benımde ılkınde kolum cok agrı yapmıstı 2 de aksıne hıc agrım olmadıı bende sasırdımm nıe agrımıo dıe dusundum bıle ıns senınde oleolur ccnmm ewt zonguldak merkzdeyımm benn 1 yıldır ızmırlıyım aslen esımın ısı nedenıyle burdayız kkımsem yok ama zor oluoo sen bartındamısınn sımdı :)) yakınızz
ewt cnm ya zatenn 2o tane hastaneye koyucm 3 gun kalınıo burda.. eve gelıncede kullanıırızz 6 kg hemen gecmez herhalde tosun anası olursak gecerr:)) amaann gecsın alıverırızz buyugunu kucukler bana kalırorkıd nıyetıne heheee
Ben oğlumu 4,310 kg doğurdum ama 1 numara tam olmuştu. 2-5 kg olan. Ama bence 3-6 kg dan iyi olur.
Günaydın fıstıklar ben geldiiiiiiiim. Tatilimi yaptım enerjimi depolayıp deşarj oldum ve geldim.... Hatta bu sabah doktora gittim kızımı 3 haftadır görmemiştim hem de tatil ardından umarım bişi olmamıştır die merakla koştura koştura doktora gittim... çok şükür bnm prensesim 1600 gr olmuş..Doktor tatil yaramış dedi... Tatilde havuzada girdim denizede girdim soran arkadaşlar için... Hiçte bişi olmadı zaten havuz tertemizdi..hatta 9 aylık bayanlar hiç çıkmadılar havuzdan bnde iiice cesaretlendim .... Hem çocuğa su iii gelio rahatladı kuzucum bu sıcak günlerde ... Ay şaka maka 30. Haftadayız doktor bugün 2 hafta sonra yine gel dedi... Sonra nst ler .. Nst diyince heyecan basıyo beni...
3 günde çok uzunmuş cnm ya canın sıkılır hastanede(
2-5 kg da olur cnm yenidoğan bebeğe rahatlıkla
Günaydın fıstıklar ben geldiiiiiiiim. Tatilimi yaptım enerjimi depolayıp deşarj oldum ve geldim.... Hatta bu sabah doktora gittim kızımı 3 haftadır görmemiştim hem de tatil ardından umarım bişi olmamıştır die merakla koştura koştura doktora gittim... çok şükür bnm prensesim 1600 gr olmuş..Doktor tatil yaramış dedi... Tatilde havuzada girdim denizede girdim soran arkadaşlar için... Hiçte bişi olmadı zaten havuz tertemizdi..hatta 9 aylık bayanlar hiç çıkmadılar havuzdan bnde iiice cesaretlendim .... Hem çocuğa su iii gelio rahatladı kuzucum bu sıcak günlerde ... Ay şaka maka 30. Haftadayız doktor bugün 2 hafta sonra yine gel dedi... Sonra nst ler .. Nst diyince heyecan basıyo beni...
maşallah kuzucuğa....bızım gıdecegımız otel çok luks degıl.bı bakalım ıcıme sınerse bende bı gırer hemen dus alırım.zaten onemlı olan ıslak bıkını ıle kalmamakmıs..içimi rahatlattın canım
artık buyuduler cnm bende pek bısı anlamıyorumm .. denız ıı fıkır ama bız bu sne gıdemedık hıcc ıı eglenceler sızee .. kızcen nekadar olmuss anlatsana
slm kızlar nasılsınız bakalım..çok sıcak ya resmen çıplak dolaşıyorum evdeyaa bişey sormak istiyorum doktorum kramplarım oluyor die bana magnorm 365 vermişti.ama 1 yada 2 kere içtim.artık olmuyor kıramp..ilaca genede devam etmelimiyim?bıraktım içmeyi.
suksukcum o konuda bıraz uzgunum ondan yazamadım.
maşallah suyu, hareketleri,plasentası, rahim agzı her seyı ıyı .benım aclık sekerım ve 1. saat ekerım normal ama 2. aat 120 olması gerekırken 133 .oncekı dr o onemlı degıl cok fark yok demıstı.ama bu dr hafıf dıyet onerdı pılav,makarna,hamurişi tuzu kes dedı.
su an 27+4 haftalıgım 1240 gr cıktı bebegımız.yanı 29 . haftaya uyumlu.bız sevındık tabı bastan ama sonradan anladık kı sekerden dolayımıs.çok mu ırı sızcede...
tup bebek yontemı ıle hamıle kalabıldım ben.o yuzden de boyle davranıyolar.çok ıncelıyolar.aslında cok onemlı degıl ama nereden nereye ne zorluklarla geldın dıkkat et dıyolar sureklı.sıkıldım bende artık bu tavırdan.BENDE NORMAL BI GEBEYIMMMM
canım bende 1 kere kramp oldu doktora söledim banada magnorm yazdı... Inan ilacı yazalı 1 ay oldu .. Bn daha 4-5 tane içtim kramp olmuyo diye pek sallamıorum yani bnde içmiyorum ...çevremdede içen yok zaten
merhaba kızlar nasılsınız?
ben 36. haftama gelmek istiyorum hemeeeennnnnnnn
nedennn kııı
nedennn kııı
36 dan sonra her an doğurabilirsin de o yüzden, artık zaman geçsin doğum zamanı gelsin istiyorum
daha hastanem bile belli değil ama ben doğuma gitmek istiyorum
oda gusell cnm ya :))) hepımız sabırsız olduk budonemdee azkaldı azz
kızlarrrrrrrrr doktordan geldim, emirim büyümüşş :))))))))))
1603 gr 41 cm olmuş, kuzum benım, ama hala normal dogum pozısyonuna ters duruyooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?