorabı, ağız bezi 1 ilk giysi zıbını falan aldım :) halası da kızıma bir dolu şey örmüş battaniyesini gördüm bayıldım! dolabı doldukça hoşuma gidiyor baktıkça gülümsüyorum minicik kıyafetlere.. :))

Canım nedir kaynananın adı? Çocuğumuza kızarsak annene bağırmış gibi oluruz, dışarıda biri bağırsa ilk anneni düşüneceksin çünkü hayatın boyunca o isim geçince annneni düşündün hep de. onun adı olmasın saygımız için << :))))))))) >> de ;)

dedim canım dedim alakası yok saçmalama dedi neler dedim annenin yanında kıza bağırsam annen üstüne alınır ayıp dedim yok değişmio fikri sinir sey.. adı da Serpil

Yok canım, sadece aç kaldığımda daha az hareketli olduğunu farkettim ama tekmeleri çok kuvvetli maşallah.. Dün halasındaydık kızımın çay içiyoruz ohh ayaklarımızı uzatmışız pufa.. Fincanın tabağını göbeğime koydum. Kıyafetim mavi, tabak beyazdı nazar boncuğu gibisin diyorlardı tam bir tekme fincanın tabağı hopladı :)))) hepsi gülmeye başladılar esas boncuğum içeride benim dedim :)))))

ay maşaallah :) valla çok güzel olmuş o esnada tekme atması :)

ben en başta anlaşmayı yapmıştım canım kız olursa ben erkek olursa eşim koyacaktı..harbidende karışmıyor ben belirledim ismini ^CEMRE^...
keşke sen de böyle yapsaydın...benimde annem beni ikilemde bırakıyor..ananeem vefat etti yıllar önce o da annemin isimini koy diyor. cemre emine :( kararsızım...

o aklıma gelmedi malesef canım ya we artık çok geç:( emine de güzel isim aslında senin içinden geçiyor ise koy kimsenin etkisinde kalma

dedim canım dedim alakası yok saçmalama dedi neler dedim annenin yanında kıza bağırsam annen üstüne alınır ayıp dedim yok değişmio fikri sinir sey.. adı da Serpil

ama yaşayan birinin isminin konmak istenmesi benim tuhafıma gidiyor .. saçma bence..vefat etmiş olsa hadi anlasın yine ama bence çocuk senin o kadarınada sen karar ver yani

Canım benim eşimin de annesi vefat etti, isim olarak istemedik, ablalaları da istemedi zaten.. Herkesin ismi kendine has olmalı.. Anneannemi ben çok severdim ama ben eski isim istemedim hiç, modern isim istedim <<Şaban oğlu şaban demeye ne gerek var mesela değil mi?>> ama ismini söylemek istemezsen sen de seni üzmesin diye göbek adı olarak koy.. ben öyle yapacağızm eğer eşim isterse... senin tercihin nasıl bilmiyorum ama cemre güzel (fakat isim araştırırken birçok topik okumuştum çeşitli sitelerde cemre ismi doğa olayı olduğu için koymak caiz değilmiş... Siteyi hatırlamıyorum ama google'dan bir araştır istersen.. Çıkar. Belki uç bir siteydi ama hergün bir siteyi incelediğim için ona da bakmış olabilirim.. Biz karar verdik adına nihayet :)))) Adlarıyla şanslarıyla gülsünler büyüsünler inşallah..

kızlar ben ekim annesi topiğindeyim ayrıca plasenta previa ama sizleride çok sedim bir sorum vardı kızlar allah kısmet ederse doğumdan sonra korse takmayı düşünen ve fikri olan varsa paylaşırmı tombiş olmama rağmen benim göbeği yoktu kızım da sezeryan oldum sonrada acıdan takamadım yağ birikintisi oldu iğrenç bunda bari dayanıp taksamda düz olsa diye geldi aklıma sizce......?:17::17::17::17:

o aklıma gelmedi malesef canım ya we artık çok geç:( emine de güzel isim aslında senin içinden geçiyor ise koy kimsenin etkisinde kalma

biraz düşüncem içime sinerse eğer onlara sürpriz yapcam ama ben cemre yi çok istiyorum..kayınvalideminde kaynanasının ismide emine o da emine koy diyor ima ediyor mutlu olurum falan diye korkuyorum ama cemre değil de emine diye seslenirler diye

Herkese meraba arkadaslar nasil gidiyo hamilelikler herkes degismis sanki yaa ben coktandir girmiyodum gobusler ne alemde buyuduler mi baya

Canım benim eşimin de annesi vefat etti, isim olarak istemedik, ablalaları da istemedi zaten.. Herkesin ismi kendine has olmalı.. Anneannemi ben çok severdim ama ben eski isim istemedim hiç, modern isim istedim <<Şaban oğlu şaban demeye ne gerek var mesela değil mi?>> ama ismini söylemek istemezsen sen de seni üzmesin diye göbek adı olarak koy.. ben öyle yapacağızm eğer eşim isterse... senin tercihin nasıl bilmiyorum ama cemre güzel (fakat isim araştırırken birçok topik okumuştum çeşitli sitelerde cemre ismi doğa olayı olduğu için koymak caiz değilmiş... Siteyi hatırlamıyorum ama google'dan bir araştır istersen.. Çıkar. Belki uç bir siteydi ama hergün bir siteyi incelediğim için ona da bakmış olabilirim.. Biz karar verdik adına nihayet :)))) Adlarıyla şanslarıyla gülsünler büyüsünler inşallah..

kanal 7 de bir hoca çıkıyor ya ismini hatırlayamadım ona seyicilerden bir tel geldi bu soruyu sordular cemre ismini koymakta bi sakınca var mıdır falan di,ye....hoca yok böyle bir şey dedi rahatlıkla koyabilirsiniz dedi...ondan sonra bende karar verdim cemreye

[QUOTE=

Ohhh ne güzel bir hafta sonu bol oksijen.. Mayo güzel renkleri falan çok iyi ama rahat mı? Bir de üzerinde görsen.. Çünkü etekler göbekle fazla göstermesin? Zaten hassasız... ;)

Aldım ben mayoyu giydim etekleri aksine göbeği saklıyor diğerlerinde yani külotlu modellerde göbek daha çok göze çarpıyor birde deseleri de iyi ce dikkati göbekten alıyor. Acayip güzel oldu yani çokta rahatttt çok mutlu oldum :46:

kızlar ben ekim annesi topiğindeyim ayrıca plasenta previa ama sizleride çok sedim bir sorum vardı kızlar allah kısmet ederse doğumdan sonra korse takmayı düşünen ve fikri olan varsa paylaşırmı tombiş olmama rağmen benim göbeği yoktu kızım da sezeryan oldum sonrada acıdan takamadım yağ birikintisi oldu iğrenç bunda bari dayanıp taksamda düz olsa diye geldi aklıma sizce......?:17::17::17::17:

bende kesinlikle kullanıcam canım doğum korsesi...benim yakınlarımda kullandı tavsiye ettiler daha almadım ama alıcam inş.

biraz düşüncem içime sinerse eğer onlara sürpriz yapcam ama ben cemre yi çok istiyorum..kayınvalideminde kaynanasının ismide emine o da emine koy diyor ima ediyor mutlu olurum falan diye korkuyorum ama cemre değil de emine diye seslenirler diye

fıstığım sen içinden ne geliyorsa onu koy, senin bebişin çünkü o...bir de iki isim koyarsan onlar emine diye seslenirler emin ol... Kırmamak için ömür boyu taşıyacağı bir isim düşünme belki o da neden koydun diyecek büyüyünce.. ve çocuk ikilemde kalır bu kez, tek isim olsun iki isim çocukta tercih zorluğu yaratıyormuş.. Bir de karakter analizi yap koyacağın isme.. Sitenin adını veremiyorum burada.. İsim analizi yaz google'a ilk çıkan anne ile ilgili bir site ;))

Back
X