2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

3 günde çok uzunmuş cnm ya canın sıkılır hastanede (

Ben oğlumu 4,310 kg doğurdum ama 1 numara tam olmuştu. 2-5 kg olan. Ama bence 3-6 kg dan iyi olur.

2-5 kg da olur cnm yenidoğan bebeğe rahatlıkla

gozun aydın canımmm masallah tosucuk olmus kızınn .. ttatıl yaramıs tosuncugunaa.. nst ıcın bana bısey demedı henuzz 34 haftada cagırdı bakalım ogun gırermıyımbılmem .. benıde heyecanbasıoo azkaldı .

maşallah kuzucuğa....bızım gıdecegımız otel çok luks degıl.bı bakalım ıcıme sınerse bende bı gırer hemen dus alırım.zaten onemlı olan ıslak bıkını ıle kalmamakmıs..içimi rahatlattın canım

slm kızlar nasılsınız bakalım..çok sıcak ya resmen çıplak dolaşıyorum evde yaa bişey sormak istiyorum doktorum kramplarım oluyor die bana magnorm 365 vermişti.ama 1 yada 2 kere içtim.artık olmuyor kıramp..ilaca genede devam etmelimiyim?bıraktım içmeyi.

canım ya bizi eskiler korkutuyo yok şöle olur yok zorlama ... Içini ferah tut hem rahatlıyosun suda ..o da psikoljine yansıyo ve çocukta mutlu oluyo onlar bizim aynalarımız o yüzden pozitif düşün canım..

artık buyuduler cnm bende pek bısı anlamıyorumm .. denız ıı fıkır ama bız bu sne gıdemedık hıcc ıı eglenceler sızee .. kızcen nekadar olmuss anlatsana

suksukcum o konuda bıraz uzgunum ondan yazamadım.

maşallah suyu, hareketleri,plasentası, rahim agzı her seyı ıyı .benım aclık sekerım ve 1. saat ekerım normal ama 2. aat 120 olması gerekırken 133 .oncekı dr o onemlı degıl cok fark yok demıstı.ama bu dr hafıf dıyet onerdı pılav,makarna,hamurişi tuzu kes dedı.

su an 27+4 haftalıgım 1240 gr cıktı bebegımız.yanı 29 . haftaya uyumlu.bız sevındık tabı bastan ama sonradan anladık kı sekerden dolayımıs.çok mu ırı sızcede...

tup bebek yontemı ıle hamıle kalabıldım ben.o yuzden de boyle davranıyolar.çok ıncelıyolar.aslında cok onemlı degıl ama nereden nereye ne zorluklarla geldın dıkkat et dıyolar sureklı.sıkıldım bende artık bu tavırdan.BENDE NORMAL BI GEBEYIMMMM

canım bende 1 kere kramp oldu doktora söledim banada magnorm yazdı... Inan ilacı yazalı 1 ay oldu .. Bn daha 4-5 tane içtim kramp olmuyo diye pek sallamıorum yani bnde içmiyorum ...çevremdede içen yok zaten

yok cnm yaa ırı deıl benımbebegımde 32 haftaya esıt cıktı dr gayet saglıklı hamurısını kes dedı zaten cok yemıyorumkı son bıhaftadır dıkkat edıyorum hıc kg almadımm 77 hala top 1o kg almıstım basından berı.. dıkat edınce almıosun bebege faydalı seyler yıyorum yumurta sut yogurt muz cevızz meyve dondurmayı kestım meselaa o cok kg yaptı baana sımdı ııyız sukur bakalım son kontrole kadar kac kg alıcamm ben almasamm bı bebek alırsa super cnmm .. bebegın ırı dıe uzulme gelısımlerı herhafta degısebılıoo .. saglıklı olsunlarrdaa ..tabıkıde normal bı geebesınn takma hıc kımseyı cnm benımm takarsakk ooooo sonu gelmezz

canım bende 1 kere kramp oldu doktora söledim banada magnorm yazdı... Inan ilacı yazalı 1 ay oldu .. Bn daha 4-5 tane içtim kramp olmuyo diye pek sallamıorum yani bnde içmiyorum ...çevremdede içen yok zaten

anladım cnm.iyi bari.bende çevremdekilerden yok içmen lazım yok o kasılmaları da önlüyo gibi şeyler duydum.ama genede içmedim.)) ilaç içmek istemedim.

herkese meraba bugün içimde tuhaf bi mutluluk var anlamadım birden geldi ama bu site bana iyi geliyo aslında şu aralar çok sıkıcı geçiyo daha 1 ay önce taşındım eşim iş değiştirdi 1 ay sonra tekrar taşınmak zorundayız bu sıcaklarda karnım burnumda yapayalnız cumartesi kpss var sonra kıbrısa gidiyoruz tatile bi kaçamak olucak ama dönünce 1 hafta yatılı misafirim var sonra da ev taşıma işleri falan offff offf aslında mutlu olunacak tek kızım ve eşim var

kızlarrrrrrrrr doktordan geldim, emirim büyümüşş :))))))))))
1603 gr 41 cm olmuş, kuzum benım, ama hala normal dogum pozısyonuna ters duruyooooooooooo

oda gusell cnm ya :))) hepımız sabırsız olduk budonemdee azkaldı azz

aslında evet bu haftaları göreceğime bile inanamıyordum ama napıyım artık olsun bitsin istiyorum hayırlısıyla. Ama Haziran anneleri diyor ki meğer bebekler karnımızdayken ne kadar rahatmışız haberimiz yokmuş. Belki biz de öyle dicez ama olsun.

kızlarrrrrrrrr doktordan geldim, emirim büyümüşş :))))))))))
1603 gr 41 cm olmuş, kuzum benım, ama hala normal dogum pozısyonuna ters duruyooooooooooo

oy kuzucukk kocaman olmus masallah cnm pozısyonu daha degısır cnm sıkma canını zamanı var...bıdakıne nezaman cagırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…