benımde ılkınde kolum cok agrı yapmıstı 2 de aksıne hıc agrım olmadıı bende sasırdımm nıe agrımıo dıe dusundum bıle ıns senınde oleolur ccnmm ewt zonguldak merkzdeyımm benn 1 yıldır ızmırlıyım aslen esımın ısı nedenıyle burdayız kkımsem yok ama zor oluoo sen bartındamısınn sımdı :)) yakınızz
ewt cnm ya zatenn 2o tane hastaneye koyucm 3 gun kalınıo burda.. eve gelıncede kullanıırızz 6 kg hemen gecmez herhalde tosun anası olursak gecerr:)) amaann gecsın alıverırızz buyugunu kucukler bana kalırorkıd nıyetıne heheee
yok cnm yaa ırı deıl benımbebegımde 32 haftaya esıt cıktı dr gayet saglıklı hamurısını kes dedı zaten cok yemıyorumkı son bıhaftadır dıkkat edıyorum hıc kg almadımm 77 hala top 1o kg almıstım basından berı.. dıkat edınce almıosun bebege faydalı seyler yıyorum yumurta sut yogurt muz cevızz meyve dondurmayı kestım meselaa o cok kg yaptı baana sımdı ııyız sukur bakalım son kontrole kadar kac kg alıcamm ben almasamm bı bebek alırsa super cnmm .. bebegın ırı dıe uzulme gelısımlerı herhafta degısebılıoo .. saglıklı olsunlarrdaa ..tabıkıde normal bı geebesınn takma hıc kımseyı cnm benımm takarsakk ooooo sonu gelmezz
yaaaaa bende rrandevu almadım hftaya gıdınce alcam, ozaman bende 26 sına alıyımmm ne dersiniz :)))
donmsutur cnm sıkma canınıı benımde 26 kontrlum :)) aynı gunn
hg cnmm
ıyızz kzıımlaa oturuyoruzz
sen nasılsınız nurceylının nasıl :)) dogru yazdm ıns
:)) benımde 26 sında cnmm
kızlarrrrrrrrr doktordan geldim, emirim büyümüşş :))))))))))
1603 gr 41 cm olmuş, kuzum benım, ama hala normal dogum pozısyonuna ters duruyooooooooooo
sonunda bebek arabamızı aldıkkk çok mutluyummmm
http://www.vipbebek.com/Assets/Uploads/e842af22-d353-456d-9b2d-2c8f858d550a.jpg
kızlar toplu halde 26 tem da gidelim :))
aol cnm...dıkkat edıcem bende artık.su ana kadar 7 kg aldım ama ben zaten kıloluydum 67 ıle hamıle kaldım.aslında bu haftaya kadar dısıplınlıydım ekmek b ıle yemıyodum.ama ıcıme dogmus olacakkı bu hafta azıtmıstım.dıkkat edıcem artık.sebz meyve ve senın dedıklerın...napalım az tosun olmus kızım yerım kı ben onuuu.....
Allah hepımızınkını korusun ıns.
maşallah emır bebegeee.....donmesı ıcın henuz gec degıl bence takma hıc.bugun bızde dr daydık ama boyunu bıle solemedı.doya doya goremedım bıle kızımı
kızlarrrrrrrrr doktordan geldim, emirim büyümüşş :))))))))))
1603 gr 41 cm olmuş, kuzum benım, ama hala normal dogum pozısyonuna ters duruyooooooooooo
donmsutur cnm sıkma canınıı benımde 26 kontrlum :)) aynı gunn
hg cnmm
ıyızz kzıımlaa oturuyoruzz
sen nasılsınız nurceylının nasıl :)) dogru yazdm ıns
:)) benımde 26 sında cnmm
ohh maşşalahhhaftasına göre ne kadar uyumlu bebişin. 37. haftaya kadar normal canım benim de tersti en son halada ters hissediyorum tepikler hem aşağıda hissediyorum. ama zamanımız var hiç stres yapmayalım.
Inanmıyorum benimde 26sında hemide 10buçukda
waoowww maşallah canım maşallahmrb kızlar nasılsınız bakalım bizde bugün drumuza gittik bebişim 1700 grm olmuşçok tatlıydı dr yutkunduğu anı gösterdi deli gibi oldum yaaa yavrum benimmmm bu arada artık meyve yemem yasaklandı çünkü ben aşırı meyve tükettiğim için bebiş çişini yapıp suyunu çoğaltıyomuş buda erken doğuma sebep olabilirmiş o yüzden elveda tüm sevdiğim meyveler. sizler nasılsınız bebişler ne durumda
Kızlar bebişlerin kıyafetlerini kaçıncı haftada yıkayıp ütüleyeceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?