2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar şeker yükleme sonucum açlık 77 yükleme sonrası 92 fakat idrar tahlilinde 10-12 lökosit ve 7-8 epitel görüldü yazıyor enfeksiyon herhalde o kadar da su içtiğim halde :43: aranızda enfeksiyon olan var mı ?:43:

şeker testinden sonramı yapılıyor yukleme rakamlar güzel gözüküyor moralini bozma bence bol bol bol şişene kadar suuuuuuu : 43: aglama bende ağlarım :43:

kızlar hala bir hastane kıyafeti seçemedim kendime.... elbise alsam rahat yatıp kalkamam gelen giden arasında, pantolon alsam rahat duramam :(( bakarken şunu gördüm sizce nasıl? fiyatı da iyi ama kararsızım... kırmızı mı ekru mu güzel? Bir de başımızda kırmızı kurdelamız olacak ya kırmızı alırsam kıpkırmızı olurum ekru mu baksam? siz de fikir verin... ya da başka bir model varsa önerin ;))
Mark-ha.com. Bone Club 3112 Lohusa Kapri Takım

Güzelmiş.Ben begendim.Bide daginin var. O da hoş geldi bana.Hem de 59 lira cok uygun.Ama uzun kollu.Eylül bası dogum yapıcam ben kısmetse.uzun kollu için erken mi olur ki?

$0009067_1000.webp

serpil ismi kötü bir isim değil zaten sadece kayınvalidemin adını koymak istemiyorum ayy koymayın diyor ama ağız ucuyla.. ne olacaksa koyunca sanki bana bağ bağışlayacak.. ayyy canım inş sorun çıkarmazlar eşini şimdiden işle bari yawaş yawaş:)

haklısın ama bende istemem kaynanamın adını, babamın adını koymak. hahaha bag bagıslarsa olabılır, düşünülebilir:))) ayy gene kötü gelin olduk:))
işliyorum hatta emirim oglum dıyorum, emiri beynine kazıyım adamın:)) tamda son zaman gelcekler bakalım artık..

haklısın ama bende istemem kaynanamın adını, babamın adını koymak. hahaha bag bagıslarsa olabılır, düşünülebilir:))) ayy gene kötü gelin olduk:))
işliyorum hatta emirim oglum dıyorum, emiri beynine kazıyım adamın:)) tamda son zaman gelcekler bakalım artık..

:):) walla bazen gerekiyor kötü gelin olmak deli ediyor beni serpil koyacam ama burunlarından getireceğim görürler.. inş canım yapmazlar heralde ya eşin izin vermez umarım laf söylemelerine.. ağlayacağım ya gerçekten çok büyük dert koymak istemiyorum ama elimden bişe gelmiyor

selam kızlar...
daha bir isim bulabilmiş değiliz :( içime sinen olmadı :( ve bian önce ismiyle seslenmek istiyorum kızıma...
benim gibi isim bulamayan varmı?

maşallah maşallah yükleme sonucu ii yaa :D ben de çok içerim su ama bende de lökosit yüksek moralini bozma bunun için bence şeker yüklemen için hep beraber sevinelim benim yüksek insülin kullanıyorum. :D:3:

seker yuklemenin iyi olmasına sevındım canım, benimde degerler 74 e, 87 mıydı neydi,,, enfeksıyon yok ama bendede 3,4 epidel hcre goruldumu ne yazıyodu, ama doktorum temız dedı... su tek care canım, içmeyee devam

şeker testinden sonramı yapılıyor yukleme rakamlar güzel gözüküyor moralini bozma bence bol bol bol şişene kadar suuuuuuu : 43: aglama bende ağlarım :43:

teşekkür ederim kızlar şeker evet iyi de antibiyotik diyecek herhalde doktor inşallah geçer aman buna da şükür hemen göstereyim bari doktoruma :49:

:):) walla bazen gerekiyor kötü gelin olmak deli ediyor beni serpil koyacam ama burunlarından getireceğim görürler.. inş canım yapmazlar heralde ya eşin izin vermez umarım laf söylemelerine.. ağlayacağım ya gerçekten çok büyük dert koymak istemiyorum ama elimden bişe gelmiyor

Nasıl yaaa inat için çocuğuna istemediğin ismi koymaaa neden koyacaksın ki asla böyle bir şey yapma bence kendine güven baskın çık o bebeği sen taşıyorsun sen doğuruyorsun ve sen büyüteceksin her alanda çocuğunla ilgili kararı o kendi karalarını alacak yaşa gelene kadar sen vereceksin o yüzden isminide sen koymalısın ve bunun için kimse hatta afedersin ama babası bile senden daha fala hak iddia edemezken nasıl kaynananlara izin verisin nasıl onların istediği ismi koyarsın. Ve sen bu konuda her ne yaparsan ayıp etmiş olmazsın onlar kendilerine gelsinler bence insanlar için bu kadar önemli bir konuya müdahale etmemeliler. ayıp yani ayıp Asla taviz verme

Kızlar havalar inanılmaz sıcak.Daha bide 10 derece artacak diyorlar biz napıcaz yaaaa:52: Benim afedersiniz kilodum bile fazlalık geliyor:1: anadan üryan geziyorum.Yine de sıcak basıyor. Sırf bu dönem için de klima alınmaz kiii..:26:

Bu arada cevremden büyük tepkiler alıorum. Hala araba kullandıgım için. Ancak kullanmak zorundayım bugun hava alanına gitmem lazım mesela.Ve bana cok uzak. oraya otobusle gitsem en az 2 saat yollarda sürüncem bu sıcakta.Siz kullanıyor musnuz araba? Bu konuda ne düşünüyosunuz merak ettim?

canım otobüsler mahfediyor insanı niye kullannmıyasınki. dikkat ettiğin ve yavaşgittiğin sürece bence sorun yok :)

Nasıl yaaa inat için çocuğuna istemediğin ismi koymaaa neden koyacaksın ki asla böyle bir şey yapma bence kendine güven baskın çık o bebeği sen taşıyorsun sen doğuruyorsun ve sen büyüteceksin her alanda çocuğunla ilgili kararı o kendi karalarını alacak yaşa gelene kadar sen vereceksin o yüzden isminide sen koymalısın ve bunun için kimse hatta afedersin ama babası bile senden daha fala hak iddia edemezken nasıl kaynananlara izin verisin nasıl onların istediği ismi koyarsın. Ve sen bu konuda her ne yaparsan ayıp etmiş olmazsın onlar kendilerine gelsinler bence insanlar için bu kadar önemli bir konuya müdahale etmemeliler. ayıp yani ayıp Asla taviz verme

ne yapabilirm ki eşimle birbirimize girdik defalarca sinir krizleri geçirdimm ama yok vazgeçiremişyorum ne yaptıysam yaşlı kadınmış ne olucağı belli olmazmış yarın birgün

işte bu ya benim gibi düşünen biri daha.helal olsun böyle düşünenlere:)kızımın ismini bende kendim koymak istiyorum.eşim hiç bir ismi beğenmiyor ama ben bir isim seçtim ve onda ayağımı direyeceğim.çocuk için okadar tedaviyi ben gördüm ben stres çektim okadar iğneleri ben vuruldum,yumurta takipleri ,aşılaması,sonra tuttumu tutmadımı heyecanlı ve stresli bekleyiş.hadi çok şükür hamile kaldım sonra bulantı mide ekşimesi halsizlik 3 ay bunlarıda ben çektim.9 ay karnında taşı sonra doğur hooooooopppp gelsin birileri bebeğime isim koymaya kalksın ollucak şeymi.allaha büyük konuşmayım ama kimse ağzını bile açamaz.allahın izni ile bebeğim dünyaya sağ salim gelsin isminide ben koyacağım inşallah.sevgi saygı isimle olmaz biz gelin olarak sevgimizi saygımızı başka şeylerle gösteririz ama bıraksınlar dünyada en kıymetli varlıklarımız olan bebeklerimize isimlerini biz koyalım...

canım, üzme kendını, daha vakıt var, vazgecırmeye calıs, olmassa 2 isim koyarsınız, 2.ismini senin sevdigin bi isim koyarsınız

ne yapabilirm ki eşimle birbirimize girdik defalarca sinir krizleri geçirdimm ama yok vazgeçiremişyorum ne yaptıysam yaşlı kadınmış ne olucağı belli olmazmış yarın birgün

eee onun yaşlı olması ve bir ayağının çukurda olması sizin çocuğunuzun isminin ne olacağını konusunda neden belirleyici rol oynuyor ki... Herkes o zaman annesinin baabsının ismini koysun çocuklarına bu böyle sürüp gitsin... Etrafte hep anne babalarımızın isimlerini taşıyan çocuklar olsun. İsim koymayla hürmet olmaz... İlla jest yapmak istiyorsa annesine farklı birşey ile yapsın öyle çocuğunuza istemediğin halde annesinin ismini koydurmaya zorlamak başka bir anneye yani sana haksızlık, saygısızlık olmuyor mu? Ama bu konuyu bence hislerini samimiyetle eşinle paylaşarak çözmeye çalış sakın isim konusu yüzünden başkaları yüzünden aranı bozma ama geri adımda atma... Annesin sen o bebeğin annesi sensin sen üzüleceğine başkaları üzülsün ki bu başkalrını çok üzecek bir konu olmamalı...

Back
X