2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Zaten çok fazla da kilon yokmuş. Sağlıklı bir şekilde vermişsin. Uzun sürede verince geri alınmıyormuş o kilolar. Tabi biz bundan sonra sağlıklı bir şekilde kilo alıcaz hep birlikte :)

hayatımın en güzel kilo almaa maratonu olacak:))) sözz hiç şikatey etmeyeceğim

kliosu az olanlar bana bakıp moral bulabilir mesela :27: alanlar da almayanları görüp frenleyebilir kendilerini :46: güzel olacak inş. sevdim ben bu işi :49:

maşallah yaa keşke ben de erkenden planlayıp ona göre kilo verseydim hamile kalmadan :14: şimdi ne yapıcam bilmiyorum. o sokakta görüp ooyy çektiğim teyzeler gibi olma istemiyorum beenn :14::14: bu arada o takımlarda gerçekten güzel kilo veriliyo mu? :26: gerçi sen bi örneğisin ama herkes de senin gibi değildir heralde diyerekten sordum :26:

canımmmm morallerimizi hiçbirşeyy bozmayacakk hep yüksek moralli olalım kiloyada takmayalım ama dikkat edelimm şimdiden çevrem iki canlısın diyip zorlamaya başladılar beni:DDD hehe onlara aldırış etmeyelim.

kenindeee haksızlık etme sadece dikkat edeceğiz.
forumda çok güzel kilo veirliyor canımzatne kurallarımız varrr
hergün min.7 mesaj yazıyorsun günlük menünü vee sporlarını yazma durumundasın 3 hafta üst üste kilo veremdinmi tkaımdna atılıyorsun vs.. ve kilo veren arkadaşları görüncee gaza geliyorsun:D

MELTEMRE, AXSHE, sevdalinka06, Maybebabe, FilizYavuz
çiçeği burnundaaa anneciklerrrr napıyorsunuz bakimmmmmm

ben bugün tekrar kan vrdim 850 çıktı
çarşamba gel alttan görünür dedi

alttan tehlikeli mi kızlar bileniinz var mı ben sanki öyle duymuştum

ben de öyle duymuştum ama kese dışında kanama olmasına rağmen alttan muayene oldum,
çok şükür birşey de olmadı canım :49:

Ben sabah doktora gittim. Dönüşte derse yetişeyim diye biraz hızlı yürüdüm. Şimdi belim ağrıyo birazcık. Ama onun dışında iyiyim. Bide dönem sonu geliyor sınav hazırla, kopya çekilmesin diye A,B grubu oluştur, uğraşıyorum. Allahtan bugün dersim az da öğretmenler odasında oturuyorum. Hem sizi takip edip hem soru çıkartıyorum. Biraz da internetten bilgi bakıyorum işte :)

ben de öyle duymuştum ama kese dışında kanama olmasına rağmen alttan muayene oldum,
çok şükür birşey de olmadı canım :49:

Alttan muayene kesinlikle zararsız. Yoksa doktorlar tehlikeli bir şeyi yaparlar mı hiç?

evet tehlikeli değilmiş biraz araştırdım :))

kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz paylaşalım mı

Son düzenleme:

iyiyizz canım ben de doktora gittim çarşamba gel altan bakacam kese için deedi :)
sen ne yapıyorsun ?

Ben sabah doktora gittim. Dönüşte derse yetişeyim diye biraz hızlı yürüdüm. Şimdi belim ağrıyo birazcık. Ama onun dışında iyiyim. Bide dönem sonu geliyor sınav hazırla, kopya çekilmesin diye A,B grubu oluştur, uğraşıyorum. Allahtan bugün dersim az da öğretmenler odasında oturuyorum. Hem sizi takip edip hem soru çıkartıyorum. Biraz da internetten bilgi bakıyorum işte :)

sen de mi öğretmensin canım iş çokk
ben bu yıl okulum kapandığı iiçn norm fazlasıyım
bir okula görevlendirildim
2.5 gün boş o bakımdan çok iii 15 saat dersim
pazartesi çarşamba am boş ve perşembe 11.30 a kadar boşum
tam hamile kalıncak okuldayım :1:

Merhabalar :) Ben de aranıza yeni katılıyorum..
Beni de listeye dahil ederseniz çok sevinirim.
Bilgilerim Adı; Undomiel
SAT; 30 Kasım
Bekl.Doğ.Tar; 5 Eylül
Yaş;29
Boy;160cm
Kilo;54
Şehir; İzmir
Kaçıncı Çocuk;1
Cinsiyet;-

Son adet günün 30 Kasım. 30 aralık da kan testi yaptırdım ve 5 haftalık hamileyim.. İnternette hesaplamalarıma göre 4+5 çıkıyor :) Tahmini doğum zamanım ise 5 eylül olucak sanırım :) Ekim ayında korunmayı bıraktım ve Allahım bana bu güzel müjdeyi 2. ayımda nasip etti..
İnşallah hepimiz ve bende bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :)

Son düzenleme:

hımss çok yorma kendini canım öyle koşturmada sakin skain:))))
ne dedi dr bebiş için annesi güzel haberler ver bize

sen de mi öğretmensin canım iş çokk
ben bu yıl okulum kapandığı iiçn norm fazlasıyım
bir okula görevlendirildim
2.5 gün boş o bakımdan çok iii 15 saat dersim
pazartesi çarşamba am boş ve perşembe 11.30 a kadar boşum
tam hamile kalıncak okuldayım :1:

Çok şanslısın vallahi. Tadını çıkar bol bol dinlen.

Ben de bu sene hayatımda en yoğun olduğum yılı yaşıyorum. 34 saat Okul + 10 saat Açık lise + 3 saat Meslek yüksek okulu + Özel ders. Ama özel dersi bırakıcam bu hafta. 2. dönem de belki yüksek okulu bırakırım dayanamazsam. Çok yoruluyorum şuan bile.

iyiyizz canım ben de doktora gittim çarşamba gel altan bakacam kese için deedi :)
sen ne yapıyorsun ?

maşallahh sizeee darısıdaa keseciği görmeye annesii.
be işteyim çalışıyorum hoş çalışmak denemez aklım hep bebiştee normal yaşama dönemedim henüz:D

Son adet günün 30 Kasım. 30 aralık da kan testi yaptırdım ve 5 haftalık hamileyim.. İnternette hesaplamalarıma göre 4+5 çıkıyor :) Tahmini doğum zamanım ise 5 eylül olucak sanırım :) Ekim ayında korunmayı bıraktım ve Allahım bana bu güzel müjdeyi 2. ayımda nasip etti..

hoş geldin canım aramızaaaaa hayırlı uğurlu olsun Alalh hepimize bebişelrimizi kucağımıza almayıda nasip etsininş.
benim bıdık tam 12 ay sonraaa bizee merhaba dedi seninki aceleci maşallah üzmemiş sizi annesi hep güzel haberlerle sevindirsin inş.

kızlar size birşey anlatayımda gülün halime:DDDD

dün pazar diye hep dışarılardaydıkk eşimleee arkadaşlarla
akşam sinemya gittik 9 seansınaaa sinemaya girmeden önce yemek yediğim yerde wc ye gittim
sinemya girdik ilk seans bitmeden ben bir sıkıştımki anlatamam sizeee dayanamıyorum kaçıcakk elimle bastıyorum olmuyor sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor 5 dk içinde mola vermezsele ben çıkacağım diyorum içimden neyse mola verildi ben fırladım çantma montumm salon wc ye koşturuyorum (koşturmak dediysemm hızlı adımlarla keşke koturaiblsem:D) aksi şitan wc lerde bozukmuşş hepsi kırılmış hepsii ama adam bir çemkiriyorummm neyapıcam diyee yan tarafta müftülük var camiye dedi oraya hızlı hzlı gittim kapalıııııııı ay yolun kaşrısındaa benzinlikkk benzinliğin marketine nasıla attım kendimi bilemiyorummm:DDDDD
bir döndüm film başlamış 10 dk olmuş eşim merak içinde:DDDD ( bu arada hava çok soğuk ben montu almamıştım eşim montunu bana verdi o beklemk durumunda kaldı )

yani velhası bu hmailelik bende inanılmazzzzz çiş problemi oluşturdu ben çokk tutan biriydim ama tutamıyorum gece bile uyanıyorum abarttım :((((( olur olmadık yerde wc arıyorum:D

Beni de listeye dahil ederseniz çok sevinirim.
Bilgilerim Adı; Undomiel
SAT; 30 Kasım
Bekl.Doğ.Tar; 5 Eylül
Yaş;29
Boy;160cm
Kilo;54
Şehir; İzmir
Kaçıncı Çocuk;1
Cinsiyet;-

Hoş geldinnn :) Seni de hemen ekliyorum. Hayırlı olsun hamileliğin. İnşallah sağlıkla büyür bebeğini kucağına alırsın.

kızlar size birşey anlatayımda gülün halime:DDDD

dün pazar diye hep dışarılardaydıkk eşimleee arkadaşlarla
akşam sinemya gittik 9 seansınaaa sinemaya girmeden önce yemek yediğim yerde wc ye gittim
sinemya girdik ilk seans bitmeden ben bir sıkıştımki anlatamam sizeee dayanamıyorum kaçıcakk elimle bastıyorum olmuyor sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor 5 dk içinde mola vermezsele ben çıkacağım diyorum içimden neyse mola verildi ben fırladım çantma montumm salon wc ye koşturuyorum (koşturmak dediysemm hızlı adımlarla keşke koturaiblsem:D) aksi şitan wc lerde bozukmuşş hepsi kırılmış hepsii ama adam bir çemkiriyorummm neyapıcam diyee yan tarafta müftülük var camiye dedi oraya hızlı hzlı gittim kapalıııııııı ay yolun kaşrısındaa benzinlikkk benzinliğin marketine nasıla attım kendimi bilemiyorummm:DDDDD
bir döndüm film başlamış 10 dk olmuş eşim merak içinde:DDDD ( bu arada hava çok soğuk ben montu almamıştım eşim montunu bana verdi o beklemk durumunda kaldı )

yani velhası bu hmailelik bende inanılmazzzzz çiş problemi oluşturdu ben çokk tutan biriydim ama tutamıyorum gece bile uyanıyorum abarttım :((((( olur olmadık yerde wc arıyorum:D

Ben de senin gibiyim ya, uykum bile bölük pörçük tuvalete gitmekten. Ama allahtan çok su içmeye de başladım. Günde 1,5 litre içiyorum neredeyse ama ağzım kupkuru. Doyamıyorum su içmeye :)

Ben de senin gibiyim ya, uykum bile bölük pörçük tuvalete gitmekten. Ama allahtan çok su içmeye de başladım. Günde 1,5 litre içiyorum neredeyse ama ağzım kupkuru. Doyamıyorum su içmeye :)
:D yanlız değilim hehe
bıdıklarr şimdiden bizi parmağında oynatmaya başladılar:))))
şikayetçi dğeilim:D sadecee şaşırıyorum halime.
bende su içmeyi seviyorum canımmm bu ara uzak duruyorum:DDDD

Back
X