2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarsize bişey sorcam bilenler varsa acil cevap verirse çok sewinirim.. meraktan çatlıcam çünkü :( bu gün 100 lük yüklememi yaptırdım. açlık 86, 1. saat 168, 2.saat 156, 3.saat 118 çıktı. doktorun odasına sonuçları götürdüm. oda bilmiyomuş normal değerleri ve bi kağıttan karşılaştırdı sonuçlarımı. 2 tanesi yüksek dedi ve yanına belli belirsiz işaret koydu. ama bence aceleden ve mesai saatinin sonuna yaklaştığından yanlış baktığını düşünüyorum. internetten baktığım kadarıyla sonuçlarım normal gözüküyor.. yani 2. cisi 155 olmalıymış benimki 156 sadece. başkada yok anormal bişey.. rica etsem benim için bi bakarmısınız sizin değerler nasıl?? yani doktor doğrumu söyledi.. ben dalgın olduğundan yanlış değerlendirdi diye düşünüyorum.. siz ne diyosunuz ?? biri bana akıl versin çok sıkıldım geldiğimden beri araştırmaktan.. :(

malesef canım ben 100 lük hiç yaptırmadım, 50 lik yaptırdım, 77 ye 107 çıktı, iyi dediler, inşallah seninkisi de iyidir.

slm kızlar,

epilasyon için emla krem kullanan var mı ? ben gebelikten önce kullanıyordum, ama hamile kaldıktan sonra hiç kullanmadım, doktoruma sordum, kana karısan bır ılac olmadıgı ıcın kullanabılırsın dedı ama netten baktım bazı doktorlar kullanmayın demıs, kararsız kaldım ama bu krem olmadanda malesef acıya dayanamıyorum :14:

evet canta hazırda dursun bencede.... park yatak hangısınden alcaksın canım, ben kraft 504 un beneklı olandan almayı düşünüyorum, fiyatı 185-225 arasnda degısıyo

cnm ben bi tane beğendim ama markasına hiç bakmadım bilindik park yatağıydı işte alt değiştirme yeri falan var pembe renk 200 lira falandı onu alacam büyük ihtiml

aynen bir çorap bile alamadım bi tek kayınvalidemin yaptığı bir iki şey var bi de annem yelek ördü :1:
hayrola niye erken doğum ihtimali var ki :26:

dikkat ediyorum aslında bi tek dondurmayı çok kaçırmış olabilirim, niye yüksek çıktı bilmiyorum.
evet herkes hamarat maşallah ben haziran sonuna kadar başka şehirde olacağım için kıyafet bile alamadım senin yine onlar varmış :1:
allah normal doğum yapmayı nasip eder inşallah her açıdan daha avantajlı anne için de bebek için de.

aman dikkat et cnm benim şeker 90 çıktı şükür tehlikm yok sende dikkat et... bnm kıyafetler hazır cnm battaniyeleri hastane çıkışı mendilleri body leri falan hepsi hazır şimdi bi park yatağını alacam arabası alınacak küveti var bide çantaya koyulacak malzemeler işte yeni doğan bezi pudrası yağı göğüs pedi vs onlar kaldı... bi yandan diyorum daha 2 ay var hazırlanır bi yandanda düşünüyorum ya erken olursa ne yaparım die:)

hanımlar sandalyede oturunca ayaklarınızda acı oluyor mu ? Ayakların katlandığı yr olur ya orda benim bebeklerin pişiği gibi pişk oldu :( ayaklarım zorlayacak beni hamilelğin sonuna kadar gibi geliyor bana :14::14:

kızlarsize bişey sorcam bilenler varsa acil cevap verirse çok sewinirim.. meraktan çatlıcam çünkü :( bu gün 100 lük yüklememi yaptırdım. açlık 86, 1. saat 168, 2.saat 156, 3.saat 118 çıktı. doktorun odasına sonuçları götürdüm. oda bilmiyomuş normal değerleri ve bi kağıttan karşılaştırdı sonuçlarımı. 2 tanesi yüksek dedi ve yanına belli belirsiz işaret koydu. ama bence aceleden ve mesai saatinin sonuna yaklaştığından yanlış baktığını düşünüyorum. internetten baktığım kadarıyla sonuçlarım normal gözüküyor.. yani 2. cisi 155 olmalıymış benimki 156 sadece. başkada yok anormal bişey.. rica etsem benim için bi bakarmısınız sizin değerler nasıl?? yani doktor doğrumu söyledi.. ben dalgın olduğundan yanlış değerlendirdi diye düşünüyorum.. siz ne diyosunuz ?? biri bana akıl versin çok sıkıldım geldiğimden beri araştırmaktan.. :(

Gayet normal çıkmış değerlerin bnmkiler daha yüksekti ve sadece dikkat et dedi...

hanımlar sandalyede oturunca ayaklarınızda acı oluyor mu ? Ayakların katlandığı yr olur ya orda benim bebeklerin pişiği gibi pişk oldu :( ayaklarım zorlayacak beni hamilelğin sonuna kadar gibi geliyor bana :14::14:

cnm belki sıcaklardandır fazla bükülü tutma ayaklarını mümkünse uzat

vallahıı canım bende anlmadımm sordumm neden 30 eylul dedımhanı 4 8 ekımdı dedımm o da bana cıhaz suandaa 30 eylul gosterıyor dedııı bakalım ne kadar dogruuu

belki önden gidiyodur senin bebiş ondan cihaz öle göstermiştir yada cihazların yanılma paylarıda var tatlım yani başka bi doktorada göster istersen sadece bu durumu cihaza bağlamaması lazım bi neden sölemesi lazım bunun için

belki önden gidiyodur senin bebiş ondan cihaz öle göstermiştir yada cihazların yanılma paylarıda var tatlım yani başka bi doktorada göster istersen sadece bu durumu cihaza bağlamaması lazım bi neden sölemesi lazım bunun için

erken dogumı rıskı yok canımmm bende anlamadım cıhazın gosterdıgını soyledı

Back
X