2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu arada topicleri karıştırırken gördüm ki 2011 eylül anneleri kaç kilo aldıklarına dair bir topic açmışlar,
iki ayrı topiği takip etmek belki zor olabilir ama ne dersiniz? :44:
aldığımız kiloları, beslenme düzenimizi yazdığımız ayrı bi topic açsak mı?
buraya yazarsak kaynar diye şey ettiimm yani :17:

bu arada topicleri karıştırırken gördüm ki 2011 eylül anneleri kaç kilo aldıklarına dair bir topic açmışlar,

Ayrı bir topc takip etmek zor olabilir. Bu tablonun altına ayrı bir tablo oluşturabilirim eğer isterseniz. Aylara göre kilo ve beslenme tablosu olur.

vay be 2012 eylül anneleri ha:)biz 2009 annelerinin bebekleri ne kadar büyümüş meğer.
hepinize sağlıklı ,huzurlu hamilelikler ve sağlıklı bebişler dileğiyle.
yeni yılınız kutlu olsun.

merhaba arkadaşlar bende yeni üye ve yeni bir anne adayıyım.sat 6 aralık 3 gn önce beta hcg baktırdım.2.gebeliğim ilki düşükle sonuçlandı.kasıklarımda ağrım oluyor bu yüzden biraz tedirginim ama hayırlısıyla eylül annesi olucam.çok heyecanlıyım.herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler.

Arkadaşlar yarın kan tahlilleririmi yaptırmaya gidicem. Açlık şekeri, tokluk şekeri, antibiyotik duyarlılığı, ve 20ye yakın kan tahlili. Size de doktor bu kadar çok tahlil verdi mi?

merhaba arkadaşlar bende yeni üye ve yeni bir anne adayıyım.sat 6 aralık 3 gn önce beta hcg baktırdım.2.gebeliğim ilki düşükle sonuçlandı.kasıklarımda ağrım oluyor bu yüzden biraz tedirginim ama hayırlısıyla eylül annesi olucam.çok heyecanlıyım.herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler.

Hoş geldin canım. İnşallah bebeğin sana tutunur sağlıkla büyütürsün. Seni de tablomuza ekledim. Bilgilerini verirsen sevinirim. 1. sayfada tablomuz

evet ya güzel olurdu, bizden kilolu olduğunda moralimiz yerine gelirdi :47: :1:
şaka bi yana eklenebilir. ben kilo vericem derken kilo alıp 70le başladım hamileliğime, doktor 80le doğurtucam seni dedi :27:
ama o zaman boy da yazılmalı boy-kilo oranı açısından :49:

ben daha yeni çektirdim 20liğimi o kadar iyi anlıyorum ki canım seni :14:
bi de benimki tam patlamamıştı yardı da aldı, dikişlerim bile duruyo daha :14:
Allah büyük yardımcın olsun,
saçı ben de ilk duydum :44:

canımm 21 kasımdı, buna göre 5+5 olmam lazım ama ablam dedi ki belki bebek hızlı gelişmiştir
öyleyse ileriki haftalarda büyüklüğü denklenir. ya da üstüne görme dedikleri şey olmuştur :44:

ya bu arada normalde ramazanda oruç tutan var mı aramızda? oruç tutamicaz büyük ihtimal :59:[/B]
kilolarımız ve boylarımızdaa ozaman yazıyoruz artık:)))
iki konu başlığını tkaip etmek zor olur hepimiz aşağı yukarı aynıı tarihlerdeee doğum yapacğaızz inş. ayın belli bir gününde kilo bildirimide yaparlım arkadşaımız tabloyaa ilave etsin hem morive lur kendimize dikkat ederiz.

Vallahi iyi fikir. Nasıl büyüyoruz hep birlikte görürüzz :)
bende sevdim bu fikri gerçektnennn
Ayrı bir topc takip etmek zor olabilir. Bu tablonun altına ayrı bir tablo oluşturabilirim eğer isterseniz. Aylara göre kilo ve beslenme tablosu olur.
:DD sanaha zahmet olucak şekerim
ben bildimr yapayım ozaman
boy:175
başlangıç kg:59:500

vay be 2012 eylül anneleri ha:)biz 2009 annelerinin bebekleri ne kadar büyümüş meğer.
hepinize sağlıklı ,huzurlu hamilelikler ve sağlıklı bebişler dileğiyle.
yeni yılınız kutlu olsun.
teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr:)) darısıda bizeolsun inş.
hayırlı olsun cnaım sağlıkla sıhatle bebişlerimizi kucğaımızada alırız inş.
Arkadaşlar yarın kan tahlilleririmi yaptırmaya gidicem. Açlık şekeri, tokluk şekeri, antibiyotik duyarlılığı, ve 20ye yakın kan tahlili. Size de doktor bu kadar çok tahlil verdi mi?
oy oy maşallahh ne çokşey istmeiş ben hneüz dr agitmedim ama bendende isterse yazarım canım

dehanim, papatya2507, FilizYavuz

kızlarrrrrrrr sesinizzçıkmıyorr:)

dehanim, papatya2507, FilizYavuz

kızlarrrrrrrr sesinizzçıkmıyorr:)

Ben bugün kan tahlili vermeye gittim. 5 tüp kan aldılar vallahi kan kalmadı bende :) Ama her şeye balıyorlar. Çok sevindim genel bi kontrol olmuş olacak.

:53::53::53::53::53: 50 yi görnce böyle oldu gözlerim:D
Tamam canım yazdım. Ama kilonu 50 yazdım yanlış mı oldu ki? Çünkü 175 'e göre baya bi zayıf sayılır.

canımcımmmm aşağıda yazıdğımı kontrol ettim yazdığım eksik çıkmış:(((
59.500 üm :)))

sen direk 60 yaz istersenn

:53::53::53::53::53: 50 yi görnce böyle oldu gözlerim:D

canımcımmmm aşağıda yazıdğımı kontrol ettim yazdığım eksik çıkmış:(((
59.500 üm :)))

sen direk 60 yaz istersenn

Rejime devam ediyor musun? Aslında boyuna göre kilon normalmiş. Bence daha fazla kilo vermene gerek yok.

ben de 49 kiloyum evdekinde 48 çıktı :(
hangisini yazsak ki??

49 diyelim boy 1.63

Son düzenleme:
şeker leblebi ve sukatre bilgileini vermemiş :)
kaçaklarr
ikisinide ateş ölçme toiğinden tanıyorum

Rejime devam ediyor musun? Aslında boyuna göre kilon normalmiş. Bence daha fazla kilo vermene gerek yok.

rejime devam eiyorum sayılmazzz sadece yediklerime dikkat ediyorum abartmamaya çalışıyorumm şimdi kilo korumadayım:)
14.takım cuma zayıflama yarışmasındayımmmm 3 ay devame der gibiyim oraya günlük yediklerimizimi yazıyorum takibim kola yoluyor

Back
X