2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

öğle yemeğine çıkmıştık geldik kızımla :) ben de ailemden memleketimden uzaktayım canım 2 yıldan fazla oldu sivasa atandık eşimle hatta farklı ilçelerdeydik 6 ay önce eş durumundan geldim yanına :) izmirden sonra zorlanmışsındır ama gezme fırsatın olduysa güzel sahilleri, gezilecek yerleri var zonguldağın olsun bartının olsun..en azından sivasta deilsin hala çok zorlanıyorum sivasta

aol cnm...dıkkat edıcem bende artık.su ana kadar 7 kg aldım ama ben zaten kıloluydum 67 ıle hamıle kaldım.aslında bu haftaya kadar dısıplınlıydım ekmek b ıle yemıyodum.ama ıcıme dogmus olacakkı bu hafta azıtmıstım.dıkkat edıcem artık.sebz meyve ve senın dedıklerın...napalım az tosun olmus kızım yerım kı ben onuuu.....

Allah hepımızınkını korusun ıns.

yaaaaa bende rrandevu almadım hftaya gıdınce alcam, ozaman bende 26 sına alıyımmm ne dersiniz :)))

donmsutur cnm sıkma canınıı benımde 26 kontrlum :)) aynı gunn

hg cnmm
ıyızz kzıımlaa oturuyoruzz
sen nasılsınız nurceylının nasıl :)) dogru yazdm ıns

:)) benımde 26 sında cnmm

kızlar toplu halde 26 tem da gidelim :))

kızlarrrrrrrrr doktordan geldim, emirim büyümüşş :))))))))))
1603 gr 41 cm olmuş, kuzum benım, ama hala normal dogum pozısyonuna ters duruyooooooooooo

maşallah emır bebegeee.....donmesı ıcın henuz gec degıl bence takma hıc.bugun bızde dr daydık ama boyunu bıle solemedı.doya doya goremedım bıle kızımı

bende 68 le hamıle kaldım canım, sımdı 76,5 kıloyum bu ay 1,5 kılo almısım :))) zaten yarısını oglum almış, amaann o alsında bende almaya razıyım :))))))))

maşallah emır bebegeee.....donmesı ıcın henuz gec degıl bence takma hıc.bugun bızde dr daydık ama boyunu bıle solemedı.doya doya goremedım bıle kızımı

inşallah döner bizim velet canım, daha var bakalım hayırlısı artık, ayy zaten sıgmıyolar ekrana, bi ara kafasını bı arada ayagını ve parmaklarını görduk, sizinki niye solemedı boyunu fılan canım??

kızlar temmuz anneleri topiğinde gördüğüm bir paylaşım :

Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:

l- doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.

(A'raf suresi 54. ayet)

Meali :

Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A'arf suresi, 54)

Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir.

kızlarrrrrrrrr doktordan geldim, emirim büyümüşş :))))))))))
1603 gr 41 cm olmuş, kuzum benım, ama hala normal dogum pozısyonuna ters duruyooooooooooo

ohh maşşalahh haftasına göre ne kadar uyumlu bebişin. 37. haftaya kadar normal canım benim de tersti en son halada ters hissediyorum tepikler hem aşağıda hissediyorum. ama zamanımız var hiç stres yapmayalım.

Selam kızlar.. biz birazdan doktora gideceğiz.. bakalım prensesim kaç kilo olmuuuşşş.. boyu kaç olmuuuşşş? :)

mrb kızlar nasılsınız bakalım bizde bugün drumuza gittik bebişim 1700 grm olmuş çok tatlıydı dr yutkunduğu anı gösterdi deli gibi oldum yaaa yavrum benimmmm bu arada artık meyve yemem yasaklandı çünkü ben aşırı meyve tükettiğim için bebiş çişini yapıp suyunu çoğaltıyomuş buda erken doğuma sebep olabilirmiş o yüzden elveda tüm sevdiğim meyveler. sizler nasılsınız bebişler ne durumda

ohh maşşalahh haftasına göre ne kadar uyumlu bebişin. 37. haftaya kadar normal canım benim de tersti en son halada ters hissediyorum tepikler hem aşağıda hissediyorum. ama zamanımız var hiç stres yapmayalım.

ayy canm ınşallah doner bızım velet:)
bende stres yapmıyordum, bugunde ters deyınce umudum kırıldı bıraz, gercı daha cook var bakalım hayırlısı inşallah.

waoowww maşallah canım maşallah iyi beslenmiş kuzucuğun
meyveyle ne alakası varmış ki canım ...
benim kızcağızım iyi maşallh bizde 32 haftamızda gitcem dr.a

ay maşallah bebişlere bak sen yiyip içip yatıyorlar valla onlardan iyisi yok şimdi ... merak etme canım döner sen gün içerisinde döndüğünü hisstemiyormusun hp aynı pozisyon damıki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…