Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aleykümselam canım bende almadım aynıyım 2 haftadır hergün tartılıyorum ben.ama benimki şeker diyetinde olduğumda kaynaklanıyor...yani ben öyle düşünüyorum...sen kaç kilo aldın toplam da çok mu az kilon?
canım daha önce sezeryan olan kişi için kaç yılgeçerse normal doğum yapabilir acaba sordunmu
bende 6 yıl önce 37 haftalık hamileyken acil sezeryana alınmıştım çok rahat geçirmiştim ameliyat sonrasını
ama o zamnan doktorumda çatı muayenesi yapmamıştı ama ultrasonda gördüğü kadarıyla çatın dar demişti şimdi kararsızım aksi birşey olmazsa normal mi doğursam diyorum ama biraz tırsıyorum ben heralde
Bebek büyüyodur canım merak etme.Senden gidiyodur giden.Ne güzel işte kilo almaman.Keske ben de almasam doguma kadar.herkese selam kızlar yaaa 2 haftadır neredeyse hiç kilo almadım normal mi yaaa bebek alıyodur demi hiç iştahım yok bu aralar hatta midem bulanıyo bi iki kere biraz çıkardım pazartesi doktora gidicem uçak için rapor almaya umarım bebeğim kilo almıştır kilo alımı duran var mıı
selam kızlar nasılsınız birkaç gündür gelemiyordum rahatsızdım ama dün bebeğimi gördüm çok iyiydi maşallah 28. haftam 1300 gr olmuş çok mutlu oldum rahatsızlığımı unuttum valla sizler ve bebişlerinizde iyisinizdir inşaallah birde doğumum sezaryen olacakmış diğer doğumum sezaryen olduğu için riskli dedi doktor canım sıkıldı normal doğum istiyordum ama hayırlısı
kızlar Prima Bebek Bezi Premium Care Yenidoğan 4'lü İkiz Paket 2-5 Kg. Beden 1 + 2 Adet Prima Islak Mendil Hediyeli! - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
bundan alıcam sizce uygunmu fiyatı ben pek bilmem de :)
ben bebeğimin ismini muhammed oğuz düşünüyorum sizce nasıl kızlar
belki riskli belki doktora rahat geliyor ama bizim gibiler bu riski göze alamayız sezeryana tarih verdimicanım benim doğumumun ardından 8 yıl geçti öyle olduğu halde riskli dedi doktorum sonuçta sadece deri değil kesilen içeridede ameliyetın izleri var bu riski almaya gerek yok dedi doktorum yani anlayacağın nekadar zaman geçsede galiba hep bi risk var benim anladığım o
doktorum beni diyetisyene göndermedi günlük uymam gereken bir listem yok yani...sadece yememem gerekenleri yemiyorum tatlı hamurişi pilav makarna beyaz ekmek bunların hepsi yasak olunca haliyle kilo alınmıyor canımcanım dr banada dikkatli ol dedi diyetini özet olarak yazabilirmisin
oğluşunun ismi gayet güzel canımben bebeğimin ismini muhammed oğuz düşünüyorum sizce nasıl kızlar
Bebek büyüyodur canım merak etme.Senden gidiyodur giden.Ne güzel işte kilo almaman.Keske ben de almasam doguma kadar.
Geçmş olsun canım.Dİkkat et kendine.Bebişine de maaşallah
Canım fiyatı daha uygun oluyo ama bukadar cok almak dogrumu bilmem.Sonucta alerjik bi durum olabilir.Her bez her bebeğe iyi gelmiyormus diye biliyorum.Onun için ben simidlik 1 paket alınmasından yanayım.
Çok güzel canım.adıyla yasar insallah
belki riskli belki doktora rahat geliyor ama bizim gibiler bu riski göze alamayız sezeryana tarih verdimi
aleyküm selam canım ...senin de kandilim mübarek olsun..geçmiş olsun canım çok mu yoruldun acaba yorgunluktan olabilir...selammmmmmm en tatlı annelerrrr ve onlardan tatlı bebişleriiiiiigünlerdir giremedim şehir dışından misafirlerim vardı. yoğun birkaç gündü ve sanırım bundan dolayı dün sabah gözlerim karardı nerdeyse yere yığılacaktım ve kötü bir kalp çarpıntısı geçirdim
çok şükür hemen geçtii o yüzden bugün tamamen dinlenmeye çektik kendimizi oğluşumlaa hiçbir iş yapmayacağızz
bu arada ilk vitamin b 12 iğnemi oldum geriye 4 tane kaldı. bizden haberler böyle tatlışlarr. inşallah hepiniz ve bebişler iidir. son oarak herkesin beraat kandili mübarek, duaları kabul olsunn...
Kızlar biz evimize geldik çok sükür. Hastane yatağı ve yastığı çok rahatsızdı. Gece neredeyse hiç uyumadık. Kalcam ve bacağımdaki ağrı da düne göre daha iyi cok sükür. çıkmadan bir daha ultrason ve nst baktı doktor.Hersey yolunda şükür. Bebek 1570gr kafası 7.5cm boyu 26cm hersey gayet güzel.Benim de agrılarım zamanla gecicek ins. bir süre istirahat etmeliymişim.Hiç sevmem yatmayı ama yapcak bişi yok..Hepinizie ilginizden dolayı cok teşekkür ederim. Bugun kandil.Allah hepimiizn bebeklerini korusun, saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah. Herkese hayırlı kandiller..
Kızlar kanal 7 de bi bayan var.38 kilo almıs hamileliğinde.Simdi dal gibi.Ayrıca süt çayı tarifi filan veriyor doktor.Bi göz atın isterseniz.![]()
aleyküm selam canım ...senin de kandilim mübarek olsun..geçmiş olsun canım çok mu yoruldun acaba yorgunluktan olabilir...
Kızlar biz evimize geldik çok sükür. Hastane yatağı ve yastığı çok rahatsızdı. Gece neredeyse hiç uyumadık. Kalcam ve bacağımdaki ağrı da düne göre daha iyi cok sükür. çıkmadan bir daha ultrason ve nst baktı doktor.Hersey yolunda şükür. Bebek 1570gr kafası 7.5cm boyu 26cm hersey gayet güzel.Benim de agrılarım zamanla gecicek ins. bir süre istirahat etmeliymişim.Hiç sevmem yatmayı ama yapcak bişi yok..Hepinizie ilginizden dolayı cok teşekkür ederim. Bugun kandil.Allah hepimiizn bebeklerini korusun, saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah. Herkese hayırlı kandiller..
nerdesiniz yaaaaa![]()