Ben de... gözümden uyku akıyor bugün sersem gibiyim, yarın da sergi açılışımız var. yönetici olduğumdan organizasyon bana ait oluyor.. Uyanmaya çalışıyorum şimdi. Açık bir çay ile :)) bizim de babamız her gün kızımı sen götürüyorsun işe ne şanslısın diyor :))))))))))) sen öyle dediğinde aklıma o geldi güldüm kendi kendime :)
Farketmiyor canım.. şimdiden geçmiş olsun
boş anlarda kendime alışveriş yapardım internetten şimdi hep kızıma birşeyler bakıyorum :))))) bir de mutfağa girmeye başladım artık.. annelik içgüdüsü müdür nedir ? :))) boğulma önleyici yastıklardan ben de alacağım, böyle bir rahatlık varken neden almadım diye aklıma takayım ki..?

yan yatma yastığı da alacağım... ben yeni yeni başladım alışverişe :)
Ablam önce prima almıştı.. Daha güvenilir diye, fakat pişik yapmıştı bizim ufaklıkları.. Sonra molfix aldı. Ondan çok memnun kaldı.. 2 çocuk büyüttü. Ben de molfix alacağım göbek bağı oyuntulusundan

Keşke o kadar çok almasaydın canım, çabuk büyüyorlarmış. Ama fişini atma, değiştirebilirsin belki
Ohhh ne güzel bir hafta sonu bol oksijen.. Mayo güzel renkleri falan çok iyi ama rahat mı? Bir de üzerinde görsen.. Çünkü etekler göbekle fazla göstermesin? Zaten hassasız...
Maşallah!!

şimdiden 2. planları :)))) benimki de içeride sıkılır 9 ay kardeş yapalım ona demişti bir ara... :)))))
:)))))))))))) Ay ne güldüm!!!! sabah sabah görünce nedense öyle bir yanma algıladım :))))))))))))))))) ay aman allah öyle yanma versin yeter ki canım.. soğuk su doldur leğene sok ayakları :)))))))))))) benimkiler de tombiş tombiş oluyorlar.. :)))
Canımm ben de şeker diyetindeyim..

( sıkıcı.. 2. tetanoz daha hafif geçiyor ilkinde ağrı hissettiysen.. Şimdiden geçmiş olsun.. Sağlık ocağında mı yapıyorsun aşını? Onlarda dinleme aleti var, kalp atışına baktırırsın için rahat etsin.. Ayrıca sakın aç kalma şeker diyeti diye, 2 saatte bir mutlaka ye çünkü bebeğin kan akışı azalıyor vücudunda.. (Doktora şeker yükleme için gittiğimde 4b usg de vardı, doktor önce aç mısın dedi evet şeker yükleme yapılıyor dediğimde o açıklamıştı kan akışları azalıyor bak diye kan dolaşımını izletti.. Ondan artık hiç aç kalmıyorum. İki saatte bir galeta light peynir salatalık veya domates mutlaka yiyorum.. A Bir de salatalık şekeri düşüren önemli bir sebze imiş hem de bol su ihtiva ettiğinden hem de mevsimi olduğundan bol bol tüket canım
Aminnn canım.. Seni dualar korumuş, verilmiş sadakan varmış tatlım ama çok güzel annesin dikkat çekiyorsun nazar değiyordur sana

ablam bana bir avuç dolusu nazar boncuğu aldı her kıyafetime takıyorum ve de her iç çamaşırıma takıyorum.. :))))))) ben de süslü anneyim ya herkes birşeyler söylüyor diye dayanamamış gitmiş almış :)))) sen de al lütfen nazara inanırım ben..