• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

of o da zormuş canım ya..yazık adama aklı sende kalcak dönünce...
tekrardan çok geçmiş olsun ..

anammmmm yalansı sancılar olabilir mi acaba doğuma alıştıran sancılar oluyormuş ya...hakkında hayyırlısı canım...

allah razı olsun canım ...amin..
allah yardımcısı olsun hemencecik çıkarıversin inş.arkadaşın..
iyiyiz valaa kızımda iyi çok şkr bi yaramazlık yok. sen nasılsın.. kramp için magnezyum almıyormusun?

beni 32.hafta da çağırdı 2 hatfa sonra:25: inş bebişini görürsün canım iyi haberlerini bekliyoruz kaçta gidicen:31:bu arada kızımın adınıda cemre koyucam ama eylül de olsamı diye düşünüyorum bu arada 2 isimmi olsa diye kararsızım:44:
en nefret ettiğim durumlardan biridir :1:

bana uyar canım iyi gelmiş aklına:128:

Canım magenzyum almıyorum yeni başladı bı kramplar süt sürekli içiorum ama niye oldu anlamadım kızıma yetmiyo süt heralde :)

soyadımızda demirci ;)
ali de güzel oluyo canım, benım bı ara aklımdan gecmıstı, ama soylemedım bıle eşime, koyamayızz,, eşimin babasının adı ali, ve 3 yasndan snra hiiç gormemıs,adam aramamıs kı görsün,,
Neyla: muradına erme demek, leylanın yanlıs yazılmısı gıbı duruyoo ama bi hoşuma gttı ;))))

Anladım canım hayırlısı olsun bakalım.. Neyla farklı bi isim eşime desem dicekki ne neylası leyla diyelim bari :)

günaydın güzel anneler.
Kandilimiz mübarek olsun.
Rabbim bugün dualarimizi kabul etsin.

Gece bikaç kere ağrıdan uyansakda güzel uyuduk uykumuzu aldık.

Hoşgeldinnn canım günaydın... Seninde kandilin mübarek olsun..

canım kramp girdiğinde ayağını ters yöne doğru germeye calış biraz daha süresini azaltıyo ve acısını hafifletiyo ama gerçekten çok kötü bişey... çok sık girmeye başlarsa ilaç takviyesi almak gerekir maden suyuda faydalı oluyor ama maden suyu ayakları şişirebilir içindeki minerallerden dolayı cok içmemek gerek...

ece ismi benimde hoşuma gidiyor ama ecesu yu pek beğenmedim bende daha bulamadım cok kararsızım artık karar verip ismiyle seslenmek istiyorum isimsiz kuzumaaaaa
Canım onu yapınca geçiyordu ama artık yemiyo yaramıyo gerince dahada ağrısı artıyor :((

selam kızlarrr biz geldik bebişimleee :)) nasılsınız bakalım nasıl gidiyor

Hoşgeldiniz biz iyiyizz siz nasılsınızz :)

Kızlar poğaçamı da yaptım çorbamıda yaptım yemek derdim kalmadı yaşasın :)

Bi de evimi temizlesem :27::27:

şuna bakın yaaa $424578_172044856239328_7300799_n.webp :1::1::52:

Canım magenzyum almıyorum yeni başladı bı kramplar süt sürekli içiorum ama niye oldu anlamadım kızıma yetmiyo süt heralde :)

Anladım canım hayırlısı olsun bakalım.. Neyla farklı bi isim eşime desem dicekki ne neylası leyla diyelim bari :)

Hoşgeldinnn canım günaydın... Seninde kandilin mübarek olsun..

Canım onu yapınca geçiyordu ama artık yemiyo yaramıyo gerince dahada ağrısı artıyor :((

Hoşgeldiniz biz iyiyizz siz nasılsınızz :)

h.b canım bizde iyiyzz çok şükürr bu arada herkesin kandili mubarek olsun :)

Kızlar biz evimize geldik çok sükür. Hastane yatağı ve yastığı çok rahatsızdı. Gece neredeyse hiç uyumadık. Kalcam ve bacağımdaki ağrı da düne göre daha iyi cok sükür. çıkmadan bir daha ultrason ve nst baktı doktor.Hersey yolunda şükür. Bebek 1570gr kafası 7.5cm boyu 26cm hersey gayet güzel.Benim de agrılarım zamanla gecicek ins. bir süre istirahat etmeliymişim.Hiç sevmem yatmayı ama yapcak bişi yok..Hepinizie ilginizden dolayı cok teşekkür ederim. Bugun kandil.Allah hepimiizn bebeklerini korusun, saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah. Herkese hayırlı kandiller..

Canım magenzyum almıyorum yeni başladı bı kramplar süt sürekli içiorıum ama niye oldu anlamadım kızıma yetmiyo süt heralde :)

doktoruna söylesen verir canım ben magnezyuma başlayalı olmadı daha kramp.hergün düzenlide almadığım halde...oh ellerine sağlık canım afiyet bal şeker olsun...

Kızlar biz evimize geldik çok sükür. Hastane yatağı ve yastığı çok rahatsızdı. Gece neredeyse hiç uyumadık. Kalcam ve bacağımdaki ağrı da düne göre daha iyi cok sükür. çıkmadan bir daha ultrason ve nst baktı doktor.Hersey yolunda şükür. Bebek 1570gr kafası 7.5cm boyu 26cm hersey gayet güzel.Benim de agrılarım zamanla gecicek ins. bir süre istirahat etmeliymişim.Hiç sevmem yatmayı ama yapcak bişi yok..Hepinizie ilginizden dolayı cok teşekkür ederim. Bugun kandil.Allah hepimiizn bebeklerini korusun, saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah. Herkese hayırlı kandiller..
çok şükür canım iyi atlattın yine..bundan sonra dikkat et olur mu altı kaygan oluyor bazı babetlerin dikkat et..eeee sana bakcak biri var mı bari canım

kızlar benim göğüslerim kaşınmaya başladı karnımda akşamları acayip geriliyor çatlıcam ben bu aralar kesin :25::25::25:

birşey öğrenmek istiyorum her gittiğimde soracam diyorum doktora unutuyorum bu içtiğimiz ilaçlar kan ilacı,magnorm,calsiyum ilacı bebeğe yarıyormu yoksa sadece bizim içinmi

orasıda öyle ya biran önce 35 lere gelmek istiyorum adananın sıcağında kavruluyorummmmmmm

ahhh bende antalyada yanıyorummmmm ve sıcagı hıc sevmemmmm...

ama bebişleimize ıyı olacak.oyle tesellı buluyorum.kış gelene kadar ele avuca gelırler.tam hareketlendıklerınde de bahar gelır fırlarız dısarı :)

herşey yolunda demişsin cok sevindim bebeğinede maşallah.. sende en kısa sürede toparlarsın canım ama bol bol dinlen yorma kendini cok cok gecmiş olsun tekrar... :nazar:

arkadaşlar göğüslerimde sarımsı sıvı gelmiş ikisindende normalmı acaba ??
normal canım sıkma ama ...burdan bi kaç arkadaşdan da gelmişti ..
birşey öğrenmek istiyorum her gittiğimde soracam diyorum doktora unutuyorum bu içtiğimiz ilaçlar kan ilacı,magnorm,calsiyum ilacı bebeğe yarıyormu yoksa sadece bizim içinmi
bebeğe değil canım onlar bizim için...ama aynı zaman da bebeğe de yariyordur tabi...

Back
X