Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar elinde a'dan z'ye anne bebek ihityaç listesi olan var mı. yada alışverişlerini komple tamamlayanlar neler aldılar yazabilirlermi acaba malum alışverişi bazılarımızın tam değil yardımcı olursanız çook sevinirim...![]()
canım bende hallettim bugün dün yıkadım bugün ütüledim sıcakta atlet sırtıma yapıştı valla sucuk oldum..benimde pijama takımım kaldı atlet falan birde ben bi tane hastane çıkışı aldım sen kaç tane aldın 2 mi olsaydı pek az oldu yavrumun çantası :44:
ahh süpersinizzzz yaaaa bende normal istiyorummmm ama benim istememle olacakmı bilemiyorum sezeryan beni daha çok ürkütüyorrrrrrr.
zevzekcim:)) sen bakma onaaaaa bugün bir yazı okudaumm sağlık bakanlığı bütün hamilelerin hamileilik testi yaptıran gebelerin dökümlerini almışşşş hepsine normal doğum yapılması konusundaaaaa bastıracakmış nekadar doğru nekadar yanlış bilmiyorum ama en azından dr un isteiğine kalmayacak.
canım bende öyleyim dün gece başladı galiba yediğim dondurma bozdu beni bide ben bankadayım çok zor durumdayımmmmm
Ayyyy kızlarrrr geçmiş oku oku bitmiyorrr herkes iidir inşallahBiz de oğlumla işten eldik dinleniyoruz yemeğimiz var çok şükür
Bir de kızlar ankarada olup da doğumunu gazi üni de yapacak olan var mıııııııı![]()
ben istanbuldan anakaraya geldim eşimin işi gereği ama hala doktor belirlemedim sadece bi kere zübeyde hanıma gittim doktor çok iyiydi ama pek emin değilim gaziye hiç gitmedim nasıl orası
kızlar ekim annelerini okuyordum. Ateş ölçer arzum bebbe kulak ve alından ölçüyo duyan varmı ?? Yada alan varmı ??
Mrb kızlar seker olcumu yaptırmıstım sonucunu aldım 118 cıkmıs normal galıba daha kendı doktoruma gostermedım ama
canım ben bebek için 1 zıbın, 1 pijama 1 de tulum takımı koydum 3 er tane çorap koydum, 1 battaniye koydum. Benim sezeryan olacağı için 2 gece kalacağız hastanede ondan 3 takım koydum ( 20 set almıştım onun takımının içinde hepsi vardı zaten)![]()
Merhaba eylül anneleri..bu topiği ne zaman görsem içim cız ediyor..benimde bebeklerim yaşasaydı 17 eylülde doğacaklardı...11 Haftalıkken kaybettim ikizlerimi ...Allahım sizlerin bebeklerine sağlık versin..kolay doğum yapmayı nasip etsin Allahım...
Ayyyy kızlarrrr geçmiş oku oku bitmiyorrr herkes iidir inşallahBiz de oğlumla işten eldik dinleniyoruz yemeğimiz var çok şükür
Bir de kızlar ankarada olup da doğumunu gazi üni de yapacak olan var mıııııııı![]()
Merhaba eylül anneleri..bu topiği ne zaman görsem içim cız ediyor..benimde bebeklerim yaşasaydı 17 eylülde doğacaklardı...11 Haftalıkken kaybettim ikizlerimi ...Allahım sizlerin bebeklerine sağlık versin..kolay doğum yapmayı nasip etsin Allahım...
kızlar elinde a'dan z'ye anne bebek ihityaç listesi olan var mı. yada alışverişlerini komple tamamlayanlar neler aldılar yazabilirlermi acaba malum alışverişi bazılarımızın tam değil yardımcı olursanız çook sevinirim...![]()